How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Öksürünce kaburgam batıyor :(((

Dedemin kırılmıştı. Solunum sıkıntısı oldu. Kırılınca akciğere değdiği için. Elinizle yoklayın anlarsınız zaten. Geçmezse bir doktora gözükürsünüz yine de. Zencefilli bal birebir. Öksürük şurubu ilerisi için çok zararlı deniliyor. Hatta yasak çoğu ülkede artık.
Kırılma yaslilarda daha cok gorulurmus zaten. Bilmiyorum valla doktor yazdi surubuda azaldi biraz oksurugum ama bu seferde kaburgam basladi :(((

Kırılma yaslilarda daha cok gorulurmus zaten. Bilmiyorum valla doktor yazdi surubuda azaldi biraz oksurugum ama bu seferde kaburgam basladi :KK43:((
Cigerdeki balgamı öksürükle atmaniz lazımdı. Öksürük şurubu buna engel oluyor. Başka doktora görünün bence.

L limonatakek21 geçmiş olsun . Üşütmüşsün evde vicks varsa sırtına ve göğsüne sür ütü ile havluyu ısıtıp sıcak havluyu sırtına kaburgalarının olduğu bölgelere ısıtıp ısıtıp sar. Rüzgar almışsın benim dediğimi yaparsan günde bir kaç kere uyguladığında batma kesilecektir. Evde vicks yoksa eczaneden alabilirsin ya da hiç almadan direk sıcak havlu yapabilirsin. Kısa sürede iyi gelecek. Sık sık yaşadığım bir sorun özellikle banyo yaptıktan sonra rüzgardan iyi koru vücudunu ve atlet giy sürekli.
Çok çok geçmiş olsun.

Back