• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul fobisi ve xanax

Çok geçmiş olsun.pedagoga götürmenizi tavsiye ederim.bu kadar ilaç küçücük bünyeye çok fazla..

Çok geçmiş olsun.pedagoga götürmenizi tavsiye ederim.bu kadar ilaç küçücük bünyeye çok fazla..
Sagolun Pinar hanim.
hem psikiyatrist hem psikolog goruyor xanaxa da basladik ancak hicbir duzelme yok. xanaxa ragmen....
Yalvariyor surekli okula gitmemek icin ailece coktuk artik
Benzer durum yasayan kimse yok mu burada acaba, her turlu oneriye cok ihtiyacim var

Sagolun Pinar hanim.
hem psikiyatrist hem psikolog goruyor xanaxa da basladik ancak hicbir duzelme yok. xanaxa ragmen....
Benzer durum yasayan kimse yok mu burada acaba, her turlu oneriye cok ihtiyacim var

Çok geçmiş olsun. Elbet geçecek hep böyle sürmez. Biraz sabır sadece. Psikolog büyükler için terapi yapan bir psikolog mu yoksa pedegog mu? Bence özellikle pedegog olmalı. İnşallah bir an önce atlatırsınız.

Anaokuluna gitmedi mi daha önce?Çok iyi bir terapi görmesi lazim ..O ilaç çok ağır ve bagımlilik yapan bir ilaç diye biliyorum..Baska bir dra da göturüp bu konuda fikrini almayi unutmayin.
Benim fikrim aksine;
Korkulariyla yüzleşsin.Birakin kussun sancılansın, ağlasın, bağırsın ama gitsin.
Sizin ona soracaginiz tek soru bugün daha iyi miydin canım? Merak etme hergün daha iyi hissedeceksin.Biliyorum şu an alişmaya çalisiyorsun.Ama o kadar faydalı seyler öğreneceksin.Öğrenmen gereken çok sey var. Hergün sarilın öpün onu kutlayin.Bugün daha iyidin seni kutluyorum deyin yureklendirin.Sevgi çocuklari iyilestirir.Mesela doğum gününde sevdiği arkadaşlarini cagirin.Normal günde parti verin evde sinifta sevdigi arkadaslarini cagirin eğlensinler.(kendisi de isterse) Okulu pekistirsin arkadaslariyla bağ kurdukça.Gitmeme gibi bir seçenek sunulursa gitmemek için daha çok tepki gösterir diye düşünüyorum.Yine de size en doğru yolu bir psikiyatrist gösterecektir.Ama su hayatta bildiğim gerceklerden biri Korkularin üzerine gitmektir. Onu korkutan ortama hergün girecek ve alisacak başka yolu yok gibi.Gondermemek- kiyamamak çare degil.Geçmis olsun.

Son düzenleme:
o ilaç uyku getiriyor ve gevşetiyor, muhtemelen sürekli kullanım için verilen bir ilaç değildir, denemekte fayda var

Sagolun Pinar hanim.
Su anki durumu nasil cocugunuzun merak etme varmi bir ilerleme

Back