Okuduktan sonra hayran kaldıgınız etkısınden çıkamadıgınız kıtap

Bin muhtesem günes`i muhakkak okumam lazim, daha yeni siparisini verdim.
Sagolun kizlar, sizin yorumlarinizla dikkatimi cekti bu kitap ve tüm yorumlari süper olan bu kitabi kacirmam tabiki...

ağlayarak okuduğum 2 kitap zaten 2side aynı yazara ait

bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısı

canın tanında kitapları çok güzel özellikle piraye onunda sonunda çok ağlamıştım.

şimdi olasılıksızlığı okuyrm ama daha tam bişi anlamadımm sizce nasıl bi kitappp çok yabancı isim var hangisi hangisiydi karıştırıyrm acaba ondanmı bilmiyrm

birde elif şafak aşk

bu kitapların uzun süre etkisinde kaldım

Son düzenleme:
simyacı
aclık oyunları serisi
elif şafak aşk
canan tan piraye
canan tan en son yürekler ölür = bitirdi bu kitap beni ya yüregimi dagladı aklıma gelenler bunlar :)

Kesinlikle
Bin muhteşem güneş
Uçurtma avcısı
Zaman yolcusunun karısı
Şeker Portakalı
aslında okumayı çok sevdiğim için okuduğum bir çok kitapdan etkilenirim ama tabiki bunlar aklıma ilk gelenler ve çıkmayanlar özelliklede Zaman yolcusunun Karısı
En çok ağladığım film ve kitap filmide şahane

merhaba benim uzun zamandır okuyupta etkisinden bi süre kurtulamadığım resmen kendimi kitaptaki o kadının yerine koyabilip 2 günde bitirmemi sağlıcak derecede güçlü bi kitap olan 'LEYLA' yazarı: Alexandra Cavelius şiddetle tavsiye ediyorum iyi sürükleyici bir roman isteyenlere. kitabın gerçek bir hayatı anlatmasıda etkilenmenizi bir okadar arttırıyor. okunmadan anlatılamaz bir kitap

ayşe kulin, gece sesleri
ayşe kulin, adı:aylin
burçak çerezcioğlu; mavi saçlı kız

Beydeba - Kelile Dimne
Tolstoy - Diriliş
Dostoyevski - Budala
Balzac - Vadideki Zambak
Jack London - Beyaz Diş
Simone de Beauvoir - Konuk Kız

Bu konuya benim verebileceğim en güzel kitap: Yar Yarası - Ergin CAN. Hani şiir gibi derler ya, tam da öyle bir şey bu kitap. Tamam kitap şiir kitabı ama o şiirler tam da adına yakışmış doğrusu. Şairin kaleminden duygular imbikten damlar gibi damlamış. Bazen yanağımda yaş bazen yüzümde acı bir tebessüme şahit oldum. Ama en çok da her şiiri bitirdiğimde derin bir soluk aldım. Soluğumu kesen birkaç kitap olmuştu ama şiirde bu ilk defa oldu. Kitap yastığımın başucunda. İnanın kaç defa bitirdim artık ben de bilmiyorum. Duygulandıran, hüzne boğan ve en önemlisi de düşündüren bir kitap. Kitapseverlere özellikle de şiir severlere şiddetle ve iftiharla tavsiye edilir. Aradığınız yeni deli kesinlikle bu adam olabilir.

Zülfü Livaneli-Serenad
Zülfü Livaneli-Mutluluk
Kısacası bitin Livaneli kitapları.
bir de 13-14 yaşlarımda "Kızım Olmadan Asla" diye bir roman okumuştum. onun baya etkisinde kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…