Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Depremden sonra böyle oldum oğlum var 1.5 yaşında ilk başta ya ona bişey olursa naparım diye düşünüyodum sanki düşüncelerim mutasyona uğramış gibi daha sonra oğlum için ölsün demeye başladım ama asla istediğimden değil ve beynim sürekli bu ve bunun gibi şeyleri sürekli söylüyo ve inanılmaz bi vicdan azabı suçluluk deliricemİlacı kullanın semptomları azaltacaktır okb kolay aşılan bir şey değil ilerlememesi için ilacı kullanın daha çabuk atlatmak için terapi ve ilaç desteğini şiddetle tavsiye ederim.
Hastalıklı bir zihne sahipken neden ilacı kullanmıyorsunuz? Bu gidişle yatarak tedaviye ihtiyacınız olacaktırDepremden sonra böyle oldum oğlum var 1.5 yaşında ilk başta ya ona bişey olursa naparım diye düşünüyodum sanki düşüncelerim mutasyona uğramış gibi daha sonra oğlum için ölsün demeye başladım ama asla istediğimden değil ve beynim sürekli bu ve bunun gibi şeyleri sürekli söylüyo ve inanılmaz bi vicdan azabı suçluluk deliricem
Neden kullanmaya baslamadinizArkadaşlar merhaba benim ciddi okb rahatsızlığım var kafamda çok saçma istenmeyen düşünce istekler var asla yaşantıma devam edemiyorum içim daralıyor sürekli dr citoles verdi ama kullanmaya başlamadım daha kullanan varmı acaba
Hastalıklı bir zihne sahipken neden ilacı kullanmıyorsunuz? Bu gidişle yatarak tedaviye ihtiyacınız
bugün bi işe başladım belki kafam dağılır iyileşirim diye düşündüm ilaçsız o yüzdenNeden kullanmaya baslamadiniz
Geçmiş olsun korkmayın o düşünceler gerçekleşmiyor ama sizi yer bitirirArkadaşlar merhaba benim ciddi okb rahatsızlığım var kafamda çok saçma istenmeyen düşünce istekler var asla yaşantıma devam edemiyorum içim daralıyor sürekli dr citoles verdi ama kullanmaya başlamadım daha kullanan varmı acaba
Çocuğunuz var mı?20 yıllık OKB hastasıyım. Çok şükür iyiyim. İlaclarinizi düzenli kullanın ve imkan varsa terapi ile destekleyin. Tamamen geçmeyecek ama takıntı ve zorlantilar minimuma inecek.
Bahar ayları biraz sıkıntılı oluyor ama telkin yöntemlerini öğrenince bu kadar zorlanmayacaksiniz. Rabbim şifa versin.
Hayır canım çocuğum yok. Fakat 2 yaşında yeğenim var, aklım hep onda.Çocuğunuz var mı?
Aslında şu yüzden sordum. Gebelik düşününce doktorlar antidepresanı bırak diyor mu? Ben de gebelik düşünüyorum ama antidepresansız yapabilir miyim emin değilim.Hayır canım çocuğum yok. Fakat 2 yaşında yeğenim var, aklım hep onda.
Gebelikte kullanmıyorsun canım. Gebelik düşünüyorsan bunu doktorunla paylaş, ona gore ilaçlarını azaltarak bıraktırır.Aslında şu yüzden sordum. Gebelik düşününce doktorlar antidepresanı bırak diyor mu? Ben de gebelik düşünüyorum ama antidepresansız yapabilir miyim emin değilim.
Merhaba bende de aynı sorun vardi benimkide ya ona zarar verirsem dusuncesiydi ilaç ve terapiyle azaldıArkadaşlar merhaba benim ciddi okb rahatsızlığım var kafamda çok saçma istenmeyen düşünce istekler var asla yaşantıma devam edemiyorum içim daralıyor sürekli dr citoles verdi ama kullanmaya başlamadım daha kullanan varmı acaba
Ne gibi düşünceler sadece bedduamı yoksa başka şeylerde varmı azda olsa yardımcı olabilirimArkadaşlar merhaba benim ciddi okb rahatsızlığım var kafamda çok saçma istenmeyen düşünce istekler var asla yaşantıma devam edemiyorum içim daralıyor sürekli dr citoles verdi ama kullanmaya başlamadım daha kullanan varmı acaba
Merhabalar sizinkidemi düşunceyle alakalı OKBGeçmiş olsun korkmayın o düşünceler gerçekleşmiyor ama sizi yer bitirir
Bence hemen kullanmaya başlayın ilerleyince baş etmesi inanın daha zor oluyor depresyon vs eklenebiliyor okb nin üzerine
Sizi çok iyi anlıyorum ilaca başlamak bile korkutuyor insanı doktorunuza güvenin teslim edin kendinizi
Ben 4 senedir ilaç kullanıyorum bi ömür kullanmaya razıyım
Merhaba evet öyle maalesefMerhabalar sizinkidemi düşunceyle alakalı OKB