Merhaba arkadaslar daha once bahsetmistim okb hastasiyim yillardir biktim gecmiyor bi takintim bitiyor sonra baskasi basliyor ilac tedavisi gormeye basladim ama yine ayni.baska cozumler aramaya basladim netten arastirirken emdr diye bi yonteme denk geldim bu yontemle kurtulan var mi
ben 17 yasimdan bu yana kurtulamadim hayatim olumsuz dusuncelerle gecti ve hala oyle simdi bebegim var ve bebegimle ilgili suphe duyuyorum otizm oldugu dusuncesi geliyor surekli ve biktim sacma dusunce oldugunu biliyorum ama yinede suphe ediyorum Allah yardimciniz olsun kardesiniz en basta tedavi olmayi kabuletmeli ben kurtulmak icin her yola basvurucam.emdr yontemini kendim tam olarak anlamadim. anladigim kadariyla bilincin yerindeyken yapiliyor hipnoz gibi degil.bi de bu tedaviyi olanlarin yorumlarini okudum hep olumlu.biraz bahseder misin nasıl bir yöntem?kardeşim maalesef okb ve hayatını inanılmaz zorlaştırıyor.benim gittiğim psikolog okb için bilişsel terapi ile düzelir demişti.belki yanına ilaç tedavisi gerekirse demişti.ama kardeşimi ikna edemedim.
o kadar tuhaf takıntıları var ki.genç çocuk.çok üzülüyorum..Allah ikinizinde şifanızı versin canım.eğer çözüm bulursan benimle paylaşırsan çok sevinirim.
Merhaba bende çocukluğumda beri okb hastasıyım np de tedaviye 2 yıl önce başladım. Maddi zorluklar yüzünden bıraktım.. Başka bi doktor emdr önerdi hamile olduğum için. Ancak emdr a başlamadan np deki doktorları mı aradım okb için bilişsel terapi uygun dediler emdr en az her hafta 2 sene boyunca devam edilmeli bırakırsan bi faydası olmaz dediler.. Genelde bilişsel tedavi yöntemi öneriliyor. Emdr biraz daha tramva yaşamış insanlar için uygulanıyor diye biliyorum ama araştır iyi araştırki paran çöpe gitmesin çünkü ben Kemal Arıkan a mı gitmedim neler yaptım.. HayırlısıMerhaba arkadaslar daha once bahsetmistim okb hastasiyim yillardir biktim gecmiyor bi takintim bitiyor sonra baskasi basliyor ilac tedavisi gormeye basladim ama yine ayni.baska cozumler aramaya basladim netten arastirirken emdr diye bi yonteme denk geldim bu yontemle kurtulan var mi
Evet hayirlisi bu hastalik da bizim imtihanimiz.o yontemden vazgectim zaten tekrar ilac tedavisi goruyorum.lustral kullaniyorum.yine de yardim etmek istediginiz icin cok tesekkur ederim.Merhaba bende çocukluğumda beri okb hastasıyım np de tedaviye 2 yıl önce başladım. Maddi zorluklar yüzünden bıraktım.. Başka bi doktor emdr önerdi hamile olduğum için. Ancak emdr a başlamadan np deki doktorları mı aradım okb için bilişsel terapi uygun dediler emdr en az her hafta 2 sene boyunca devam edilmeli bırakırsan bi faydası olmaz dediler.. Genelde bilişsel tedavi yöntemi öneriliyor. Emdr biraz daha tramva yaşamış insanlar için uygulanıyor diye biliyorum ama araştır iyi araştırki paran çöpe gitmesin çünkü ben Kemal Arıkan a mı gitmedim neler yaptım.. Hayırlısı
Np de kime gittiniz. Ben yıldız hanim à başladım . Siz memnun kaldınız mı np denMerhaba bende çocukluğumda beri okb hastasıyım np de tedaviye 2 yıl önce başladım. Maddi zorluklar yüzünden bıraktım.. Başka bi doktor emdr önerdi hamile olduğum için. Ancak emdr a başlamadan np deki doktorları mı aradım okb için bilişsel terapi uygun dediler emdr en az her hafta 2 sene boyunca devam edilmeli bırakırsan bi faydası olmaz dediler.. Genelde bilişsel tedavi yöntemi öneriliyor. Emdr biraz daha tramva yaşamış insanlar için uygulanıyor diye biliyorum ama araştır iyi araştırki paran çöpe gitmesin çünkü ben Kemal Arıkan a mı gitmedim neler yaptım.. Hayırlısı
merhaba arkadaşlar 8 senedir panik atak hastasıyım buna anksiyete okb depresyonda eklendi her biri bi yerden vuruyor düzenli ilaç kullanıyorum ama bu son 3 aydır tansiyon problemi yaşıyorum tansiyonumu günde 20 kez ölçüyorum tabi ben ölçtükçe yüksek çıkıyo kardiyoloji ve dahiliyeye gittim holter takıldı fakat tansiyon hastası olmadığım söylendi ama benim kaygılı ve panik olduğum zamanlarda 20/12 ye çıkan bi tansiyonum var ne yapıcam bilmiyorum böyle bi problem yaşayan varmı aranızda beni aydınlatın lütfen . . çok zor resmen tansiyon aletiyle dolaşıyorum . .
selectra kullanıyorum bende 11 gün oldu iyi gibiyim ama bazen içim sıkılıyo. uykuya dalamıyorum.gece uyanıyrmEvet hayirlisi bu hastalik da bizim imtihanimiz.o yontemden vazgectim zaten tekrar ilac tedavisi goruyorum.lustral kullaniyorum.yine de yardim etmek istediginiz icin cok tesekkur ederim.
o ilacla ilgili hic bir fikrim yok.Allah yardimcimiz olsun bununla basa cikmak gercekten zorselectra kullanıyorum bende 11 gün oldu iyi gibiyim ama bazen içim sıkılıyo. uykuya dalamıyorum.gece uyanıyrm
Ben onur noyan da psikiyatr olarak gittim saadet merih çengel e gidiyorum allah razı olsun onur beyden de saadet hanım dan da cok fayda gördümNp de kime gittiniz. Ben yıldız hanim à başladım . Siz memnun kaldınız mı np den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?