Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında en iyisi diyanete sorsan daha iyi olur ama kına ile oje arasında fark var.Ama soyle bisey var. efendimizin zamaninda bir kadin sormus kinayla abdest olurmu diye efendimiz olur mani yok demis. O zamanlar kina vardi simdi ise oje. Ayni sey degilmi? Efendimiz simdi olsa oje icin de ayni seyi soylemezmiydi?
kına ve oje aynı sey degil..Ama soyle bisey var. efendimizin zamaninda bir kadin sormus kinayla abdest olurmu diye efendimiz olur mani yok demis. O zamanlar kina vardi simdi ise oje. Ayni sey degilmi? Efendimiz simdi olsa oje icin de ayni seyi soylemezmiydi?
Ama soyle bisey var. efendimizin zamaninda bir kadin sormus kinayla abdest olurmu diye efendimiz olur mani yok demis. O zamanlar kina vardi simdi ise oje. Ayni sey degilmi? Efendimiz simdi olsa oje icin de ayni seyi soylemezmiydi?
mest giyewnlerin absesti kabul oluyorda oje neden olmasın..abdulaziz bayindir hoca olur diyor..ojeyi cok severim ama abdeste mani diye kullanamiyorum.
Eger degilse cok sevinirim ve hemen kullanmaya baslarim:)
Bu konuda bilgisi olanlar lutfen cevap yazsin
Evet cok guzel bir ornek..onda da ayaga su temas etmiyor ama abdestin kbul oluyor..buna cevabi olanlar var mi?mest giyewnlerin absesti kabul oluyorda oje neden olmasın..
Bu hocanin fetvasiyla amel edilmezz bu biir ikincisi oje su gecirmez abdestede guslede manidir buda ikiiabdulaziz bayindir hoca olur diyor..ojeyi cok severim ama abdeste mani diye kullanamiyorum.
Eger degilse cok sevinirim ve hemen kullanmaya baslarim:)
Bu konuda bilgisi olanlar lutfen cevap yazsin
Allah cc razi.olsun yazmak istedigimi ne guzel anlarmissinizOjenin su geçirmeyeceğini arkadaşlar zaten söylemiş. Sizin dediğiniz mesh ise çok farklı, mesh açık olarak hadisi şerif ile izin verilmiş bir şey ki onun da şartları var, sizin dediğiniz gibi olsa ayağına çorap giyen üzerinden mesh eder ama öyle değil. Yapmak istediğiniz bi şey olduğu için çıkar yol aramanız normal, yalnız unutmayın ki din bize değil, biz dine uymalıyız, umarım burada yazanların yardımı olur..
Ya Simdi soyle bisey var..hani kesin olarak ne kuranda ne de hadiste oje ile abdest olmaz diye bisey gormedigim icin ya da illaki tirnaga su degecek demedigi icin ikna olamiyorum bir turlu..keske karsima bu konuyla ilgili bir ayet veya hadis ciksada bende desemki tamam kesinlikle ibadetim kabul olmuyormus.Ojenin su geçirmeyeceğini arkadaşlar zaten söylemiş. Sizin dediğiniz mesh ise çok farklı, mesh açık olarak hadisi şerif ile izin verilmiş bir şey ki onun da şartları var, sizin dediğiniz gibi olsa ayağına çorap giyen üzerinden mesh eder ama öyle değil. Yapmak istediğiniz bi şey olduğu için çıkar yol aramanız normal, yalnız unutmayın ki din bize değil, biz dine uymalıyız, umarım burada yazanların yardımı olur..