- 21 Eylül 2022
- 88
- 52
- 42
- Konu Sahibi Hayalgecem
Aylık ücreti uygun zaten çantadaki malzemeler için çok mu diye bi düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke " eniştem kırtasiye toptanciligi yapıyor,siz malzemeleri verin ben ona getirttiririm" deseydiniz. Yine aynı para olurdu belki ama içiniz rahat ederdi.
A4ün topu yüz lira olmuş,bence fiyat şişirme değil ama kıytırık malzemeyi toptan alıp üstüne kâr eklemiş olabilirler. Sonucta çanta dediniz. Pazar malı 30 liraya da çanta var bin liraya da çanta var. Buradan kimse ucuz ya da pahalı diyemez malzemeleri etraflıca arastirmadan
İngilizce kitaplari ve boyama kitapları alinacakKullanılacak dergi setleri 1200 den başlıyor(Morelma yayıncılık vs.) Bu sene herşeye geldiği gibi bunlarada gelmiş zam doğal olarak
2 bin istendi bizden malzemeler içinBende küçük bi şehirde yaşıyorum yarım gün 1200 tl ye anlaştım.350 bi eğitim seti alındı bu 500 de Kırtasiye malzemelerine verdim. Gayet normal verdiğiniz.
Malzemeleri (boyama önlüğü boyası makası vs. Çantası pandufu..... gibi gibi) bunları biz aldık. Eğitim seti öğretmen aldı (klasör içinde çalışma kitapları boyama kitapları gibi....) buna 350 verdik. Öğlen gidiyor sadece ikindi kahvaltısına dahil oluyor.okula aylık 1200 veriyoruz.2 bin istendi bizden malzemeler için
Marka nedir?Evet fiyat bu yanlız servis parası dahil değil evime yakın ben bırakıcam çocuğu
Bizim kreş orta segment ve 3000 tl aylık. Kırtasiyede 3000 tl. Ayrıca zırt pırt şu getirilcek bu getirilcek olayı var. Allah yardıcımız olsun.Hayırlı Akşamlar Hanımlar, burayi yıllardır takip ediyorum.Sonunda üye olmak banada nasip oldu.Soruma gelmek istersek şöyle ki; 5 yasindaki kızımı bugün özel bi ana okuluna kayıt ettirdim.Öğretmen hanımla şartlari konuştuk. Aylik ücret 1.200 TL sabah 10 da gidicek akşam 4 e kadar ,öğle yemeği oraya ait tamam güzel dedim.Sonra öğretmen 2 milyar okul malzemeleri için ek para istedi ve bi çanta verdi.İcinde etkinlik malzemeleri kuruboya ,oyun hamuru,kalem,silgi vs var.Kitaplar da içine dahil ama onlar daha gelmedi dedi.Bu fiyat bana çok geldi, sizce normal mi? Bu kadar tutarmi ?Bu arada kırtasiye malzemeleri pahalı olanlardan değil,bilinen kaliteli bi marka değildi
Bize çanta bile vermedilerAylık ücreti uygun zaten çantadaki malzemeler için çok mu diye bi düşündüm
Evime 900 metre bizim kreş de en son ocak ayında "artan maliyetlerden dolayı 2.kez zam yapmak zorundayız..gelecek ocak ayına kadar başka zam yapmayacağız" vaadinde bulundukları için 2300 tl ocak ayında Allah biliyor ne kadar olacak Sizin bahsettiğiniz ücrette özel anaokulu olamaz.Ya belediyenindir..ya da bağımsız anaokuludur.Yakın çevremde yok..bu yüzden benim böyle bir seçeneğim yokServis ücreti olmadığı belirtmek istedim eğitim ücreti aylık 1 200 2 binde 1 kere vermek üzere malzemeler için
Servis ücreti olmadığı belirtmek istedim eğitim ücreti aylık 1 200 2 binde 1 kere vermek üzere malzemeler için
Boya kalemleri ,silgi, sulu boya ,kalem ,boyama önlüğü , oyun hamuru böyle devam ediyo ek olarak temizlik malzemeleri ve kitaplarda içinde2 bin içinde ne malzemeleri var mesela...
Boya kalemleri ,silgi, sulu boya ,kalem ,boyama önlüğü , oyun hamuru böyle devam ediyo ek olarak temizlik malzemeleri ve kitaplarda içinde
Bahsettikleriniz 2 binden fazla tutar zatenBoya kalemleri ,silgi, sulu boya ,kalem ,boyama önlüğü , oyun hamuru böyle devam ediyo ek olarak temizlik malzemeleri ve kitaplarda içinde
Yok belediye ye falan bağlı değilEvime 900 metre bizim kreş de en son ocak ayında "artan maliyetlerden dolayı 2.kez zam yapmak zorundayız..gelecek ocak ayına kadar başka zam yapmayacağız" vaadinde bulundukları için 2300 tl ocak ayında Allah biliyor ne kadar olacak Sizin bahsettiğiniz ücrette özel anaokulu olamaz.Ya belediyenindir..ya da bağımsız anaokuludur.Yakın çevremde yok..bu yüzden benim böyle bir seçeneğim yok