Puanım bu tarz bölümlere yetiyordu ve bir an önce üniversite hayatı yaşama isteği ağır basmıştı ama sonralara doğru bu bölümde mutsuz olduğumu fark ettimNeden bu bölüme girdin ki en başta?
Her ikisi de varOkudugun bolumden mi mutsuzsun, okul bitince gelecek kaygisi mi yoksa?
1 yil koca bir omrun yaninda hicbir sey. O yuzden dedigin gibi yap seneye tekrar hazirlan. Hicbir sey icin gec degil daha cook gencsinMerhaba arkadaşlar iktisat 1.sınıf öğrencisiyim ve çok mutsuzum okuduğum bölümden hiç zevk almıyorum ve bu yüzden çoğu dersten Büte de kaldim o kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki ne yapacağımı bilemiyorum bu sene 1.sınıfı tamamlayıp 2.sınıfta okulu dondurup yks ye tekrar hazırlanmayı düşünüyorum kapasitem sözel bölümlere yetiyor ve bu yüzden okul öncesi öğretmenliğini hedefliyorum arkadaşlar bana yol gösterebilir misiniz bir boşluk içerisinde gibi hissediyorum verdiğim karar mantikli mi sizce(
Mutsuzsan hiç kendini yıpratma. Üniversite sınavına tekrar hazırlan
Umarım başarırımm1 yil koca bir omrun yaninda hicbir sey. O yuzden dedigin gibi yap seneye tekrar hazirlan. Hicbir sey icin gec degil daha cook gencsin
eğer tekrardan sınava gireceksen 1.yılı okumanın anlamı yok bence. Şimdi ayrıl okuldan 5 ay var veya diğer sene girersin sıkı çalış. Hayalindeki meslek ne?Merhaba arkadaşlar iktisat 1.sınıf öğrencisiyim ve çok mutsuzum okuduğum bölümden hiç zevk almıyorum ve bu yüzden çoğu dersten Büte de kaldim o kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki ne yapacağımı bilemiyorum bu sene 1.sınıfı tamamlayıp 2.sınıfta okulu dondurup yks ye tekrar hazırlanmayı düşünüyorum kapasitem sözel bölümlere yetiyor ve bu yüzden okul öncesi öğretmenliğini hedefliyorum arkadaşlar bana yol gösterebilir misiniz bir boşluk içerisinde gibi hissediyorum verdiğim karar mantikli mi sizce(
Merhaba arkadaşlar iktisat 1.sınıf öğrencisiyim ve çok mutsuzum okuduğum bölümden hiç zevk almıyorum ve bu yüzden çoğu dersten Büte de kaldim o kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki ne yapacağımı bilemiyorum bu sene 1.sınıfı tamamlayıp 2.sınıfta okulu dondurup yks ye tekrar hazırlanmayı düşünüyorum kapasitem sözel bölümlere yetiyor ve bu yüzden okul öncesi öğretmenliğini hedefliyorum arkadaşlar bana yol gösterebilir misiniz bir boşluk içerisinde gibi hissediyorum verdiğim karar mantikli mi sizce(
Okul öncesi öğretmenliğieğer tekrardan sınava gireceksen 1.yılı okumanın anlamı yok bence. Şimdi ayrıl okuldan 5 ay var veya diğer sene girersin sıkı çalış. Hayalindeki meslek ne?
Siz hangi bölümü bıraktınız ve şu an ne okuyorsunuzBu seneyi tamamla en azından yarın bir gün af çıkar belki, en azından işler yolunda gitmezse bir seçeneğin olur.
İstemiyorsan bırak ama gideceğin yeri iyi seç. Yoksa benim gibi hem eskisini bıraktığın için pişman hem de yenisinde mutsuz olursun.
Sevdiği mesleği yapmak için adım atmakta geç kalmış biri olarak senin bu düşünceni ve kararını çok mantıklı buldum. Ne yapmak istediğini biliyorsun, severek yaparsan okul öncesi öğretmenliği çok güzel bir meslek, işsiz de kalmayacağın bir meslek.Merhaba arkadaşlar iktisat 1.sınıf öğrencisiyim ve çok mutsuzum okuduğum bölümden hiç zevk almıyorum ve bu yüzden çoğu dersten Büte de kaldim o kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki ne yapacağımı bilemiyorum bu sene 1.sınıfı tamamlayıp 2.sınıfta okulu dondurup yks ye tekrar hazırlanmayı düşünüyorum kapasitem sözel bölümlere yetiyor ve bu yüzden okul öncesi öğretmenliğini hedefliyorum arkadaşlar bana yol gösterebilir misiniz bir boşluk içerisinde gibi hissediyorum verdiğim karar mantikli mi sizce(
Yorumunuz için teşekkür ederimSevdiği mesleği yapmak için adım atmakta geç kalmış biri olarak senin bu düşünceni ve kararını çok mantıklı buldum. Ne yapmak istediğini biliyorsun, severek yaparsan okul öncesi öğretmenliği çok güzel bir meslek, işsiz de kalmayacağın bir meslek.
İktisat'ta bu seneyi tamamlama konusu da sana kalmış. Yalnız iktisat bölümü ilk başta zor gelmiş olabilir, çok değişik kavramlar birden hayatına giriyor insanın. Zamanla konuları anladıkça sevme ihtimalin de var. Yani bölümü bir şekilde bitirirsin istersen, bu kesin. Ama yapmak istediğin meslek başkaysa kendine şans ver tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?