How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Öksürünce kaburgam batıyor :(((

Kırık olsaydı muhtemelen biraz değil çok şiddetli ağrı olurdu. Hatta gözle görülebilir derecede bozulurdu kaburganız. Üşütmüşsünüzdür siz de.
Şiddetli oksurmede ağrı yapar.. ama geçer bir süre sonra.. kas ağrısı tutulma filansa yaki.. usutmeyse sıcak su torbası. .

Usuttugum kesin cok öksürüyorum çünkü. Devamli degilde hareket yada öksürük hapşırma gibi seylerde agriyidu. Denicem tavsiyelerinizi tesekkurler. Nette okuduklarimdan sonra içim rahat etti biraz :)

Kaburga kırığı olsa duramazsın canım :)
Enfeksyon kapmışsındır bende de olmuştu.
Zaten antibiyotik de vermiş. Sıcak tut kendini. Kendine nane limon kaynat,kaynarken de içine bir limon (tamamının suyunu koy öylece kaynasın) onu iç ve terlemeye çalış. İyi gelecektir ben grip olmadan bunu yapıyorum geçiyor :) daha geçen gün yaptım hatta burnum akıp duruyordu kesildi şimdi :)

Kaburga kırığı olsa duramazsın canım :)
Enfeksyon kapmışsındır bende de olmuştu.
Zaten antibiyotik de vermiş. Sıcak tut kendini. Kendine nane limon kaynat,kaynarken de içine bir limon (tamamının suyunu koy öylece kaynasın) onu iç ve terlemeye çalış. İyi gelecektir ben grip olmadan bunu yapıyorum geçiyor :) daha geçen gün yaptım hatta burnum akıp duruyordu kesildi şimdi :)

Dün iki dolu bardak nane limon kekik karabiber cayi ictim yattim. Sabah gene oksuruge devamdi. Nasil fena usuttuysem artik :) ilaclara basladim

Aynen oyle valla ne ictiysem gecmedi saglam usuttum. Uyursam belki gecer dedim uyandim yine aci vardı.
Usutmus olsan halsizlik de olurdu... b
Usuttugum kesin cok öksürüyorum çünkü. Devamli degilde hareket yada öksürük hapşırma gibi seylerde agriyidu. Denicem tavsiyelerinizi tesekkurler. Nette okuduklarimdan sonra içim rahat etti biraz :)
Boğazda yutkunma sorunu şişkinlik varsa sıcak birseyler içip terlemeye bak.. terleyince atarsin pisliğini..

Birine daha yazmıştım burda.Sıcağa yakın ılık süte bir çorba kaşığı bal bir çay kaşığı zencefil karıştır.Bir dikişte iç.Sabah akşam yap.Ne öksürük kalır ne batma.Geçmiş olsun.

İnternette yazana bakarsan herkes en ufak belirtide ölüyo salla gitsin doktora şikayetini söyledin mi
Yok malesef doktora gittigim zaman agrim yoktu. Doktordan 2 3 sonra basladi soyleyemedim o yuzden
Usutmus olsan halsizlik de olurdu... b

Boğazda yutkunma sorunu şişkinlik varsa sıcak birseyler içip terlemeye bak.. terleyince atarsin pisliğini..

Yutkunurken zorlaniyorum aciyor. Bugun terlemeye calisirim artik.

Nefes almada sorun yaşıyor musun?

Derin nefes alinca kaburgam aciyor baska nefesle ilgili sorunum yok.

Birine daha yazmıştım burda.Sıcağa yakın ılık süte bir çorba kaşığı bal bir çay kaşığı zencefil karıştır.Bir dikişte iç.Sabah akşam yap.Ne öksürük kalır ne batma.Geçmiş olsun.

Her sabah balli sut iciyorum artik sıkıldım baldan hasta oldugumdan beri. Ama tek seferde icmeyi denemedim hic :)

Yok malesef doktora gittigim zaman agrim yoktu. Doktordan 2 3 sonra basladi soyleyemedim o yuzden

Her sabah balli sut iciyorum artik sıkıldım baldan hasta oldugumdan beri. Ama tek seferde icmeyi denemedim hic :)
Boğazında tulbent bağla sıcak tutsun

Boğaz enfeksiyonunda boğaz sıcak tutulmaz. Sıcak enfeksiyonu azdırır. Aksine serin yiyip içmek gerekli. Dondurma bile yiyebilirsin. Kaburgalarimiz arasında kaslar var. Öksürük uzun süre ve şiddetli olunca bu kaslar yorulur ve hamlık ağrısı olur. Geçer öksürüğün azalmaya başlayınca.

Boğaz enfeksiyonunda boğaz sıcak tutulmaz. Sıcak enfeksiyonu azdırır. Aksine serin yiyip içmek gerekli. Dondurma bile yiyebilirsin. Kaburgalarimiz arasında kaslar var. Öksürük uzun süre ve şiddetli olunca bu kaslar yorulur ve hamlık ağrısı olur. Geçer öksürüğün azalmaya başlayınca.
İlk defa duydum :) hep bogazini yumusat sicak biseyler ic derlerdi.

Akciger filmi cektirdin mi?

Sabah oksurunce zorladim. Oglene dogru derin nefes alırken sag kaburga tarafim zorlandi gibi geldi. Daha sonrada batma basladi. Carpma dusme reflu hic biri yok. Kırık olsa ilk oksurunce baslardi heralde agri dimi
canim ben aynisini yasadim.
oksuruyordum ,birden oksurunce agri girdi banada. dr agittim rontgen cekildim.

agrikesi ve kas gevsetici karisimi igne verdi. 1 ignede agrim gecti.
baska bir dr da yine agri kesici vermisti bu agri icin. ama oksuruk gecmesi icinde ben hap kullanmistim.
viksi ayaklarinin altina sürüp corap giyincede öksürüğü gecirdigini soyluyorlar.

canim ben aynisini yasadim.
oksuruyordum ,birden oksurunce agri girdi banada. dr agittim rontgen cekildim.

agrikesi ve kas gevsetici karisimi igne verdi. 1 ignede agrim gecti.
baska bir dr da yine agri kesici vermisti bu agri icin. ama oksuruk gecmesi icinde ben hap kullanmistim.
viksi ayaklarinin altina sürüp corap giyincede öksürüğü gecirdigini soyluyorlar.
Benimde keske doktora gitmeden agri olsaydi sorardim onuda malesef eve gelince basladi. Pazartesiye kaldi artık

Dedemin kırılmıştı. Solunum sıkıntısı oldu. Kırılınca akciğere değdiği için. Elinizle yoklayın anlarsınız zaten. Geçmezse bir doktora gözükürsünüz yine de. Zencefilli bal birebir. Öksürük şurubu ilerisi için çok zararlı deniliyor. Hatta yasak çoğu ülkede artık.

Back