Hiç denemedim ama saçlarını yıpratır diye düşünüyorum 1 ay kadar iyice akıtmaya çalışsan daha iyi olur zaten saçlarında kısaymış bence riske atma. Daha önce saçların açma işlemi gördümü?
Bunun yerine palettenın açıcısını kullansan daha iyi olur gibime geldi. Forumda kullanan çok arkadaş var.
Arkadaşlar daha öncede böyle bi konu açtım ama acil olduğundan bişeyi daha sizlere danışmak istedim,güvendiğim için.Yeni boyadığım koyu kahve nin rengini açmak istiyorum daha 3 gün oldu sabah akşam sabunla yıkıyorum 1 hafta daha böyle devam etsem sonra oksidan alıp saç rengimi 1-2 ton açsam bu mümkün olur mu acaba daha önce hiç böyle bişeyi denemedim siz ne dersiniz?
Canım şampuanının içine 4-5 paket kabartma tozunu boşalt ,
her yıkamandan önce bolca çalkalayıp yıka bir güzel saçlarını .
Bir bilemedin iki haftaya boya saçından akmış olacaktır .
Bu arada saç kremi de kullan ki saçların sert olmasın .
oksıdasyonla 2 tona kadar acıcaksın öylemi?? kim söyledı sana cnm, yada daha önce hiç denemedın mı? oksıdasyon saç rengı acsaydı eger, kuaförler buşuna açıcılar kullanmazlardı..mantık bıraz cnm yaaaa , sabun belkı hafif akıtabılır hafif, pek bir değişiklik göremezsin...sacını acmak ıstıyorsan , gereken malzemelerı kullan ancak o zaman sonuc alabılırsın
mıllet , yok şununla aç, bununla aç kızlar cahil cahil konusmayın herseyın bır gerekenı vardır..saça ise acıcı gerek , açıcı
oksıdasyonla 2 tona kadar acıcaksın öylemi?? kim söyledı sana cnm, yada daha önce hiç denemedın mı? oksıdasyon saç rengı acsaydı eger, kuaförler buşuna açıcılar kullanmazlardı..mantık bıraz cnm yaaaa , sabun belkı hafif akıtabılır hafif, pek bir değişiklik göremezsin...sacını acmak ıstıyorsan , gereken malzemelerı kullan ancak o zaman sonuc alabılırsın
mıllet , yok şununla aç, bununla aç kızlar cahil cahil konusmayın herseyın bır gerekenı vardır..saça ise acıcı gerek , açıcı
daha önce hiç denemedim o yüzden pek bilgisizce konuşuyorum,gereken malzemeler derken ? saçımda kısa zarar vermek istemiyorum bide
bende oksidanla açıldıgını bu siteden öğrendim, deneyip 2 ton fln açanlar var rengi
ayyy gerçekten mii önce sabunla yıkayım o zmaan daha sonra bu kabartmatozlu şampuanla daha sonrada krem,çok etkisi oluyor mu acaba:S
ne yaparsan yap , sonuç istediğin gibi olmayacak!.oksıdasyon konusunda ise, bir arkadasım denedı ( hemde 2 tane ) sonuç sıfır sonuc yok, neden ?? çünkü tek basına bir işe yaramaz da ondancnm cahillik işlerine hiç girmiyorum bıle..
ayrıca zarar verıcekki açılsın sacın, o kadar olsun yani
derler cnm, herkes herşeyi der, sunla olur, bunla olur derler...istersen al 2 kutu oksıdasyon dene istersen tanesı 1 lıra falan ..dene bakalım bı işe yaracak mı?
Sabunu hiç kullanmadım ne kadar etkili bilmiyorum ama kabartma tozu çok çok etkili .
Hatta fotoğrafla gösterecektim ama malesef ki aktıktan sonraki fotoğrafı bulamadım ..
derler cnm, herkes herşeyi der, sunla olur, bunla olur derler...istersen al 2 kutu oksıdasyon dene istersen tanesı 1 lıra falan ..dene bakalım bı işe yaracak mı?
cahillik işiyle ne alaka:S çevreden yada siteden gördüğüm kadaryla sordum bende,banada mantıksız geldi tbi hem öyle bişe olsaydı bilmem kaç kişi istedği renge çabucak dönerdi.aklımda soru işareti kalmasın diye sordum napımm.haklısın sen.
bu saçım böyle kaldı yani pffff çok pişman oldum çook,fazlada beklletmedim halbuki 15-20 dkka arası bişe önceden de bu kadar bekletiyordum ama palette kullaıyodum bu sefer nevacolor aldım,ha almaz olaydım ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?