Okul başladığında değişmiş olmak istiyorum

Merhaba ablalarım ben liseye gidiyorum ve biliyosunuz okulların açılmasına 1 ay gibi bi süre kaldı ben bu bi aylık süreci her anlamda kendime yatırım yapıp değişmek için harcamak istiyorum yüzümdeki sivilceleri yok etmek biraz kilo alıp sıkı bi fiziğe sahip olmak giyim tarzımı değiştirmek makyaj yapmayı öğrenmek ve yapmak derslerim açısından da birşeyler yapmak istiyorum ne yapmalıyım nerden baslamalıyım
ne güzel sorunlarınız var öyle :) nasıl makyaj yapılacağını youtubedanöğrenebilirsin dersler var orda, hatta güzellik ipuçlarını da bulabilirsin boşuna bunlar için dersler almana gerek kalmaz

Cildini sabunla, kremle. Bol su iç, guzel sarkilar dinle. Farkli türde kitaplar oku. konusurken kendine hayran birakacak kadar bilgili olmak icin de her seyi oku, izle, dinle. Sevgili, kavga, kanki kavramlarina ne kadar uzak o kadar iyi.

Lise öğrencisi için fazla şey istiyorsun sanki. Ayrıca 1 ay çok kısa bir süre, daha önce başlamalıydın.

Sivilce için imkanın varsa gündüz cildine suyun içine sıkılmış limonun suyunu cildine sür tonik gibi hiç kurulama kendi kendine kurusun akşamları yatarken de yüzünü iyice yıkayıp bol kantaron yağı sür yüzün yağlı yağlı olacak o yağ kendini çekiyor cildin yumuşacık olup sivilcelerin kuruyor

X