Hastamıdır nedir öğretmen. hey yarabbim yaaalsanaalsanasmile
Be gerizekalı kadın bahsettiğin, özgüven eksikliği var dediğin daha bir çocuk üstelik 6 yaşında minnacık bir ana kuzusu. ne özgüveninden ne konuşmasından bahsediyorsunalsanaalsanasmile
Disiplinse tamam iyi güzel ama yerine göre dimi. Askeri okulamı verdik çocuğu, anlayışı kıt.:mymeka:, Bazı öğretmenler hakikaten hakediyor tüm bu sıfatları, resmen çocuğu okuldan soğutuyorlar. Nasıl davranması gerektiğini bilmiyorlar sonrada ahkam kesiyorlar hasta ruhlular.
Aynı şey benimde başıma geldi arkadaşım. Kızım daha 5 yaşındayken MEB'e bağlı bir anaokuluna verdik. Daha ilk haftada kızılca kıyametler koptu, ben okula gitmiycem diye. Nasıl mutsuz, nasıl depressif bir halde kuzucum. Okula gitmemek için bahaneler uyduruyor, normaldir dedik zorladık gitmesi için. Ama rüyasında bile sayıklıyor yavrum "gitmiycem ben okula, anne öğretmenimle konuş" diye.
Sonra bakalım niye böyle yapıyor bu çocuk gidip konuşalım öğretmeniyle diye düşündük eşimle ve okula gittik. Sınıflarının camıda açık aşağıdan duyuluyor neredeyse herşey. Öğretmen nasıl bağırıyor çocuklara, "sus tamam annen gelecek dedimya sana, ağlayıp durma, kızdırma beni" gibi. Beynimden vuruldum resmen.akannehir İçim nasıl acıdı. Biz canımızı, herşeyimizi daha 5 yaşındaki bebeğimizi ona emanet ediyoruz, onun yaptığına bakın. Hemen müdür odasına gittik olanları neler yaşadıysak herşeyi anlattık. Öğretmen sıfatındaki kadın geldi ve herşeyi kabul etti evet bağırıyorum ama Dilay':a bağırmıyorum Sevinç'e bağırıyorum.:1shok: Özrü kabahatinden büyük. Dilay'a bağırmıyorsun da niye Sevinç'e bağırıyorsun. Sevinç küçücük değilmi, ilk defa ayrılmıyorlarmı bu çocuklar anne babalarından evlerinden, senin onlara bir anne şefkati göstermen gerekmezmi.alsanaalsanasmile Senin okulu onlara sevdirmen gerekmezmi, senin sabırlı olman gerekmezmi.alsanaalsanasmile, sen nasıl böyle davranabilirsin benim yavruma. Nasıl soğutabilirsin okuldan.
Hemen sınıfımız değiştirildi. Sonraki öğretmenimizden çok memnun kaldık. 2 yıl aynı öğretmenle okudu bebeğim.Benim kızımda da saçıyla oynama başlamıştı, sonradan düzeldi.
Devlet anaokulunamı gidiyor. .Gidin müdürle konuşun, anlatın durumu. Size tavsiyem sınıfını değiştirin. hatta gerekirse okulunu değiştirin, yeterki o anlayışı kıt öğretmene bırakmayın onu. Müdür bilsin öğretmenin nasıl davrandığını, ona göre konuşsun onunla, öğretmende ayağını denk alsın.