• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

belali seri ve kristhin hannahin butun kitaplari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni Sevmek Sonsuzluğa Dokunmak - Bilal Karabulut bugün bitirdigim kitap insana hayat dersi veriyor bence kesinlikle okuyun kızlar öyle cümleler kullanmış ki yazar evet haklı ama ben niye öyle yapmiyorum o zaman derken bulduruyor insan kendini..

Aşk kitapları seviyorsan johanna lindsey die bir yazarin kitaplari tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406250188.766632.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406250233.168828.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406250276.786935.jpg

ve tabikide KİNYAS VE KAYRA...

Dünyanın ilk günü bitince gezi olaylari olmustu. Kalkip savasasim gelmisti resmen. Evet evet şiddetle tavsiyedir :)

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Cok harıka bır kıtap benimde israile saldırasım geldi şuan :)2. side cıkmıs onuda 4 senede yazmıs.

Cok harıka bır kıtap benimde israile saldırasım geldi şuan :)2. side cıkmıs onuda 4 senede yazmıs.

Biliyorummmmm sultan beyazıd i anlatıyor son sefarad, bir Endülüs emevi devletinin hayatina son verilirken yardıma kosan yek devlet, yek padişah. . Ne güzel bir tarihim var, ne güzel bir soydan geliyoruzz ^_^

tabi ki de
Grinin elli tonu
Karanlığın elli tonu
Özgürlüğün elli tonu
etkisinden kurtulmak imkansızzzzzzz defalarca ömrümün sonuna kadar okuya:36::23::21::52:bilirmmm

Biliyorummmmm sultan beyazıd i anlatıyor son sefarad, bir Endülüs emevi devletinin hayatina son verilirken yardıma kosan yek devlet, yek padişah. . Ne güzel bir tarihim var, ne güzel bir soydan geliyoruzz ^_^

Okudunmu ben aldım ama ona daha baslamadım, kıtabın kapagında yazıyor ya Osmanogulları hıc boyle anlatılmamıstı diye cok dogru gercekten, Osmanlı dıyınce ınsanın aklına tek gelen harem oldu, Sacma sapan dızılerle maskara edıyorlar Ecdadımızı yazık.

Back