payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.641 2.770 29 27 Ekim 2024 Konu Sahibi payedar #1 Selam kızlar. 12 eylülde doğum yapmıştım. 1 haftadır hastayım ökrüyorum. Öksürürken idrarımı kaçırdığımı fark ettim. Eskiden yoktu. Doğumdan sora böyle olması normal mi? Başına gelen var mı? Ne yapılması lazım?
Selam kızlar. 12 eylülde doğum yapmıştım. 1 haftadır hastayım ökrüyorum. Öksürürken idrarımı kaçırdığımı fark ettim. Eskiden yoktu. Doğumdan sora böyle olması normal mi? Başına gelen var mı? Ne yapılması lazım?
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.641 2.770 29 27 Ekim 2024 Konu Sahibi payedar #2 ?
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.574 15.339 27 Ekim 2024 Konu Sahibi payedar #3 Payedarım bir doktora mı görünsen idrar enfeksiyonu olabilir mi
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.641 2.770 29 27 Ekim 2024 Konu Sahibi payedar #4 gelengiden .!.: Payedarım bir doktora mı görünsen idrar enfeksiyonu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Ay bilemedim ki. 1 ekimde idrar kültürü verdim temiz çıktı ondna 1 hafta önce enfeksiyon varmış antibiyotik kullandım şimdi tekrarladı mı bilemedim
gelengiden .!.: Payedarım bir doktora mı görünsen idrar enfeksiyonu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Ay bilemedim ki. 1 ekimde idrar kültürü verdim temiz çıktı ondna 1 hafta önce enfeksiyon varmış antibiyotik kullandım şimdi tekrarladı mı bilemedim
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.574 15.339 27 Ekim 2024 Konu Sahibi payedar #5 payedar .!.: Ay bilemedim ki. 1 ekimde idrar kültürü verdim temiz çıktı ondna 1 hafta önce enfeksiyon varmış antibiyotik kullandım şimdi tekrarladı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... belki tamamen bitmemiştir tetikliyordur hasta da olmuşsun geçmiş olsun canım
payedar .!.: Ay bilemedim ki. 1 ekimde idrar kültürü verdim temiz çıktı ondna 1 hafta önce enfeksiyon varmış antibiyotik kullandım şimdi tekrarladı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... belki tamamen bitmemiştir tetikliyordur hasta da olmuşsun geçmiş olsun canım
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.641 2.770 29 27 Ekim 2024 Konu Sahibi payedar #6 gelengiden .!.: belki tamamen bitmemiştir tetikliyordur hasta da olmuşsun geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... Sağol kuzuşum dur bakayım olmazsa tekrar tahlil vereyim madem
gelengiden .!.: belki tamamen bitmemiştir tetikliyordur hasta da olmuşsun geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... Sağol kuzuşum dur bakayım olmazsa tekrar tahlil vereyim madem