• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Oksidanla saç rengini açmak!

cahillik işiyle ne alaka:S çevreden yada siteden gördüğüm kadaryla sordum bende,banada mantıksız geldi tbi hem öyle bişe olsaydı bilmem kaç kişi istedği renge çabucak dönerdi.aklımda soru işareti kalmasın diye sordum napımm.haklısın sen.

bu saçım böyle kaldı yani pffff çok pişman oldum çook,fazlada beklletmedim halbuki 15-20 dkka arası bişe önceden de bu kadar bekletiyordum ama palette kullaıyodum bu sefer nevacolor aldım,ha almaz olaydım ya:(((

her denilene inanma bence...bende boyadıgım zaman saçlarım koyulaşmıştı...halbuki boyadıktan 15 dakıka sonra yıkamıstım, deli oldum. bende toz açıcılardan aldım bir güzel açtım ama, öle sapsarı değil 5 dakıka falan bekledı saçımda.sonra boyamı aldım ve sacımı boyadım muhteşem bir renk elde ettım...aklında olsun cnm ben herseyı denedım hatta deneklerım bıle vardı ( arkadaslarım)yanı aklında bulunsun ne boya boyayı açar, ne de tek basına bır kımyasal işe yarar..düzgün sonuclar istiyorsan tabı ki..

Son düzenleme:
Oksidan ile saçın tamamını bilmem ama arkadaşım saçının uçlarını 1 ton kadar açabilmişti .
Oksidanı sürüp kurutma makinesiyle kurutmuş biraz
Ve şu an hafif sarımsı bir renkte uçları .

cnm uçlarını öle açar, ama hayal meyal bişey olur işte..

bu boyanın 3.günü 2 gündür deniyorum çok az akma var suda akınca belli oluyor hafif yada sabunlarken hafif siyahımsı sabunda gördüm ben dün :)

Daha başlardasın canım uzun bir süre daha kullanmaya devam et ama kabartma tozu ile birlikte .
Bak o zaman saçların epey açılmış olur . :)
Ama bak kendimden göstereyim sana kömür siyahı saçlarımı kumral tonuna getirdim 3-4 haftada kabartma tozu sayesinde ..

Eklentiler

• $00.jpg
    $00.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 267
Son düzenleme:
her denilene inanma bence...bende boyadıgım zaman saçlarım koyulaşmıştı...halbuki boyadıktan 15 dakıka sonra yıkamıstım, deli oldum. bende toz açıcılardan aldım bir güzel açtım ama, öle sapsarı değil 5 dakıka falan bekledı saçımda.sonra boyamı aldım ve sacımı boyadım muhteşem bir renk elde ettım...aklında olsun cnm ben herseyı denedım hatta deneklerım bıle vardı ( arkadaslarım)yanı aklında bulunsun ne boya boyayı açar, ne de tek basına bır kımyasal işe yarar..düzgün sonuclar istiyorsan tabı ki..

çok doğru söylüyosun,çünkü bi ara bende boya aldım saçlarım gene koyu renktydi fındık kabuğu verdi bana satıcı 2 kutuda oksidan verdi,1 ton açtı sadece değişik bir renk oldu ve sevmedim.sonra aradan 1 hafta geçince kuaföre gittim güzelce boyatmıştım.

peki toz açıcı kozmetikçiden başka bir yerlerde bulunuyor mu canımcm:S bende öyle sapsarı istemiyorum hem istesem bu mümkün değil kendi başıma hep yapabilsem bile saçım yanar mahvolur hiç gereği yok.

Daha başlardasın canım uzun bir süre daha kullanmaya devam et ama kabartma tozu ile birlikte .
Bak o zaman saçların epey açılmış olur . :)
Ama bak kendimden göstereyim sana kömür siyahı saçlarımı kumral tonuna getirdim 3-4 haftada kabartma tozu sayesinde ..

tatlımm süper olmuşşşşş hem yaz geldi açık renkler gider ve bronz ten :) sen boyatmayı düşüyo musun peki ya bundan sonra :)

ben saçlarımı 1 yıl önce kuaförde açtırmıştım rengini , ve şimdi kendim boyadıgımda kulagıma kadar kısım koyu oluyo fakat altlar açık oluor. arada 2 3 ton fark oluyor nerdeyse. geçen hafta boyadım daha dore kumrala ama yine aynı oldu. uzayan yerler koyu oluyo, fakat aşşağılar açık. ende toz açıcı alıp hepsini açıyım bari yeniden aynı olsun diyorum. toz açıcı nerde satılıor?

tatlımm süper olmuşşşşş hem yaz geldi açık renkler gider ve bronz ten :) sen boyatmayı düşüyo musun peki ya bundan sonra :)

Teşekkür ederim canımm:54:
Ama çok uğraştım her gün yıkıyordum saçlarımı :)
Evet boyamayı düşünüyorum hatta konu açtım canım bakır tonlarına boyamak istiyorum ama :)

Teşekkür ederim canımm:54:
Ama çok uğraştım her gün yıkıyordum saçlarımı :)
Evet boyamayı düşünüyorum hatta konu açtım canım bakır tonlarına boyamak istiyorum ama :)

ya ben denedim şampuanım içine kattım patladı :O her yer battı az bişe kaldı içinde onu yaptım sonra kremledim

canım koyu kahve olan saçlarımı bakır kumral yapmak için aynı işlemi bugun denedim ama nafile olan boya parasına ve saçlarıma oldu açmıyor oksidan

Arkadaşlar bu açıcılarla saçlarınızı yakabilirsiniz zarar verebilirsiniz dikkat edin, hem ondan sonra kuaföre vereceğim paradan kaçayım derken 10 kere tekrardan boya alıp yeniden boyamak zorunda kalıyorsunuz neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Gidip bir kere para verin açtırın boyatın. Sonrasında kendiniz de devam edersiniz zaten boyamaya. Saçlara yazık olmasın boşu boşuna.

Back