- 25 Haziran 2010
- 4.843
- 4.376
Boşanma ile ilgili bişey yok zaten paylaşımdaBöyle paylaşımları saçma buluyorum. Sizde boşanabilirsiniz ihtiyacınız olmasın inşallah psikologa
İnsan evliyken de ihtiyaç duyabilir benim paylaşma amacım tamamen oydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanma ile ilgili bişey yok zaten paylaşımdaBöyle paylaşımları saçma buluyorum. Sizde boşanabilirsiniz ihtiyacınız olmasın inşallah psikologa
O kişiler hariç paylaştım sadece onlara çok üzülünce yazıyı gördüm paylaştım ama o gün üzüldüğüm kişiler zaten kız kardeşim yani onu bile hariç yapıp paylaştımTwitter'da çok hoşunuza giden bu yazıyı nerede paylaştınız ?
"o gün birkaç kişinin evliliği ile ilgili kötü şeyler duyunca paylaşımı yaptım" demişsiniz.
Yazıyı bilinçli bir şekilde paylaşmışsınız ; önce bunu kabul edin.
Eski konunuzu hatırladım. Size bayağı zorbalık yapmıştı sınıf için. Kendi Ali kıran baş kesendi. O size yaptıkları için özür diledi mi yok. Siz de dilemeyin. Birine kızıp paylaşım yapsak o konuyla ilgili herkesin alınması hele çok saçma.Evet canımı en çok bu sıktı
hayır wp akıntı yaptığım şey twitter
Mehir ne zaman verilir boşanırken benim bildiğim. Ben mi anlamadım siz mi anlamadan paylaşım yaptınız acabaBoşanma ile ilgili bişey yok zaten paylaşımda
İnsan evliyken de ihtiyaç duyabilir benim paylaşma amacım tamamen oydu
Vallahi anlamamışım O zaman bütün boşananlar alınmalı mı ?Mehir ne zaman verilir boşanırken benim bildiğim. Ben mi anlamadım siz mi anlamadan paylaşım yaptınız acaba
Böyle sözler hiç paylaşmadım iyi ya da kötü. Neden ihtiyaç hissediliyor asla anlamayacağımMehir ne zaman verilir boşanırken benim bildiğim. Ben mi anlamadım siz mi anlamadan paylaşım yaptınız acaba
Aynen o kişiEski konunuzu hatırladım. Size bayağı zorbalık yapmıştı sınıf için. Kendi Ali kıran baş kesendi. O size yaptıkları için özür diledi mi yok. Siz de dilemeyin. Birine kızıp paylaşım yapsak o konuyla ilgili herkesin alınması hele çok saçma.
O kişiler hariç paylaştım sadece onlara çok üzülünce yazıyı gördüm paylaştım ama o gün üzüldüğüm kişiler zaten kız kardeşim yani onu bile hariç yapıp paylaştım
Amacım asla birini incitmek değildi
WpBu paylaşımı nerede yaptınız ?
Aslinda mehir bosanmadan da verilebilir,evlilik birligi icerisinde mehiri karsilayacak gucu varsa onceden de verebiliyor. Boşanma durumunda zorunlu oluyor, oncesin de zorunlu değil ama isterse verir.Mehir ne zaman verilir boşanırken benim bildiğim. Ben mi anlamadım siz mi anlamadan paylaşım yaptınız acaba
Aynen o kişi
Panolara bile benim kullanmama izin vermeyen biri
Whatsapp da o kadının da olduğu bir gruptaysa siz de suçlu oluyorsunuz.
Biz de herşeyi mune ye şikayet ediyoruz. Düşündüm de bizi iyi çekiyor vallaMüdüre şikayet, müdürün bu kadar ciddiye alması falan yerinizde olsam oyunu bundan sonra onlar gibi oynarım, sosyal medya paylaşımlarının hesabını soran müdür abi kullanamadığınız panoları da sorsun bence, uzamasın yani siz sormayın o sorsun :))))
Konuda Twitter yazmışsınız şimdi de wap diyorsunuz. WP grupta paylaştıysanız,yorumum değişir
Aynen böyle biliyordumAslinda mehir bosanmadan da verilebilir,evlilik birligi icerisinde mehiri karsilayacak gucu varsa onceden de verebiliyor. Boşanma durumunda zorunlu oluyor, oncesin de zorunlu değil ama isterse verir.
Hayır Twitter dan alıntı yaptım wp durum olarak paylaştım gruba falan atmadım yani yine kendi şahsi durumumda paylaştımKonuda Twitter yazmışsınız şimdi de wap diyorsunuz. WP grupta paylaştıysanız,yorumum değişir
Grup değil ya normal durum mesajıWhatsapp da o kadının da olduğu bir gruptaysa siz de suçlu oluyorsunuz.