Okul Malzeme Ücreti

Hiç saygı duymuyorum burdan yalan söylemeyeyim. Daha dün İran'da protestolarda bir kadını vurup öldürdüler. Saçının teli göründü diye gencecik bir kızı öldüresiye darp ettiler. İnsan yanıbaşındaki ülkedeki olaylardan hiç mi ders almaz kardeşim, ne olur kadınlar demokrasiye sahip çıksın yoksa kızlarımız saçımızın teli göründü diye, yemek tuzsuz diye, evden çıktı sokakta gezdi diye dayak yiye yiye hastanelere düşerler. Erkekler ne halt yerse yerler tuzları kuru, ama kadınların bu denli akılsız olmasını anlayamıyorum. 4 yaşındaki bebe ne anlar dinden, o yaştaki çocuk oyun oynasın, sosyalleşsin diye kreşe verilir. Büyüyunce evde öğret çocuğuna dini ama onun da bir sınırı var, ufacık çocuğu 10kg kumaştı, kafasında 1 kg örtü bürükleyip paketlemişler berbat bir görüntü Arabistan mı iran mı belli değil, gerçekten mide bulandırıcı. Bazı kadınlarımız neden bu kadar akılsız, inanılır gibi değil.

Görsellerde 2 tane fotoğraf var. Yabancı bir adamın kucağında 2 kız. Kendi kızı değilse bu ne yaman çelişki derler?
Senin bahsettiğin açıdan büyük çerçevede evet haklısın bu kör zihniyet yüzünden bugün neler yaşanıyor.
Neyse ben kaçtım görmedim duymadım bilmiyorum bu konuyu

Görsellerde 2 tane fotoğraf var. Yabancı bir adamın kucağında 2 kız. Kendi kızı değilse bu ne yaman çelişki derler?
Senin bahsettiğin açıdan büyük çerçevede evet haklısın bu kör zihniyet yüzünden bugün neler yaşanıyor.
Neyse ben kaçtım görmedim duymadım bilmiyorum bu konuyu

İnsanı zorla banlatıyorlar ben de kaçarooo :KK51:

Pembe kıyafetli çocukların okulu elazığda, konusahibi tekirdağ demişti.
İsim benzerliği olabilir mi?

Hayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
Bağımsız anaokulu sanırım bu okul.Ozel kreşe aylık 2300 TL; kırtasiye,eğitim seti ve temizlik ücreti adı altında da yıllık 2500 istendi.Bu fiyatın hepsini kullanmiyorlardir bir kısmıni kendilerine komisyon olarak aliyorlardir.Hepsi bu civarda istiyor artık normalimiz bu fiyatlar sanırım

Konu sahibinin bahsettiği okul Tekirdağ da. Arkadaşların bulmuş olduğu okul Elazığ’da. Kafa karışıklığı olmasın diye belirtmek istedim.

Konu sahibinin 5 yaş çocuğu için elbet bir resmî anaokulu olmalı çevresinde onu değerlendirebilir. Tam gün için ücretler yaklaşık aynı çıkacaktır.

Normal. Ben iki çocuğa 5250 TL ödedim kirtasiye malzemesi ve kitap seti için. Her yerde aşağı yukarı aynı.

ooo neler de görüyorum 2500 e kreş mi olur çok pahalı diyenler şimdi 2500 leri ödeyeceğini söylemiş bu konuda, yoruma denk gelince aklıma neler neler geldi. neyse konu sahibi bu bahsettiğiniz fiyatlar şehirden şehire hatta mahalleden mahalleye bile değişkenlik göstermekle birlikte bana bahsettiğiniz ücretler ucuz geldi

Hiç saygı duymuyorum burdan yalan söylemeyeyim. Daha dün İran'da protestolarda bir kadını vurup öldürdüler. Saçının teli göründü diye gencecik bir kızı öldüresiye darp ettiler. İnsan yanıbaşındaki ülkedeki olaylardan hiç mi ders almaz kardeşim, ne olur kadınlar demokrasiye sahip çıksın yoksa kızlarımız saçımızın teli göründü diye, yemek tuzsuz diye, evden çıktı sokakta gezdi diye dayak yiye yiye hastanelere düşerler. Erkekler ne halt yerse yerler tuzları kuru, ama kadınların bu denli akılsız olmasını anlayamıyorum. 4 yaşındaki bebe ne anlar dinden, o yaştaki çocuk oyun oynasın, sosyalleşsin diye kreşe verilir. Büyüyunce evde öğret çocuğuna dini ama onun da bir sınırı var, ufacık çocuğu 10kg kumaştı, kafasında 1 kg örtü bürükleyip paketlemişler berbat bir görüntü Arabistan mı iran mı belli değil, gerçekten mide bulandırıcı. Bazı kadınlarımız neden bu kadar akılsız, inanılır gibi değil... beyinsizlik Türkiye'nin başına bela, yıllardır takke tekke şeyhin ayağını öpme ufak çocuğu çarşafa sokma derken bu ülkeyi bu hale getirdiler saygı falan duyamam.
Beyinsizlikten daha kötüsü yaptıkları çocuk istismarı. Çocukların hayatlarını karartiyorlar

Hiç saygı duymuyorum burdan yalan söylemeyeyim. Daha dün İran'da protestolarda bir kadını vurup öldürdüler. Saçının teli göründü diye gencecik bir kızı öldüresiye darp ettiler. İnsan yanıbaşındaki ülkedeki olaylardan hiç mi ders almaz kardeşim, ne olur kadınlar demokrasiye sahip çıksın yoksa kızlarımız saçımızın teli göründü diye, yemek tuzsuz diye, evden çıktı sokakta gezdi diye dayak yiye yiye hastanelere düşerler. Erkekler ne halt yerse yerler tuzları kuru, ama kadınların bu denli akılsız olmasını anlayamıyorum. 4 yaşındaki bebe ne anlar dinden, o yaştaki çocuk oyun oynasın, sosyalleşsin diye kreşe verilir. Büyüyunce evde öğret çocuğuna dini ama onun da bir sınırı var, ufacık çocuğu 10kg kumaştı, kafasında 1 kg örtü bürükleyip paketlemişler berbat bir görüntü Arabistan mı iran mı belli değil, gerçekten mide bulandırıcı. Bazı kadınlarımız neden bu kadar akılsız, inanılır gibi değil... beyinsizlik Türkiye'nin başına bela, yıllardır takke tekke şeyhin ayağını öpme ufak çocuğu çarşafa sokma derken bu ülkeyi bu hale getirdiler saygı falan duyamam.
Hanımefendi benim verdiğim kreş böyle biyer değil üstün zekalı çocuklar derneğinin açmış olduğu bı okul fiyat uygun diye hemen merdivenalti biyer falan denmiş çok göz önünde gayet eğitimi güzel bi okul

Yahu hiç araştırmadınız mı? Kayıt ederken siz hangi bakanlığa bağlısınız diye sormadınız mı? Buranın izni var mı ne bu apartman dairesinden bozma yeri okul yapmışsınız demediniz mi?
Üstün zekalı çocuklar derneğinin açmış olduğu bı okul apartman dairesinin alt katı ama gayet güzel güvenilir bi yer

Kaçak okula ki verdiniz çocuğunuzu? Okulda bir şey olsa nasıl ve nereye şikayet edeceksiniz denetlenmeyen bir kurum.
Bence böyle merdiven altına emanet edeceğinize bağımsız okulları araştırın. Meb e bağlı düzgün bir kurum olur.
Tabi ki değil böyle bişey mümkün olabilir mi gayet göz önünde üstün zekalı çocuklar derneğinin açmış olduğu bir okul

X