Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

Sefiller _ Victor Hugo

Bir çogunuz Piraye yazmi$ merak ettim alip okumam lazim CADIARZU
$u an Canan Tan yüregim seni çok sevdi yi okuyorum...

Son düzenleme:
chris cleave -küçük arı şu an okuduğum kitap ve güzel tavsiye ederim.
son zamanlarda çok kitap okudum hepsinin ayrı bir etkisi oldu.Ama en çok stephen king'in romanları beni etkilemiştir.

sefiller.........vıctor hugo
piraye............canan tan
babilde ölüm istanbul'da aşk..........iskender pala

çalıkuşu-ortaokuldaydım ilk okuduğumda inanılmaz etkilenmiştim,o günden beri yılda bir kez okurum ve her defasında farklı bir tat alırım.
süreyya,naşide gökbudak-ağlayarak bitirdiğim tek kitap,muhteşemdi.

Naşide Gökbudak - SÜREYYA benimde uzun süre etkisinde kaldığım - favori kitaplarımdan biridir.

kızlar kızılırmak diye bir kitap var bafra daki gelin köprüsünün geçmişini anlatıyor...yemin ederim okurken hüngür hüngür ağladım birde biliyorum köprüyü gittiğim yerdir oyüzden çok etkilendim kesinlikle tavsiye ederim hala etkisindeyim hep aklıma gelir....o karasevdalı aşıklar tam kavuştuk derlerken tam gelini aldılar köprüden geçiriyorlardı ki köprü yıkılıverdi gelin de kızılırmağın azgın sularında kayboldu..damat kızılırmağın etrafında aylarca bekledi gelini hele o beklerkenki ağıtlarını okusanız ağlamaktan duramazsınız

[B]Kızılırmak parça parça olaydın
Her parçanı bir diyara salaydın
Sen de benim gibi öksüz kalaydın
Kızılırmak nettin allı gelini
Nasıl aldın allı pullu gelini[/B]

Son düzenleme:
ortaokulda okuduğum bir kitap yazarını hatırlamıyorum ama kitap okumaktan nefret ederdim --------onu ilk öptüğümde akşam sefalarının altında-----adlı kitap beni okumaya teşvik etmişti en sonda yüreğim seni çok sevdi adlı --canan tanın eserini okudum bayıldım diyebilirim ..süperdiii ...şimdide en son yürekler ölür adlı kitabını almayı düşünüyorum

kızlar kitap okumayı severim okuduğum ve çok beğendiğim kitapları yazmak istiyorum:
elif şafak aşk:bayıldım bu kitaba çok güzel bu kiba benzen şemsi ve mevlanayı anlatan bir diğer beğendiğim kitap ahmet ümit bab-ı esrar bu kitabıda çok sevdim.
uçurtma avcısı-halit hüseyni-bu kitap süper böyle bir kitabı okumadım okadar etkileniyosunuz ki sürekli bu kitaptan kesitler geliyor gözünüzün önüne baba oğul ilişkisini 2 arkadaşın ilişkisini anlatan güzel bi roman
aşk romanı sevenlere orhan pamuk masumiyet müzesi diyorum aşk romanı sevmem okumam çok sıkılırım ama bu kitap gerçekten çok başarılı aşkı çok özel anlatmış çok beğeneceksinz.
korku ve macera sevenler craig russel kanlı kartal /kanlı masallar çok güzel polisiye kitap bayılacaksınız.
kurtlar imparatorluğu var birde bu kitapta çok güzel en iyi polisiye diyebilirim çünkü asla tahmin edemeyeceğiz çıkarımlar var kitapta.
fantastik sevenlere tekkkkkk geçerim hayatımın kitapları diyebilirm gerçek üstü ama bayılıyorum bu kitaba anılan zamanın bekçileri nette araştırırsanz yorumları beğeneceksiniz yazarıda netten bulabilirsinz bu kitap 3 seri halinde soluksuz nefessiz okursunuz eminim .
ben stephan king in romanlarını okumak istiyorum netten araştırdım çok güzel kitapları var inş kısmet olur da tüm kitaplarını okurum herkese ii okumalar:)bende kitap önerilerinizi bekliyorum çünkü öneriye göre kitap alıyorum

Katre-i Matem ( İskender PALA)
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk ( İskender PALA)

özellikle Katre-i Matem e bayılmıştım tekrar okumayı düşünüyorum şiddetle tavsiye ederim. pişman olmayacağınızı düşünüyorum :)

aldatmak-düşüncelerinde kendi düşüncelerimden kesitler bulduğum için sanırım cok etkilenmişti beni kadının sonu

Uçurtma Avcısı Khaled Hosseini
Beni Hatırla - Lesley Pearse
aklıma gelenler :)

okurken gözlerimin kan çanağına döndüğü ve kitabı uzun seneler önce okumama rağmen hala satır satır unutamadığım bir kitap Kızım Olmadan Asla, Betty MAHMUDI yazarı 2 kez okuyup bir kezde filmimi izledim ama kitabı kadar etkilemedi filmi beni 'o annenin mücadelesi hiç aklımdan çıkmıyor çırpınışı onca kitap okudum içinde çok güzelleride vardı ama bu kitap benim için bir baş yapıt diyorum..

aşk
darağacında üç fidan
hürrem sultan serisi
olasılıksız
zar adam
zar adamın peşinde
veda
umut
istanbullular
piraye
en son yürekler ölür
agatha christie-serisi
barbara cartland-serisi
kumral ada mavi tuna
iki yeşil su samuru
masumiyet müzesi
yüreğim seni çok sevdi şimdi okuduğum kitap tıpkı diğerleri gibi bitmemesi için dirhem dirhem okuyorum:)
hepsi de severek sıkılmadan okuduğum kitaplar
ve şuna katılıyorum kitap formu sadece 10 sayfa yazık yani magazin diye bi form açın yıkılır sanırım ama okumuyoruz işte malesef.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…