Çok uzun zaman olmadı tanıyalı. 2 hafta oldu ve Instagramdan tanıştık. Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) olduğunu söyledi en başta. Bende az çok bilgi sahibiydim önemsemedim. Konuşmaya devam ettim. Ama bana birkaç saat ulaşmasa sorun çıkarıyor. Onun istemediği şeyler söyleyince tersliyor. Benim kendi iradem var falan diyorum. Tuhaf geliyor böyle yapması. Beni yönetmek istiyor. Bugün tartışırken ses kaydı atmıştı. Bir ses geliyordu ne sesi o dedim. Bacağına vuruyormus onun sesiymis. Sinirlenince vurma huyu varsa cekinirim ben. Polismiş ama yüz yüze görüşme konusunda çok tereddütüm var. Sizce normal mi bunlar.? Benim uzun zamandır ilişkim olmadı ve net üzeri olunca temkinli olmak istiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Okb hastası olduğunu söyledi
- Konu Sahibi Princes1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ilişkisorunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Öyle yapcam sanırım. Ama bela olsun da istemiyorum tatlı bir şekilde bitirmem lazimKaç bacım kaç.... Dertsiz başına dert arayanlar kulubune girmek mi istiyorsun?
Öyle yapcam da kötü bir şey yapar mıİlişkini kes tamamen. Çok riskli yerlere gider bu ilişki.
Probis02
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 9 Nisan 2021
- 532
- 1
- 782
- 23
Bence bitirmek için seçtiğin sözler çok önemli ya da bitirme şeklin, yerini yurdunu bilmiyorsa engelle geç. Çok korkarım böyle bi insanı takıntı yapma potansiyeli olan erkeklerdenÖyle yapcam sanırım. Ama bela olsun da istemiyorum tatlı bir şekilde bitirmem lazim
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Adresinizi biliyor mu?Öyle yapcam da kötü bir şey yapar mı
Çalıştığım yeri biliyorAdresinizi biliyor mu?
Ben ona uzak olayım bir süre kendi soğur belkiBence bitirmek için seçtiğin sözler çok önemli ya da bitirme şeklin, yerini yurdunu bilmiyorsa engelle geç. Çok korkarım böyle bi insanı takıntı yapma potansiyeli olan erkeklerden
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Polis olduğu için ve okb olduğu için ayrıca bir korku duydum. Kimisi tehditten korkar, kimisinde ters teper. Bir süre soğuk davran istersen. Belki o da soğur. Tersleşmemeye bak.Çalıştığım yeri biliyor
İnşallah belasız kurtulurumYavaş yavaş, gururunu kıracak bir şey söylemeden uzaklaş gitsin. 2 haftada o kadar bağlanmamıştır zaten.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Telefonuna kades'i indir.İnşallah belasız kurtulurum
Telefonumda var umarım ihtiyacım olmazTelefonuna kades'i indir.
- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Fazla tedbir göz çıkarmaz. Okb li adam nasil polis olmuş anlamadım. Mümkün mü acaba?Telefonumda var umarım ihtiyacım olmaz
Değil tabi ama bende yeni gördüm bunu ve iş yerimi bilmese direk engellerim ama korkuyorumSizce normal mi? Başkası sorsana ne cevap verirsiniz Allah aşkına?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Yeni kimseyi bulmadan belasını bulsa daha memnun olurum.Tabiki temkinli ol ama o instagramdan bulur yine birini, neyseki daha 2 hafta olmuş o kadar korkacak bir şey yok bence, sadece sana daha fazla bağlanmasına yol açacak şeylerden uzak durmaya bak