Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

BANA DÜŞLERİNİ ANLAT - Sıdney sheldon ............. inanılmazdı asla unutamayacağım kitaplarımın arasına girdi... nefes almadan okudum .

Boleyn kızı(serinin tamamı)
AŞk
İstanbul Hatırası
Nefes nefese
Milenyum serisi(ejderha dövmeli kız / Ateşle oynayan kız / Arı kovanına çomak sokan kız)---Özellikle bu seriyi kesinlikle unutamıyorum.Ve şiddetle tavsiye ediyorum.
Serenad(zülfü livaneli)
Ateşböceği yolu
puccanın 3 kitabı(hepsinide keyifle okudum)
Güneşin kızları
Bin muhteşem güneş
Füreyya(ayşe kulin)
Veda(ayşe kulin)

Bunlar şuan aklımda kalan en beğendiğim kitaplar....

Supernatural / Cadı Kanyonu
Supernatural / Bir Daha Asla

yazar : Jeff Mariotte..

şiddetle tavsiye ediyorum okuduktan sonra özetlerini bile yazırladım bikaç seti için..müthişşşşş serinin ilk 2 kitabı! :)

JOHN VERDON'un kaleme aldığı 3 tane kitabı var..

-AKLINDAN BİR SAYI TUT
-GÖZLERİNİ SIMSIKI KAPAT
-ŞEYTANI UYANDIRMA

kızlar gerçekten gözümden uyku aksa bile okumaya devam ettiğim,başka işlerim olmasına rağmen elimden bırakamadığım,bir solukta okuyup bitirdiğim bi seri.kitaplar birbirinin devamı niteliğinde değil ama olayları daha iyi idrak edebilmek adına sırayla okumanızda yarar var.yukarda yazdığım sıra,kitapların yayınlanış sırası..
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM :)

millenium serisi...hastasıyım bu kitapların...başka;
aklından bir sayı tut,gözlerini sımsıkı kapat
uçurtma avcısı ve yazarın diğer kitapları
kürk mantolu madonna
zülfü livaneli nin kıtapları
çırak,Alamut...(özellikle alamut harikaydı).bunlar aklıma gelenler...okuyun pişman olmazsınız...

Canan Tan - Piraye en son okudugum.
Fedailerin kalesi Alamut kitabı elimde var onu okumaya baslıcam bugunde

Son düzenleme:
Gabriel Garcia Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık....
Günlerce etkisinden çıkamadım.

Etkilendiğim söylenemez ama en son okuduğum seride Grinin Elli Tonu,Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu...
Okumazsanız bişey kaybetmezsiniz ama okursanız yeni şeyler öğrenebilirsiniz (ben Öğrendim valla)Bunun dışında bol seks soslu beyazdizi kıvamında kitaplar.

Ayşe Kulin Gizli Anların Yolcusu....enteresandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…