Üstüne gitme
Hocam devlet bana yasal hak vermiş neden hak yemiş olayım .Diğer öğretmenlerde o zaman haksız maaş almış olmuyor mu okula gitmeyerek . o zaman dönem ortasına tayin isteyen bebek yapan sınıfını bırakan herkes hak yiyor
Üstüne gitmeyeyim meslektaşı dedim ama bu mesaja dayanamadım.
Öğretmenler yatarak para kazanıyor okul açılsın gitsin ya da maaşları kesilsin diyenler neyse ,ben yüz yüze eğitim gelirse izne ayrılıp hak yiyorsam uzaktan eğitim veren de hak yemiyor mu ?,donem ortasında tayin isteyen hak yemiyor mu diyebildiginize göre siz de aynısınız.
Öğretmenler yatarak para kazanıyor diyorsunuz bir bakıma.
Utandım adınıza gerçekten.
Ben de oğlum küçükken okula yeni başlamaya gittiğimde bebegimin küçük olduğunu hastalık v.s durumu olursa 1.sınıfı aksatmayayım diye eğer varsa ara sınıf istedim .Rica ettim uygun gördü verdi .Ücretli öğretmen yoktu okulda arkadaşlar a da aynen böyle açıkladı durumu .
1 yıl nöbet tutmamak gerekirken bi kaç ay nöbet bile tuttum arkadaşlar mağdur olmasın diye üstelik o dönem ücret te yoktu .
Durumuna göre rica edebilirsin ara sınıf ama açık açık ben okula gelmeyip maaş alacaksam kabul ederim .Eğer gel derseniz hakkımı kullanıcam 1 almasam demek te uygun değil.
Hele ki kendinizi savunmak için e diğer öğretmenler de gitmeden maaş alacak demeniz hele aymazlık.
Eğer uzaktan eğitim olursa evet maaş alacağız ama bize gel derlerse de gidip alacağız. Aradaki fark .Hesap kitap yapmadan durum neyse o şekilde yapacağız ogretmenligimizi yani olması gerektiği gibi .