• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok zel ama...

ya prezervatif kullanacaksınız , yada yapacak hiç bir şey yok , çünkü rahimde gidecek yer yok , akar,akar,illaki akar........

spermler içerde 24 saat kalmıyor..
3 gün yaşıyorlar..
24 saat yaşayan yumurta..

bu arada şunu da söylemek istiyorum..
yeni evlenenler öncelikle muayene olsunlar evliliğin ilk aylarında..
her ikisi de..
ilk başlarda korunuluyor sonra da bebek olsun diye uğraşılıyor..
biz 6 yıllık evliyiz bebeğimiz olmuyor şimdi spermler bozuk malesef..
önlem amaçlı bir gidin sonrasında korunun bence..
sorun varsa hiç korunmaz ne zaman olursa dersiniz..

Son düzenleme:
Çok normal alışırsın canım...Daha sonraları gelmezse şaşırıyo insan:)

:kedi:ya kızlar cok ozel ama bırsey sormak ıstıyorum
ben yenı evlendımopuyorumnanaktan dogum kontrol hapı kullanıyorum ve esımle bu yuzden bıraz daha rahat ılıskı kuruyoruz.ilişki sonrasında banyo yapıyorum yıkanıyorum yıkanıyorum buna ragmen sabah kalktıgımda dahi hala benden eşimin menisi geliyor.
normal mı bılmıyorum.sızde boyle bırseyle karsılastınız mı ne yapabılırım??:uhm:

normal wc ye gıt ıyıce aksın olur normaldır wc de ıyıce aksın 5 dk kal daha sonra banyo al

çok normal gelir bende önceleri bılmıyordum geldıgınde tekrar banyo yapıyordum sankı abdest bozulmuş gibime geliyordu sonra bir kitapta okudum meni sonradan gelınce gusülü bozmuyormuş haberınız ola

ben de tiksiniyorum o zaman yaaa...hem de nasil geliyor..selale gibi.birlikteliyin o yanina,hatta o an kadin olmama nefret ediyorum.erkekler icin hava hos...meniyi cikardi,ne guzel...
her ay adet agrisi bizde,dogum sancisi bizde,iliskiden sonra meni derdi bizde...erkeklere bi tek zevk kaliyor galiba..kaydirigubbakcemile3

vajinana asla pamuk tuvalet kagıdı koyma günlük ped kullan normal bi durum ve vajina içini yıkama ıkın bi süre banyoda eger vajinanı yıkarsan ph ını bozarsın vajinit olursun

bunu yaşamadığım için bilmiyodum ..öğrenmiş oldum iyi oldu..olaki birgün deneme yapıldığında..aman allahım neler oluyo die çığlık atmıcam :roflol:

ya vajinaya öyle tazyikli su tutunca noluyo bilmiyorumkismile
ben çok yaptımda acaba mantar sorunum o yüzdenmi var

ilk defa duydum valla sayenizde kızlarr:)) ekimde evleniyorum oturur aglardım herhalde ne oluyor diye:)))tesekkür ederimmmm:)))

Back