- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Kırık olsaydı muhtemelen biraz değil çok şiddetli ağrı olurdu. Hatta gözle görülebilir derecede bozulurdu kaburganız. Üşütmüşsünüzdür siz de.
Şiddetli oksurmede ağrı yapar.. ama geçer bir süre sonra.. kas ağrısı tutulma filansa yaki.. usutmeyse sıcak su torbası. .
Kaburga kırığı olsa duramazsın canım :)
Enfeksyon kapmışsındır bende de olmuştu.
Zaten antibiyotik de vermiş. Sıcak tut kendini. Kendine nane limon kaynat,kaynarken de içine bir limon (tamamının suyunu koy öylece kaynasın) onu iç ve terlemeye çalış. İyi gelecektir ben grip olmadan bunu yapıyorum geçiyor :) daha geçen gün yaptım hatta burnum akıp duruyordu kesildi şimdi :)
İnternette yazana bakarsan herkes en ufak belirtide ölüyo salla gitsin doktora şikayetini söyledin miBilmiyorum bazen siddetli oksurunce kırık olabilir diye yazilar var internette hareket edincede agriyor
Usutmus olsan halsizlik de olurdu... bAynen oyle valla ne ictiysem gecmedi saglam usuttum. Uyursam belki gecer dedim uyandim yine aci vardı.
Boğazda yutkunma sorunu şişkinlik varsa sıcak birseyler içip terlemeye bak.. terleyince atarsin pisliğini..Usuttugum kesin cok öksürüyorum çünkü. Devamli degilde hareket yada öksürük hapşırma gibi seylerde agriyidu. Denicem tavsiyelerinizi tesekkurler. Nette okuduklarimdan sonra içim rahat etti biraz :)
Terlemeden atamazsin..Dün iki dolu bardak nane limon kekik karabiber cayi ictim yattim. Sabah gene oksuruge devamdi. Nasil fena usuttuysem artik :) ilaclara basladim
Yok malesef doktora gittigim zaman agrim yoktu. Doktordan 2 3 sonra basladi soyleyemedim o yuzdenİnternette yazana bakarsan herkes en ufak belirtide ölüyo salla gitsin doktora şikayetini söyledin mi
Usutmus olsan halsizlik de olurdu... b
Boğazda yutkunma sorunu şişkinlik varsa sıcak birseyler içip terlemeye bak.. terleyince atarsin pisliğini..
Nefes almada sorun yaşıyor musun?
Birine daha yazmıştım burda.Sıcağa yakın ılık süte bir çorba kaşığı bal bir çay kaşığı zencefil karıştır.Bir dikişte iç.Sabah akşam yap.Ne öksürük kalır ne batma.Geçmiş olsun.
Boğazında tulbent bağla sıcak tutsunYok malesef doktora gittigim zaman agrim yoktu. Doktordan 2 3 sonra basladi soyleyemedim o yuzden
Yutkunurken zorlaniyorum aciyor. Bugun terlemeye calisirim artik.
Derin nefes alinca kaburgam aciyor baska nefesle ilgili sorunum yok.
Her sabah balli sut iciyorum artik sıkıldım baldan hasta oldugumdan beri. Ama tek seferde icmeyi denemedim hic :)
İlk defa duydum :) hep bogazini yumusat sicak biseyler ic derlerdi.Boğaz enfeksiyonunda boğaz sıcak tutulmaz. Sıcak enfeksiyonu azdırır. Aksine serin yiyip içmek gerekli. Dondurma bile yiyebilirsin. Kaburgalarimiz arasında kaslar var. Öksürük uzun süre ve şiddetli olunca bu kaslar yorulur ve hamlık ağrısı olur. Geçer öksürüğün azalmaya başlayınca.
Akciger filmi cektirdin mi?Yok malesef doktora gittigim zaman agrim yoktu. Doktordan 2 3 sonra basladi soyleyemedim o yuzden
Yutkunurken zorlaniyorum aciyor. Bugun terlemeye calisirim artik.
Derin nefes alinca kaburgam aciyor baska nefesle ilgili sorunum yok.
Her sabah balli sut iciyorum artik sıkıldım baldan hasta oldugumdan beri. Ama tek seferde icmeyi denemedim hic :)
canim ben aynisini yasadim.Sabah oksurunce zorladim. Oglene dogru derin nefes alırken sag kaburga tarafim zorlandi gibi geldi. Daha sonrada batma basladi. Carpma dusme reflu hic biri yok. Kırık olsa ilk oksurunce baslardi heralde agri dimi
Yok cektirmedim. Doktordan geldikten sonra agri basladiAkciger filmi cektirdin mi?
Benimde keske doktora gitmeden agri olsaydi sorardim onuda malesef eve gelince basladi. Pazartesiye kaldi artıkcanim ben aynisini yasadim.
oksuruyordum ,birden oksurunce agri girdi banada. dr agittim rontgen cekildim.
agrikesi ve kas gevsetici karisimi igne verdi. 1 ignede agrim gecti.
baska bir dr da yine agri kesici vermisti bu agri icin. ama oksuruk gecmesi icinde ben hap kullanmistim.
viksi ayaklarinin altina sürüp corap giyincede öksürüğü gecirdigini soyluyorlar.
agri kesici ve kas gevsetici varsa kullan. gecmezse film cektirirsin. gecicegini dusunuyorum cunku aynisiydi benimkide.Benimde keske doktora gitmeden agri olsaydi sorardim onuda malesef eve gelince basladi. Pazartesiye kaldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?