- Konu Sahibi Hayalgecem
Hiç saygı duymuyorum burdan yalan söylemeyeyim. Daha dün İran'da protestolarda bir kadını vurup öldürdüler. Saçının teli göründü diye gencecik bir kızı öldüresiye darp ettiler. İnsan yanıbaşındaki ülkedeki olaylardan hiç mi ders almaz kardeşim, ne olur kadınlar demokrasiye sahip çıksın yoksa kızlarımız saçımızın teli göründü diye, yemek tuzsuz diye, evden çıktı sokakta gezdi diye dayak yiye yiye hastanelere düşerler. Erkekler ne halt yerse yerler tuzları kuru, ama kadınların bu denli akılsız olmasını anlayamıyorum. 4 yaşındaki bebe ne anlar dinden, o yaştaki çocuk oyun oynasın, sosyalleşsin diye kreşe verilir. Büyüyunce evde öğret çocuğuna dini ama onun da bir sınırı var, ufacık çocuğu 10kg kumaştı, kafasında 1 kg örtü bürükleyip paketlemişler berbat bir görüntü Arabistan mı iran mı belli değil, gerçekten mide bulandırıcı. Bazı kadınlarımız neden bu kadar akılsız, inanılır gibi değil.
Görsellerde 2 tane fotoğraf var. Yabancı bir adamın kucağında 2 kız. Kendi kızı değilse bu ne yaman çelişki derler?
Senin bahsettiğin açıdan büyük çerçevede evet haklısın bu kör zihniyet yüzünden bugün neler yaşanıyor.
Neyse ben kaçtım görmedim duymadım bilmiyorum bu konuyu