How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Okuduumuz bir Kitabn en beendiimiz ksm

• Konu Sahibi Konu Sahibi AHU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin!
İ.Yalom

merhaba jıneps, önce hoşgeldin ! uzun zamandır forumla ilgilenemiyordum ama açar açmaz, senin ki gözüme çarptı, ve sıkı bir yalom okuyucusu olduğum için *
cümleyi orda görünce gerçekten sadece sustum ve durdum. sözün bittiği yer orası olsa gerek.... gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin ! gerçekten ne kadarına !!?yerimseniben

bütün anışlarım bana aittir;fakat bu ürpertili hatırlayışlar neyin nesi?

merhaba Rüyya, rumuzunu doğru mu yazdım bilmiyorum ? ama alıntını çok beğendim. hangi kitap ve yazar beliritirmisin?
benden sana :hooray:
ne çok hatırlıyoruz değil mi? ne kadar az unutuyoruz?
Andığın herneyse tebessüm getirsin hayatına..

bence de harika bir fikir ahu..tebrik ederim..piyanodan..bence muzik 18.yuzyilda bitmistir..ben de bu sozu cok begendim cunku tamamen katilyorumm

sağol teşekkür ederim. uzun zamandır forumla ilgilenemiyordum. ben de katılıyorum, 18. yüzyıl bir çok şeyin son bulduğu zaman... sanatın her dalında, o ruhu yaşamak bir daha olacak şey değilmiş gibi geliyor bana...
bunca hayat kavgası içinde, duygularına kamçı vuran, düşünmeyen, dar vakitlerde telaşla bir çok işi olan insanlar ne üretebilir, ne yaratabilir bilemiyorum..yaşadığımız yüzyılların hasret dolu çocuklarıyız... hep özlüyoruz.
eskidendi.... çok eskiden.
.:1hug:

Düşle! Düşle! Düşle..! Gerçeklik ardınca gelecektir... (düş öğretisi (Tanrılar Okulundan Beğenilen Sözler - Stefano Elio D'Anna))

sevgili kahraman tazeoğlun'dan araz isimli kitabı: "yalnızım çünkü sen varsın!"

Bende okuduğum kitaptan bir alıntı yazıyım, İnsanları kitaplar gibi düşünün ve kapaklarına bakıp aldanmayın.Okumaya başlayınca değerini anlarsınız.AHMETŞERİF İZGÖREN;Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır.

"Olgunluk bir amaç değil, ama daha çok bir işlemdir."
Leo Buscaglia - Kişilik -

şu an fazla düşünmedim acaba hangi kitaptı,hangi cümleydi diye.
ama hiç unutmadığım bi bölüm var.(biraz uzun olucak ama)

karı koca artık hiç anlaşamaz hale gelip iyice kopmuşlardır.artık hiç paylaşacak bişeyleri kalmamıştır.bi akşam kocası gene karısının salonda üzgün ve asık bi suratla oturduğunu görünce üzerine gitmeye başlar.

-adam:bıktım bu suratının asıklığından.daha ne istiyosun her şeyin var.
son model bi araban,dolaplar dolusu giyisiler,tonlarca mücevherlerin var.hala ne istiyorsun.senin herşeyin var!
-eşi:ama artık bi annem yok...

Gittiğin her yer senindir gitmediğin yerler umutlarının
umutların olmazsa yer ve gök kadar büyük bir boşluktur varlığın
-s-

Gittiğin her yer senindir gitmediğin yerler umutlarının
umutların olmazsa yer ve gök kadar büyük bir boşluktur varlığın
-s-

gittiğim hiç bir yer benim değil gitmediklerim de umutsuzzz;)
umutlarım olmadığında varlığımm yok olmuyorr evet amaa dogrudurr bomboşşşş

Okuduğum kitabın adı: Şimdinin dar odası.
Şimdinin dar odasında olmak ya da olmamak... bu tamamen şahşıma aittir, kitapta yazmıyor. bütün mesele bu :)

Dilimi kesen o keskin bıçağın ne olduğunu anlamaya kalkışmadığım için, varoluşumun o arka bahçesine hep gözlerimi kapattım. Küçük bir inanç yeterdi yaşamam için, ihtiyacım olan kendimi aldatma inancı..
Bu küçük ve zavallı inanç, kendi kanımı emerken kendimi unutmama yeterdi.
Böyle yaptım...
Cezmi Ersöz-Hiçbir Şey Senden Eski Değil

Kendi içimi dinliyordum, hiç ses gelmiyordu; dağlar arasına saklanmış bir vadi gibi ışıklı ve sessizdi içim. Mutluluğun içimdeki bu sessizlik olduğunu düşündüm, çünkü içimden bir ses duyduğum zaman bu mutlaka beni üzen ve hırpalayan bir ses olurdu. Sessizlik mutluluktu yada mutluluk içinde hiç konuşmadığından onun da ayrıca bir sesi olduğunu bilmiyordum. Belki de bir sabah kalkacak ve içimi dinleyince hiç duymadığım bir ses duyacaktım, beni sevindiren bir ses;
mutluluğun sessizliğinden, mutluluğun sesine geçecektim belki de; böyle bir şey varsa tabi....
Ahmet Altan Tehlikeli Masallar romanındana. a.s

"seni sevmek felsefedir kusursuz
imandır korkunç sabırlı"
az ewwel elime geçen antolojiden açtığım okuduğum şiirden
ataol behramoğlunun hazırladığı antolojiden
ahmet arifden

Ne içindeyim zamanın, ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir an'ın parçalanmaz akışında.

Back