Okul müdürünün tavrina sinir oldum

Bizim ev 4+1 . evde bana ait tek alan mutfak . Esimde esnaf evde.1 odada o oturuyor. Diger bütün odalar oğluma ait. yeterki sağlikli olsunlarda varsin dagitsinlar. Ben 3 gündür eşimide dahil ettigim bur etkinlik yapıyorum. Sabah olunca herkes 1 odayi toparliyor ve 10 üzerinden puanlama yapiyorum.(tabi genelde en yüksek puan zaruri olarak oğluma gidiyor) cuma günü ödül yemek var.

herşeyde sorun yapmışsınız, kadın haklı.
madem saati beğenmediniz, yemek yok diyosunuz göndermeseydiniz ne bu didik didikleme?

İcime

su serptin bende bu bizi almaz artik dedim Allah razı olsun

bu arada o kadar eğitimini duşunuyorsan çocuğunun az da biraz herşeyden nem kapmayacaksın. sonra böyle için içini yer.
230 lirayla sanki insanlara herşeyi söyleme sorma hakkına sahipmişsiniz gibi davranmışsınız.
iyi olmuş mudurun tavrı. mudur yani, herşey sorun yapılmaz. bir kişi de gidip sormuyordur hocam okulun ne eksiği var bizim yapabileceğimiz ne var diye.

Ne güzel canım Bizimkisi bana yardım etmeyi çok sever. Camsil bez dolanır odalarda. Şimdi boyamaları bitirdik yüzümü gözümü hep boyadı ama nasıl mutlu oldu. Şimdi LEGO yapıyorduk yoruldum hamileyim sürekli oturamiyorum Kendi başına oynuyor. Bende hep etkinlik bakıyorum . Cocugumu sürekli eleştirmek yerine artık onun isteklerini karşılamaya calsiyorum. Banyo isterse hemen sokuyorum suyla oynuyor çıkartıyorum . Çocugumun mutlu bir yuvada büyümesi için elimden geleni yapmaya calsiyorum. Hatalarım vardı tabi şimdi hep düzeltmeye çalışıyorum

Ne güzel maşallah. Legolar çok egitici oluyor oğlum 6 yasinda hala oynuyor zaman zaman.

Reactions: Z P
Konu sahibine neden bu kadar yuklenilmis anlamiyorum. Devlet okulu da olsa ozel okul da olsa bilgi edinnek icin veliler arayabilir. Okuldaki yetkilinin gorevi tabi ki onu cevaplamak. Bir suru isi vardir sizinle mi ugrasacak diyenler, evet ugrasacak. Isinin bir parcasi da bu. 230 tl'yi mi mesele ettin diye kucumseyenler ulkenin buyuk cogunlugunun yoksulluk sinirinda oldugunu unutmus galiba. Ki isterse 1 tl olsun, hesabini sormaya hakki var. Aldigi cevaba gore de ille de verin diye tutturmamis kadin zaten. Buna ayip demek kimsenin haddine degil. Ayrica kadin isterse 100 kez arasin, okula gittiginde her gun arayan veli demek saygisizliktir. Ozel okulda bu sekilde davranabilir mi? Insanlara saygi odedigi paraya gore mi veriliyor? Devlet okulu diye her seyi sineye cekip susmak mi gerekiyor? Bazi konularda gordugum lincler beni gercekten sasirtiyor.

Ayrıca yetmiyor okullar tatil diye teker teker mesaj atan öğretmeni arayıp okullar tatil mi hocam diyenleri biliyorum
Ben simdiye kadar bilgilendirme mesaji attiktan sonra velinin tekrar soru sormadigi bi durum gormedim.gece gunduz farketmiyor akillarina her geleni soruyorlar.

Slm dogumdan sonra ilgisiz kaliyorlar benimde bebegim var eskisi gibi ilgilenemiyorum.buyuk cocugumla malesef(

Reactions: Z P
Vallahi varya okurken bile cok mitlu oldum.yorumunu. kesinlikle mudure ters birsey demedim evet ve hatta parayi yatircaksiniz evet yemek olmasada dedi burasi meb e bagli dedi tamam hocam dedim. Zaten su an pandemiden dolayi ic saat gelip gidiyorlar okula saatleri kisitli ne olmus bir kac defa aradiysam beni gorur gormez her gun arayan veli deyince yanidnaki ogretmen bile mudure bakti utandim arti paranin kiymeti evet okadar cokki yetistiremiyor esim bir tl yi bile kar bilir olduk . Neyse bakalim saol kardes yorumun icin. Pandemiden dolayi aldim okuldan zaten.

Mesela neyi sineye cekmis konu sahibi?
Aramadim demiyor aramis eee o zaman hergun arayan veli demenin nesi var? Yalan mi soylemis mudur?
Ayrica ozel okullarda da artik boyle para veriyorum her istedigimi yaparim gibi bir tavir sergilediginiz anda baska bir tavir gorursunuz. Eskidendi o susmak. Herkes nasil davranirsa karsiligini gorur malesef Bunu da dip not olarak soyleyeyim dedim

Her gun arayan veli sozunu kucumseyerek soyledigini anliyorum ben anlatilandan. Ben de ogretmenim. Evet, universite ogrencisi oldugu halde sacma sapan saatlerde olur olmaz platformlardan mesaj atip sacma soru soran ogrencilerim oluyor. Tabi ki hosuma gitmiyor, ama offlayip puflayip ogrencimi kucumsemiyorum. Kibarca neyi nasil sormasi gerektigini soyluyorum. Mudur de rahatsiz olmus olabilir ama veliye oflamaya hakki yok. Veliye durumu kibarca aciklayabilir diye dusunuyorum.

Size soru soran ogrenciniz yani ona bir seyleri ogretmek isteyebilirsiniz ancak bu bir veli mudur ona bir sey ogretmek zorunda degil. Siz galiba karistiriyorsunuz. Belki soyledi zaten bir kac defa aralarinda konusma gecmis anladigim kadariyla. Ayrica Kadin da kibarca lafini soylemis veli anlasin diye hakaret mi etmis bagirmis mi cagirmis mi!

Slm dogumdan sonra ilgisiz kaliyorlar benimde bebegim var eskisi gibi ilgilenemiyorum.buyuk cocugumla malesef(
bende hep bunu düşünüyorum . Görümcem sürekli annem bakar büyüğüne diyor ama yok ben evlatlarimi bırakmak istemiyorum . İşleri güçleri kayınvalidem yapar benncocuklarima bakarım. Bir oturuyoruz. Konu sahibi de kizicaj Konuyu sasirttik

Devlet okulunda standart belirlenen ücret var..Size fazla geliyorsa çocuğunuzu göndermek zorunda değilsiniz. Zten bu yıl zorunlu değil. Evde dursun çocuğunuz. Siz de dezenfektan, okula verilen para gibi şeyleri sorun yapmamış olursunuz kafanız rahat olur

Cümle cümle cevap vermek istedim.İlk cümleniz saatlerin ve yemek durumunun değişmesine tamam dedik demişsiniz. Bu size sunulan bir öneri değil. Yani bu durumu kabul edip etmemenize idare lütuf gözüyle bakmaz. Sadece okuldan yemek çıkmayınca ücret farklı olur. Yönetmelikle sabit olmak üzere öğrenci kayıtlı iken keyfi devamsızlıkta aidat ödenir. Sene başında kayıtta bununla ilgili bir sözleşme imzalamış olmanız gerekir . İdareler şu an çok yoğun .Sadece bir kere aramış iseniz demesi yanlış olmuş ama sık arıyorsanız bıkkınlıkla söylemiş olabilir ama bana çok ters bir cümle gelmedi.4 yaş için bence şu an okula gönderilecek bir durum yok.Aynı şeyleri düşünüyorum.Çocuğunuza da bulaşabilir.Ukalalık gelmedi bana. Müdür sizinle ters olacağını zannetmiyorum anlattığınız şeyler bu kadarsa.Onların bir sürü sorunu oluyor.Hatırlamaz bile .Dezanfektanı bilerek niye içeri koysun.Şu an herkes can derdiyle çalışıyor. Adresiniz tutarsa almaya mecbur.Elbet sorarsınız ama tavsiye böyle kurumlarda bir sorununuz olduğunda sorunun çözümüne bireysel olarak bakmayın.Diğer öğrenciler,tüm sınıf,tüm okul,idare yönetmelik,şimdide pandemi olarak düşünün

Cok teşekkür ederim ben dondurmak istedigimde dondurma yok ozaman alin okuldan dedi dilekce yazdirdi ama pandemi geçerse tekrar yollamak istiyorum dedim ozaman konuşuruz bunu dedi. Diyelimki subat mart gibi pandemi de azalma oldu donem ortasi deyip almamazlik yapar mi ben kaydini sildirmeyecektim ama dondurma yok dedi

Yapmaz ama çocuğun bence mart nisan gibi okula başlamasının mantığı yok.Diğerleriyle adapte sorunu olur. Seneye yeni dönemle birlikte başlaması daha mantıklı .Bu şartlarda siz evde eğitimi verirsiniz. Okul öncesinin temel eğitim alanlardan biri davranış eğitimi ahlaki değerler.Pinterestte çok güzel etkinlikler var .Onları takip edin.İnanın 2 3 ay için değmez

Pinteresttemi tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…