• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok korkuyorum lutfen bi bakin

alzala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
176
1
96
Azerbaycan
merhaba kizlar ben silikon yaptirmak cok istiyorum ama henuz dokturumu bulamadim.bana birini tavsiye ettiler ama yene sizin tavsiyeleriniz benim icin onemlidir.benim memelerim anne olduktan sora cok kuculdu ve ne giysem yakismiyo lutfen yardimci olun benimle tecrubelerinizi paylasin simdiden cok tesekkur ederim.

merhaba kizlar ben silikon yaptirmak cok istiyorum ama henuz dokturumu bulamadim.bana birini tavsiye ettiler ama yene sizin tavsiyeleriniz benim icin onemlidir.benim memelerim anne olduktan sora cok kuculdu ve ne giysem yakismiyo lutfen yardimci olun benimle tecrubelerinizi paylasin simdiden cok tesekkur ederim.

pardon ama düşündügünz sehir hangisi?onu belirtip doktor önerisi almanız daha mantıklı

cnm ben istanbulda yaptirmak istiyorum ben azerbaycanda yasiyorum ama turkyeye gelicem orda yaptirmak istiyorum.

cok tessekur ederim cnm ama bana fatih dagdelen iyi yapiyo dediler ben yene arastiriyorum eyer bunu yaptiran varsa nasil bir hiis nasil oluyo aciyomu bilmem ya kafam cok karisik bana yazin lutfen.

Dr.Nazmi Bayçın. Onu da araştırabilirsiniz.:lepi::lepi::lepi:

yav bana doktor ameliyattan sonra hiç bir krem tavsiye etmedi ve meme altımda izler 3 senedir duruyor.keloitmi neymiş off
vermesi gerekmezmiydi krem?:sinifsinif:

Canım ben meme küçültme yaptırdım. 1. ayda yaralarım kızarmaya gerilmeye ve kaşınmaya başlayınca doktorumu aradım, hemen kontrole çağırdı ve silikon tabaka tedavisine başladık. Şükür düzeldim ama hala kullanıyorum en az 3 ay kullanacağım. Sen doktoruna danışmadın mı??? Bence bir görün, geçmiş olsun. Bu arada meme ameliyatımı Aylin hanım yaptı, meme konusunda üstüne tanımam Alzala korkma sakın, umarım en güzeli senin olur
elaye sağol :1hug:
kontrole gitmiştim geçer zamanla dedi.benim cildim keloit yapmış.hassasmış ama hala tazecik duruyor izler.önceden kabarık duruyodu şimdi çizgi halindeler buna da şükrediyorum sanırım lazer tedavisi görmem lazımmış.
izmirde yaptırmıştım şimdi istanbula taşındık.:bbo:doktorun adı can dı.
konu sahibi arkadaş korkma.yaptırdıktan sonra iyiki yaptırmışım diyorsun.:Saruboceq:
istanbulu bilmediğim için doktor da bilmiyorum ama umarım doğru doktoru bulup sende mutlu olursun

ağrısız,drensiz, narkozsuz vevde şahane memeler istiyosanız adres belli dr.tuğrul turana gitmelisin! istanbulda.turkbayragi

cok tessekur ederim cnm ama bana fatih dagdelen iyi yapiyo dediler ben yene arastiriyorum eyer bunu yaptiran varsa nasil bir hiis nasil oluyo aciyomu bilmem ya kafam cok karisik bana yazin lutfen.

Canım ya bende araştırıyorum uzun zamandır okuyorum buraları Fatih beyden herhes çok şikayetçi. Meme konusunda Aylin hanım hakkında hiç şikayet yok herkes çok memnun birde Naci Çelik hakkında şikayet yok

Canım ya bende araştırıyorum uzun zamandır okuyorum buraları Fatih beyden herhes çok şikayetçi. Meme konusunda Aylin hanım hakkında hiç şikayet yok herkes çok memnun birde Naci Çelik hakkında şikayet yok

bence bi kac doktor belirleyi gidip görüşün hangisi içinize sinerse ona yaptırırsınz.. en mantıklısı bu zemuszemus istanbulda düşündügnüz için doktor alternatifiniz fazla iyi degerlendirin opuyorumnanaktan

kizlar ben biraz korkuyorum acikcasi amacasaretimi toplamisim nasil olsada bunu yaptirmak istiyorum esim karsi cikiyo ama ben cok istiyorum bana deyer veriyosa razi olur ins gerci once karsi cikiyodu simdi sessiz bakalim artik nolucak yaptirdiktan sora sizlerle paylasicam ins kendinize iyi bakin

emdev saol canim ins soylediyin gibi olur ins simdi cok mutsuzum arkadaslar tanidiginiz hangi iyi doktur olursa bana yazin cok yardim etmis olursunuz.

kizlar ben biraz korkuyorum acikcasi amacasaretimi toplamisim nasil olsada bunu yaptirmak istiyorum esim karsi cikiyo ama ben cok istiyorum bana deyer veriyosa razi olur ins gerci once karsi cikiyodu simdi sessiz bakalim artik nolucak yaptirdiktan sora sizlerle paylasicam ins kendinize iyi bakin

tatlım korku olması normal herkes aynı aşamalardan geciyor ve hepimizde ortak olan korku.. bn salı günü amlyt oldum inan cok korkuyodum fakat en sonun da dayanamadım yaptrıdım ve suan bile o kadar mutluyum ki bu mutluluk yanında acı agrı hafif kalıyo... amlyt sonrası 1 hafta dinlenmek sart bence ilk 2 3 gün agrı daha yogun fakat sonrasında gün gectikce hafifliyo.. bnm şimdilik söyleyeceklerim bunlar zemuszemus

arkadaslar bide ben yuvarlakmi yoksa damlami diye dusunuyom hangisi daha iyi olur bilmemki asliben yuvarlak isterimama doktur ne soylicek bilmemki, damla sarkmaya sebeb oluyomus oyle soyluyolar.

ssheker canim benim saol bilgi icin. cok sevindim iyisin mutlusun ins bende bunlari bi gun sana yaza bilerim. sen damlami yaptirdin hangisi daha iyi dokturunun ismini oyrene bilirmiyim. bide kaca yaptirdin cok tesekkur ederim canim

ssheker canim benim saol bilgi icin. cok sevindim iyisin mutlusun ins bende bunlari bi gun sana yaza bilerim. sen damlami yaptirdin hangisi daha iyi dokturunun ismini oyrene bilirmiyim. bide kaca yaptirdin cok tesekkur ederim canim

canım ben antalyada yaptırdım ama doktorum antalya istanbul arası calısıyo orda da yapıyolarmış ismi ömer refik özerdem istersen internet sitesine gir bak.cok titiz davranan bi doktor bn cok memnunum suan.. gerci cok yeniler.. benm yuvarlak takıldı damla istemedim.. fiyat olarak 4.500 canım

Back