Okul müdürünün tavrina sinir oldum

Herkes yanlis anlamis benim konumu para degil. Esim bana biz okulla böyle anlasmadik yemek vs 9-2 diye gonderdim ozaman niye yollicam uc saat icin dedi. Aramisken bunu da konustum. Hem 230 deyip kucumsemeyin tek maasliyiz biz
Okulun problemi mi sizin tek maaşlı olmanız? Aidat belli, 230 lira verilecek. Bunu kabul ederek başlamışsınız. Devletin belirlediği sınırlamalar konusunda okul müdürü bir şey yapamaz. Zaten şu kaos ortamında 4 yaşında çocuğu okula göndermeniz saçmaymış ta en başta. Göndermeyin bu sene, paranız da cebinizde kalsın.

Benim cocuk haric butun sinifi gelmis bende sasirdim herkes gondermis illaki yemekte maske cikariyorlar mesela. Hep risk

Baslikta yazdigi gibi siz sinir olduysaniz belki de oda sizin tavriniza sinir olmustur.
2defa dezenfektan olayini soylemeniz sacma zaten emin olun sizin gibi onlarda sagliklarini dusunuyorlardir. Ama devlet okulu brlki bitti o sirada alamadilar. Yani sizde bir dezenfektan koysaydiniz cebinize.
Off su para veriyorum somururum olayi ve her seyi ben bilirim olayi cok kotu cookkk. Bu yuzden zaten 1 adim ileri gidemeyiz.

Mudurle ters olduk yani okulun onunde dezenfekte vardi onu almislardi iceri uyarmıştim guzel bi dille yok yagmur yagdi iceri aldik dedi tm dedim ertesi gun hava gunesli yine yok dezenfekte ordan bi sinir oldu iyice bana ben hakliyken.
Bir de dezenfekte dediyseniz anlamamis olabilirler. Dezenfektan ya adi ondan.

Alakasi yok pes valla anladiginiz kisma

Herkes yanlis anlamis benim konumu para degil. Esim bana biz okulla böyle anlasmadik yemek vs 9-2 diye gonderdim ozaman niye yollicam uc saat icin dedi. Aramisken bunu da konustum. Hem 230 deyip kucumsemeyin tek maasliyiz biz

peki tekrar aynı soruyu sorayım

bugün niye koştur koştur gittiniz okula

yani çocuk okula gitmiyor sormuşsunuz aramışken parayı da bugün neden hemen gittiniz

Kasım ayında sadece 1 hafta gitti dediniz

diğer hafta neden gitmedi

siz göndermeyince Kasım parasını istemezler diye mi düşündünüz

sonuçta 230 planınızda varmış yani ekstra çıkmış bir masraf değil

bir de alanında uzman arkadaşlar aydınlatırsa Eylül Ekim Kasım diye alınan aidatlar kaç ay, 10 ay mı

ara tatillerde Şubat tatilinde de ödeme tam mı diye soracaktım ki yönetmeliğe bakayım dedim

"Eylül ayında ücret tam olarak alınır ancak haziran ayında ücret alınmaz. Yarıyıl tatilinde ve ara tatilde ise aylık ücret tam olarak tahsil edilir. Okula kayıt yaptıran, ancak hiçbir hizmet almadan kayıttan vazgeçen velilere ödedikleri aidat iade edilir." şeklinde açık düzenleme varmış.

Özetle Eylül, Ekim Kasım ücreti ödenmeliymiş sizin durumunuzda

Evet sadece sorulabilir ama darkmore 1 gun olduğunu söyledi daha aciklanali erken davranilmis. Herkes gergin zaten belirsiz bir surecteyiz. Bu tarz islerde ince düşünen biri bu surecte bu tarz belirsiz olan sureclere yonelmemeli diye düşünüyorum zorunlu haller disinda. Hem kendi hem cevre sinir sagligi için

Pandemi döneminde dört yaş çocuğunu niye okula yazdirdiniz? Zaten her şey belirsiz. Herkes için zor bir durum. Müdüru her gün kim bilir kaç kişi arıyor? Herkes bunalmış durumda. Tavrı bana normal geldi şahsen. Demek ki bunalmış artık. Sizin sahsinizla alakalı olmayabilir.

Birinci sınıfa giden kızım var, ben okulun kapanmasına sevindim. Hatta bence koca Türkiye de bir tek ben sevindim Çünkü bu kadar çok vaka varken zaten yollamazdim.

Okulunu dondurmaya gittim gondermeyecegimizi soyleyemeye gittim napsaydim bir hafta beklemesemiydim

Türkiyede 2.sıradada ben varim galiba. Bende cok sevindim kapanmasina. insallah devlet çalisan annelere gerekli düzenleme ve destegi versede virüs bitene kadar acilmasa diye dua eder oldum. Uzaktan egitimle ögretmenler elinden geleni yapiyorlar. Biz Z Ç seslerine gectik

Meseleler çok önemli değil ama anladığım kadarıyla müdürün tavrı hiç hoş değildi. Siz de müdürle değil çocuğun öğretmeniyle iletişimde olun.

Meseleler çok önemli değil ama anladığım kadarıyla müdürün tavrı hiç hoş değildi. Siz de müdürle değil çocuğun öğretmeniyle iletişimde olun.
Herkes te burda yok parayi mi dedin diye dövecek beni nerdeyse. Ben o kadar kibar konustum ki mudurle birde. Ukala olan kendisiydi. Neyse aman gondermiyorum zaten pandemiden dolayi ama okula herkes yollamış cocugunu

Reactions: Z P
Okula gidemediği için üzülüyor yavrunuz ama suanki dönemde evinizde olmaniz çok iyi olur. Çocuklar çıkmasın dışarı Benim oglum 2.5yasinda enerjisini atamadigindan bir dakika durmaz. Bende parmak boyası sulu boya defter kalem ne varsa aldım. Evi mafetti ama en azından gözümün önünde bence sizde evde oyalayin daha iyi olur canım

Benim gibi sevinen biri olmasına sevindim

Evet çalışan anneler için zor, internet ve cihaz sıkıntı yaşayanlar var. Ama çocukların sağlığı daha önemli. Hele ki büyük şehirlerde çok büyük sıkıntı.

Biz O harfindeyiz. Siz masalllah bitirmişsiniz

Ayrıca yetmiyor okullar tatil diye teker teker mesaj atan öğretmeni arayıp okullar tatil mi hocam diyenleri biliyorum

Uzaktan egitimde oğlum biraz zor adapte oldugundan 2 haft ileriden dersi takip ediyoruz. Diger türlü internet ortaminda öğretmen dersin yarisinda cocuklarin dikkatini toplamaya calisiyorlar. Veli desteği şart bu süreçte.

Ya caniniz mi sıkılıyo takacak yer mi ariyorsunuz niye almasin cocugunuzu mudurun sizinle bir derdi yoktur emin olun.kafayi takacak baska yer bulun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…