Öksürünce kaburgam batıyor :(((

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merhaba arkadaşlar
İki haftadır öksürüyorum. Bugun doktora gittim. Antibiyotik ve öksürük şurubu yazdı. Eve geldigimden beri oksurunce sag kaburgamin alt tarafinda agri oluyor. Derin nefes alırken de acıyor biraz. Netten baktım biraz kaburga kırılması falan yazıyor. Sabah genzime su kacti biraz siddetli oksurdum. Olabilirmi boyle bişey kırık? Benzer durum yaşayan var mi aranizda ?

saçmalama ne kırığı kırılsa sence yerinde durabilir misin

Doktora şikayetini tekrar söyle, röntgen ister belki.

Ben böyle bir şey yaşamıştım 1-2 sene önce. Gittim röntgen vs çekildi bir şey çıkmadı. Üşütmüştüm sanırım. Üşümemeye dikkat edin, sıcak tutun göğüs ve karın bölgelerinizi. Birkaç güne düzelir kanımca.

İnsallah öyledir. Direk kırık falan okuyunca gözüm korktu biraz. Belirtileride hemen hemen tutuyodu.

Sigara varmi

Vicks falan surun ,terleyin biraz ...
Sigara iciyorsaniz bi sureligine en azindan birakin .
Gecmis olsun.

Anladım canım.. ben kullanıyorum. Nefes darligiyla beraber agrida yapıyo ondn.. Ağır birsey kaldirincda olabilir.. çarpma düşme.. reflu varmı. .

Sabah oksurunce zorladim. Oglene dogru derin nefes alırken sag kaburga tarafim zorlandi gibi geldi. Daha sonrada batma basladi. Carpma dusme reflu hic biri yok. Kırık olsa ilk oksurunce baslardi heralde agri dimi

Sabah oksurunce zorladim. Oglene dogru derin nefes alırken sag kaburga tarafim zorlandi gibi geldi. Daha sonrada batma basladi. Carpma dusme reflu hic biri yok. Kırık olsa ilk oksurunce baslardi heralde agri dimi
Benim nefes alırken kalbim sıkışıyor gibi oluyordu.

Şiddetli oksurmede ağrı yapar.. ama geçer bir süre sonra.. kas ağrısı tutulma filansa yaki.. usutmeyse sıcak su torbası. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…