ok okuduun deil, ne anladn nemlidir

ÇOK OKUDUĞUN DEĞİL NE ANLADIĞIN ÖNEMLİDİR
Canım arkadaşımız.. BEŞİNCİMİZ.. hep sıkıntılı idi.Hayatta her şeye sahipti.Seven ailesi,sağlığı,bol parası Daha ne isterdi ki.Bilirdi de hayatımızın kırık taraflarını.Aynı kitabı okurduk.O farklı algılardı.Her şeye,şüphe ile yaklaşırdı Güzel gözle bakmak varken hayata,o daima tenkitle burun kıvırırdı.Ama bilirdik özünde iyi idi ondandı sevgimiz..
Fikrimizi sorarsa söylerdik.O yine bildiğini okur,sonrasında mahcup olur,kedi gibi pısardı anlardık...yine bildiğini sanıp yanıldığını...Onu çok iyi tanıyorduk.O hâla tanımıyordu ne bizi ne kendini..

kutlarım canım.yazının bütünü de çok güzel ama özellikle burası ders verir nitelikte.teşekkürler.a.s.

Özgürce teşekkürler canım..Siz beğendikçe yazmaya devam edeceğim
Benden de sana sevgiler a.s.

Bütün herkesin okumasini isterim bu yazdiklarini..
Ne kadar kolay kalp kirmak,tamiri ise birhayli zor...

canım evet burnu buyukluk kavgalar hos deıl.ama ne yazıkkı sen ne kadar anlatırsan anlat soyledıklerın ancak karsındakının anladıgı ve aldıgı kadardır.

canım ablam yeşillerin kraliçesi seninde dediğin gibi birazdaha hoş göru, birazdaha anlayış, birazdaha pozitif ,birazdaha saygı ve sevgi işte bu kadar bunlara önem verirsek kimsenin kalbi kırılmaz diye düşünüyorum.
sizleri tanıdığıma çok mutluyum iyiki varsınız sizlerden öyle şeyler öğrendim ki ALLAH ım sizlerden razı olsun

Ceyhanlı,Sarıpapatya,Nilbera
Yorumlarınızı okuyup yürekleniyorum hepiniz sağolun:1hug:

Yesilim cok guzel anlatmissin tesekkurler, herkesin kendine gore fikri var ama bunu soylerken karsisindakini kirmamali, elestirilmekte normal ama hersey saygi cercevesinde olmali, dilin kemigi yok derler herzaman saygi cercevesinde birlik olmaliyiz

Hala tek ayak üstündeyim galiba senağlama
he yeşilim.
Şeniz

Yesilim cok guzel anlatmissin tesekkurler, herkesin kendine gore fikri var ama bunu soylerken karsisindakini kirmamali, elestirilmekte normal ama hersey saygi cercevesinde olmali, dilin kemigi yok derler herzaman saygi cercevesinde birlik olmaliyiz

Benim can arkadaşlarım,Camdankalbim ve Ayşecik
Sizin yorumlarınız,sizin varlığınız beni yüreklendiriyor.Sağolun canlarım
:1hug:a.s.

X