• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok zel ama...

dtsly

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
381
0
316
İzmir
:kedi:ya kızlar cok ozel ama bırsey sormak ıstıyorum
ben yenı evlendımopuyorumnanaktan dogum kontrol hapı kullanıyorum ve esımle bu yuzden bıraz daha rahat ılıskı kuruyoruz.ilişki sonrasında banyo yapıyorum yıkanıyorum yıkanıyorum buna ragmen sabah kalktıgımda dahi hala benden eşimin menisi geliyor.
normal mı bılmıyorum.sızde boyle bırseyle karsılastınız mı ne yapabılırım??:uhm:

Bu gayet normaldir telaşa kapılma.çok rahatsız oluyorsan .günlük ped de kullanabilirsin

banyoya girmeden önce wc'de burnunu kapatıp bir süre ıkın. meninin büyük bir kısmı çıkar vajinadan. hatta bu eskiden kullanılan çok etkili bir doğum kontrol yöntemiymiş. kayınvalidem söylemişti.

normal canım banyonu yaptıktan sonra yatmaya giderken tuvalet kağıdı koyabilirsin altına...
böylece çamaşırına bulaşmaz...

canım çok normal dert etme
yine tedbirli olman adına günlük ped koy

bu cok normal bir şey her bayanda hemen hemen olur biliyorum arkadaslarımdan ama arkadasların dediği gibide hijyenik için gunluk kullan

öle oluyo zaten hemen akıp giden bişey değil yumurcaklar bırakmıyo hemen

ama birsey daha var. sakin ha suyu tazyikli bi sekilde vajinana fiskirtma yani vajinal dus denilen olaydan uzak dur, cünkü hastalik yapar, cok zararli canim.

canım vajinamızda bir kese yok tabiki ayaga kalkmamızla spermler geri gelir eşinin bir boşalmasıyla içeri giren spermler 24 saat canlı kalır içerde sende onlara su vererek öldürdüğün için ee doğal olarak 24 saat boyunca dışarı çıkarlar çünkü içerde ölü olarak kalmazlar.

canım bu gayet normal.. benimde sinir olduğum iki şey banyodan sonra gelen 1. adet kanı, 2. eşimin menisi zemuszemus

gayet normal canım dert etme sakın ben vajina için özel sıvı sabunlar var onlardan kullanıyorum ozaman koku olmuyor ama akıntı yinede oluyor normal yani sıkıntı yapma

ha birde bi hemşire söylemişti ilişkiye girmeden önce bir bardak su içersen peşinden idrara çıktığın için daha rahat oluyor

arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım.ya bılıyorum normal ama cok can sıkıcı bırsey.
supheye dusen arkadaslar haklılar ama 1.si cevaplara tesekkur edemememın sebebı hafta sonu sehır dısında olmamdı.2.si ise tıp uzmanı degılım dişhekımıyım ve temel tıp egıtımı alırken cınsel bırlesmeden sonra uzun sure boyle boyle rahatsız edıcı olaylarla karsılasırsınız ve cozum olarakta sunu yapabılırsınız gıbı bır bılgı verılmıyor maalesef.aslında buyuk bır eksıklık.tıbbı olayı herseyıyle anlatılıyor ama sosyal yonunden hıc bahsedılmıyor:(egıtım sıstemımızın harıkalıgı işte.ama herkese cok tesekkurler.

banyoya girmeden önce wc'de burnunu kapatıp bir süre ıkın. meninin büyük bir kısmı çıkar vajinadan. hatta bu eskiden kullanılan çok etkili bir doğum kontrol yöntemiymiş. kayınvalidem söylemişti.

hımm enteresanmıs.bu arada bu kıloları nasıl verdınız?benım zayıflama surecım bıraz sıkıntılıda:)

:kedi:ya kızlar cok ozel ama bırsey sormak ıstıyorum
ben yenı evlendımopuyorumnanaktan dogum kontrol hapı kullanıyorum ve esımle bu yuzden bıraz daha rahat ılıskı kuruyoruz.ilişki sonrasında banyo yapıyorum yıkanıyorum yıkanıyorum buna ragmen sabah kalktıgımda dahi hala benden eşimin menisi geliyor.
normal mı bılmıyorum.sızde boyle bırseyle karsılastınız mı ne yapabılırım??:uhm:

canım ilişkiden sonra gerek sağlığın gerekse dinimiz acısından ya kalkıp idrarını yapman gerek yada sağ tarafına dönüp bir süre yatman gerek. bunlardan birini yaparsan banyo yapmadan önce meninin hapsi dışarı cıkar sende rahat ve daha temiz olursun .... :lepi:opuyorumnanaktansevgi ile kal..........

eğer çok rahatsız oluyosan eşin içine boşalmasın korunuyosun diye boşalmak zorunda değil yada kondom kullanın.her ne kadar hapta olsa herşeye güvenmemek lazım dimi hemde temiz olursun.yerimseniben:kedi:

eğer çok rahatsız oluyosan eşin içine boşalmasın korunuyosun diye boşalmak zorunda değil yada kondom kullanın.her ne kadar hapta olsa herşeye güvenmemek lazım dimi hemde temiz olursun.yerimseniben:kedi:

ya cok haklısın ama ben o zaman yanı boyle bırsey ıcın ara verdıgımde bıraz soguyorum.sevkım kacıyor bıraz:kedi:

Back