Merhabalar...Umarim konuyu yanlış yere açmıyorumdur.
10 gündür geçmeyen şiddetli öksürüğüm var hanimlar. On gündee denemediğim yapmadığım hiç bir şey kalmadi. Üç gün önce öksürük krizim tutunca hastaneye gittim acil servise.
İğne yapildi ama kesinlikle grip degilim sadece öksürük. Bunun için niye igne yapildi anlamiş değilim. Zaten bir faydasi da olmadi.
Bu aksam itibariyle bir de sol böbreğim ve karsiğim öksürürken, hareket ederken ağrıyor sanki şişip şişip iniyor gibi hissediyorum.
Sizden ilaç tavsiyesi istemiyorum. Sormak istediğim bu böbrek ağrısı acil bir şey olabilir mi, yoksa öksürükten dolayi zorlandi da mi oldu? Var mi yaşayan?
(Yarin devam ederse tabii ki hastaneye giderim, şu an acil bir şey olabilir mi bunu öğrenmek istiyorum)
Alerjik olabilir, akciğer enfeksiyonuda olabilir.Bende alerjik nezle geçen ay çok kötü öksürüyordum alerjidendir 10 güne geçer dedim ama kötüleştim.Dr gittim bronşit çıktı.Eğer aniden sıcak basıyorsa veya üşüme geliyorsa,terliyorsanız enfeksiyondur.O böbrek dediğiniz kaburga olmsın?Geçen kış gece öksürmekten kaburgalarım batıyordu.Bronşit geçen hafta bitti 1000mg antibiyotik günde 3 kez 10 gün içtim.
Bence oksurmekten zoksurmekten zorlanmistir
Ben de gecen sizin gibi olmustum, oksurmekten canim cikmisti gunlerce. Doktor ilac yazdi. İctim, 1 gun sonra oksuruk kesti.
ALLAH yardimciniz olsun
Alerjik olabilir, akciğer enfeksiyonuda olabilir.Bende alerjik nezle geçen ay çok kötü öksürüyordum alerjidendir 10 güne geçer dedim ama kötüleştim.Dr gittim bronşit çıktı.Eğer aniden sıcak basıyorsa veya üşüme geliyorsa,terliyorsanız enfeksiyondur.O böbrek dediğiniz kaburga olmsın?Geçen kış gece öksürmekten kaburgalarım batıyordu.Bronşit geçen hafta bitti 1000mg antibiyotik günde 3 kez 10 gün içtim.
Peki kaburga ağrisi için doktora gittiniz mi?
Öksürüğüm hala geçmedi. Sol böbreğimde ki ağri geçti uç gündur de sağ kaburgam fena halde ağrıyor. Hareket ederken, gülerken, öksürürken
Kbb doktoruna gittim faranjit dedi ilaç kullanıyorum ama bir faydasi olmadi henüz.
Peki kaburga ağrisi için doktora gittiniz mi?
Öksürüğüm hala geçmedi. Sol böbreğimde ki ağri geçti uç gündur de sağ kaburgam fena halde ağrıyor. Hareket ederken, gülerken, öksürürken
Kbb doktoruna gittim faranjit dedi ilaç kullanıyorum ama bir faydasi olmadi henüz.
Kaburga için dr gitmedim benim öksürüğüm alerjikti 10-15 günde iyileşti.Ama çok fenaydım kaburgalarım kırıldı zannettim okadar ağrım vardı.Nadirende olsa kaburga kırılabilirmiş ,isterseniz bir baktırın.Farenjit okadar öksürtürmü ben bilmiyorum.Eğer antibiyotik kullanıyorsanız 2. günden sonra etki etmesi gerekiyor.Geçmiş olsun .