- 19 Temmuz 2021
- 106
- 40
Merhaba hanimlar. Lütfen beni elestirmeyin. 4 ay önce kizima zarar verme korkusu oldu bende ondan sonra kendime ya da baskalarina zarar verme korkusu. Bu korkular bana geldiginde hemen kalbim sıkışırdı başım döner midem bulanır titrerdim o an dünya bambaşka bir hal alırdı benim için herşey yok olurdu çok korkuyordum çünkü ben daha bu korkularla uğraşırken bi de ilerde delirme korkusu oldu bende. Mesela düşünüyordum ya bi kaç sene sonra delirirsem hastanelere yatırılırsam katil olursam gibi vs vs. Bunlar benim elimde olmayan düşüncelerdi kızlar ben bunları yapacak insan değilim ama takıntılı korkuydu. 1 ay atlatmaya çalıştım olmadı geçmedi psikoloğa gittim. Psikoterapi ile geçeceğini söyledi. Okb olmadığımı evet bunlar takıntı ama okb değilmişim sadece depresyon başlangıcıymış. Yaklaşık iki aydır terapiye gidiyorum çok iyi geldi antidepresan ilaç bile vermedi doktorum gerek olmadığını söylüyordu iki aydır gayet iyiydim hiç aklıma bile gelmiyordu o takıntılar. Maalesef bi hafta önce tekrar başladı. Ama artık o düşüncelerden korkmadığım için bedenim baş dönmesi vs vs gibi tepkiler vermiyor artık. Doktoruma bence ben ilaç kullanayım dedim o hiç gerek olmadığını söyledi. Ben ısrar ettim. Tamam iç en azından duyguların dengelenir dedi Bide iyi bir anne değilim diye düşünüyorum hep. Kızlar biliyorum çok saçma ama kızımın sesi kısılmış grip olduğu için konuşunca birden ondan korkmaya başladım anlık korkuydu ama tuhaftı yani neler oluyor bana bilmiyorum