- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
saçmalama ne kırığı kırılsa sence yerinde durabilir misinMerhaba arkadaşlar
İki haftadır öksürüyorum. Bugun doktora gittim. Antibiyotik ve öksürük şurubu yazdı. Eve geldigimden beri oksurunce sag kaburgamin alt tarafinda agri oluyor. Derin nefes alırken de acıyor biraz. Netten baktım biraz kaburga kırılması falan yazıyor. Sabah genzime su kacti biraz siddetli oksurdum. Olabilirmi boyle bişey kırık? Benzer durum yaşayan var mi aranizda ?
saçmalama ne kırığı kırılsa sence yerinde durabilir misin
Ben böyle bir şey yaşamıştım 1-2 sene önce. Gittim röntgen vs çekildi bir şey çıkmadı. Üşütmüştüm sanırım. Üşümemeye dikkat edin, sıcak tutun göğüs ve karın bölgelerinizi. Birkaç güne düzelir kanımca.
Sigara varmiMerhaba arkadaşlar
İki haftadır öksürüyorum. Bugun doktora gittim. Antibiyotik ve öksürük şurubu yazdı. Eve geldigimden beri oksurunce sag kaburgamin alt tarafinda agri oluyor. Derin nefes alırken de acıyor biraz. Netten baktım biraz kaburga kırılması falan yazıyor. Sabah genzime su kacti biraz siddetli oksurdum. Olabilirmi boyle bişey kırık? Benzer durum yaşayan var mi aranizda ?
Sıcak su torbası uygulaBilmiyorum bazen siddetli oksurunce kırık olabilir diye yazilar var internette hareket edincede agriyor
Sigara varmi
Kırık olsaydı muhtemelen biraz değil çok şiddetli ağrı olurdu. Hatta gözle görülebilir derecede bozulurdu kaburganız. Üşütmüşsünüzdür siz de.İnsallah öyledir. Direk kırık falan okuyunca gözüm korktu biraz. Belirtileride hemen hemen tutuyodu.
Anladım canım.. ben kullanıyorum. Nefes darligiyla beraber agrida yapıyo ondn.. Ağır birsey kaldirincda olabilir.. çarpma düşme.. reflu varmı. .Yo hayir. Hic icmedim
Vicks falan surun ,terleyin biraz ...
Sigara iciyorsaniz bi sureligine en azindan birakin .
Gecmis olsun.
Tesekkur ederim :)
Denicem. Sigara kullanmıyorum
Anladım canım.. ben kullanıyorum. Nefes darligiyla beraber agrida yapıyo ondn.. Ağır birsey kaldirincda olabilir.. çarpma düşme.. reflu varmı. .
Evet bol bol surup biraz dinlenin .
Sonra ilik bi dus alirsiniz bu arada zencefilli bal,zencefilli caylar iyi gelir .
Saglam usutmussunuz sanirim
Benim nefes alırken kalbim sıkışıyor gibi oluyordu.Sabah oksurunce zorladim. Oglene dogru derin nefes alırken sag kaburga tarafim zorlandi gibi geldi. Daha sonrada batma basladi. Carpma dusme reflu hic biri yok. Kırık olsa ilk oksurunce baslardi heralde agri dimi
Şiddetli oksurmede ağrı yapar.. ama geçer bir süre sonra.. kas ağrısı tutulma filansa yaki.. usutmeyse sıcak su torbası. .Sabah oksurunce zorladim. Oglene dogru derin nefes alırken sag kaburga tarafim zorlandi gibi geldi. Daha sonrada batma basladi. Carpma dusme reflu hic biri yok. Kırık olsa ilk oksurunce baslardi heralde agri dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?