Aynen, mehir boşanma sonucunda verilmiyor değil mi düğünde takılıyor.(!) Safa yatıyorsunuz okulda demek ki, bari burda yapmayın yani gerek yokBen hala paylaşımda bi gariplik olduğunu düşünmüyorum çünkü boşanan kadına ima yok
Evli kadın üzerine bi alıntı.
Ben de evli olduğuma göre direkt birine ima olamaz
Kızgın bile değildim inanın artık sınıfım ayrı gayet iyi hissediyordum ona karşı iyiydi Hatta hislerimSonuçta kadına kızgınsınız, onu seviyor değilsiniz. Başka sevdiğiniz arkadaşınız boşansaydı bu paylaşımı yapmazdınız üzülür diye
Genelde herkes birbirine laf sokmak için kullanıyor sosyal medyayı. Kaldı ki siz de onun üzerine paylaşım yapmışsınız.La havle o niyetle paylaşmadım diyorum
Velev ki ben yaşadım keşke psikolog desteği olsa diyorum kötü bir durum için psikolog desteği olsa keşke demek kötü mü ? Twitter’da hep bunla ilgili tag açılıyor her eve psikolog desteği olsun falan
İnsanın her desteklediği paylaştığı şey yadırgadığı için midir ?
Sizin üzerinize vazife değil elalemin mehiri,psikolog masrafı. Böyle şeyler paylaşıp da sonradan gidip özür dilediğinizde olmuyor işte o özür. Boşanan siz değilsiniz,belli ki bir başkası yani neden insanları yaralayacak laflar etrafında dolaşıyorsunuz ki? Bazı şeyler ağıza alınmaz,bu konu da onlardan biri.o gün birkaç kişinin evliliği ile ilgili kötü şeyler duyunca paylaşımı yaptım
Muhtemelen sabahçı öğlenci olarak aynı sınıfı kullanıyordunuz. Kullanımla ilgili bir sıkıntı yaşıyor ve muhatabınızla çözemiyorsanız yöneticinizle paylaşmanız sizi küçük düşürmez aksine doğru olan bu. Siz kendi hakkınızı da öğrencilerinizin hakkını da savunmamışsınız. O konunun şu an yaşanan şeyle zerre alakası yok. Bu konuda siz haksızsınız. Müdüre taşınması saçma ancak haksız olduğunuzu kabullenmelisiniz.Sınıfı benle paylaşmaması geçen yılın mevzusu ve hiç konu bile olmadı kendimi küçük düşürüp müdüre çıkma gereği duymadım bile.
Benim paylaşım bu haftanın.
O zaman neden diğer boşanan ya da boşanma aşamasında olan arkadaşlarınızın paylaşımı görmemesi için önlem aldınız da bu kadıncağızı dahil etmediniz?Kızgın bile değildim inanın artık sınıfım ayrı gayet iyi hissediyordum ona karşı iyiydi Hatta hislerim
Herkesin bi kusuru var o da onun kusuru deyip alışmıştım
Ayy bir de kendisine yazmadım diyorO zaman neden diğer boşanan ya da boşanma aşamasında olan arkadaşlarınızın paylaşımı görmemesi için önlem aldınız da bu kadıncağızı dahil etmediniz?
Kendisine yazmıştır yazmamıştır bilemem. Ama diğer arkadaşlarının görmemesi için önlem alacak, velisi kocasını kaybettiği için fotoğraf paylaşmayacak kadar ince düşünceli olduğunu söyleyen bir insan bu kadının gözüne gözüne sokuyorsa o yazıyı çok iyi niyetli olduğunu düşünmem ben.Ayy bir de kendisine yazmadım diyorbugün de bir başkası için utandım.
İnsan korkar yahu. Başıma gelebilir der de susar.
Artık gördünüz yüzünü bundan sonra çekinmeyin Allah yardımcınız olsunAhhh kafasızlığım ona en çok yandım
Somurta üçlüye kadar kaldırdı hoparlör kasa vs vs
Ben mi anlatamadım siz mi anlamadınız ?Genelde herkes birbirine laf sokmak için kullanıyor sosyal medyayı. Kaldı ki siz de onun üzerine paylaşım yapmışsınız.
Sizin üzerinize vazife değil elalemin mehiri,psikolog masrafı. Böyle şeyler paylaşıp da sonradan gidip özür dilediğinizde olmuyor işte o özür. Boşanan siz değilsiniz,belli ki bir başkası yani neden insanları yaralayacak laflar etrafında dolaşıyorsunuz ki? Bazı şeyler ağıza alınmaz,bu konu da onlardan biri.
Bişey geçse geçti ondan üzerine alındı der ben de bunu dert etmem oh oldu derim müdüre de size de açıklama yapmazdımSadece bu paylasima sikayet etmesi düşündürücü bence aranizda baska seyler var acik acik konuşun
O halde Twitter da psikolog desteği verilsin bütün ailelere eşlere diyenler de topyekun kötü pis kaka..Kadının yaptığının yanlış olması sizin yaptığınızı doğru yapmıyor.
Ortaya laf sokmalı paylaşım yapmanız çirkin. O alınmasa başkası alınır. Belki size söylemeden alınan kişiler de oldu. Çok çirkin yaptığınız
Hayır o paylaşımdan boşanan kadın kafayı yiyor anlamı çıkıyor. Mehir diyerek sadece kadınınhedef alan da bir paylaşım .Toplum olarak psikoloğa ne niyetle baktığımız belli. O şakalı komikli tweetin de anlamı açık. Yumuşatmanız boşanan tüm kadınları psikolojisi bozuk olarak yaftaladığınız gerçeğini değiştirmiyor.La havle o niyetle paylaşmadım diyorum
Velev ki ben yaşadım keşke psikolog desteği olsa diyorum kötü bir durum için psikolog desteği olsa keşke demek kötü mü ? Twitter’da hep bunla ilgili tag açılıyor her eve psikolog desteği olsun falan
İnsanın her desteklediği paylaştığı şey yadırgadığı için midir ?
Ooo hele hele wp Kadın haklı . Ben ttsandım. Siz basbaya laf sokmuşsunuz. Hani Twitter olsa yine yersiz rt der geçerdim ama en durumuna bunu koymak başta profesyonel değil
Eee ben de evliyimOoo hele hele el. Kadın haklı . Ben tweet sandım. Siz basbaya laf sokmuşsunuz. Hani Twitter olsa yine yersiz rt der geçerdim ama en durumuna bunu koymak başta profesyonel değil
Üslubum çirkin değil, “sana ne” deseydim çirkin olurdu. Çirkin olmasın da anlattığım şey belli olsun diye üzerinize vazife değil yazdım zaten.Ben mi anlatamadım siz mi anlamadınız ?
Üslubunuz öncelikle çok çirkin..
Ben hayatımda kimseye tanımasam da sanane banane diyen biri değilim o yüzden bence bana akıl verecek durumda değilsiniz.
Lakin ben diyorum ki boşanma üzerine bir paylaşım değildi evliliğin insanı yıprattığı ve evlilik üzerine herkese keşke psikolog desteği verilse idi paylaşım.
Şuan biri bana evlisin yıprandın al sana bedava psikolog desteği dese asla alınganlık yapmam koşa koşa giderim