güzel ojelerin varmış gerçekten.yalnız bir ricam olacak renkleri daha iyi görebilmek açısından en son eklediğin foto gibi çeker misin?diğerleri çok uzak olmuş tam göremedim renkleri desenleri.
cnm ojelerin çok güzel, ebayden hangi satıcıdan alıyorsun?
topiğin hayırlı olsun canım
takipteyim
ben düzgün oje sürmeyi pek beceremem. var mıdır bu işin püfü. sen çok düzgün sürmüşsün de maşallahD
Ben de beceremiyorum aslında, çok daha güzel sürenler var. Düzgün sürmek için çok dipten sürmemek gerekiyor ama diplerde biraz boşluk kalınca da ben beğenmiyorum, öyle sürdüğümde rahatsız ediyor o görüntü beni. Çok sürmek lazım, sürdükçe eli alışıyor insanın, gittikçe daha düzgün sürmeye başlıyor, ben de henüz oje sürmemden çok memnun değilim yani, sık sürdüğüm halde...
ozaman benim daha çook fırın ekmek yemem lazım :) bu zamana kadar fazla oje sürmüşlüğüm yoktur. ama bu aralar hevesliyim biraz :) öle renk renk güzel duruyo
Claire's Mood serisi, son dönemde en çok sardığım ojelerden oluşuyor. :)) Bu ojeler ısıya göre denk değiştiriyor. Sıcak hava ya da sıcak suyla temasında rengi açılıyor, soğuk hava ya da soğuk su ile temasında rengi koyulaşıyor. Oda ısısındaki doğal halinde de tırnağın uzun olan beyaz kısmı daha soğuk olduğundan koyu renk, geri kalan kısmı açık renk oluyor ve sanki iki ayrı oje sürmüşsünüz gibi duruyor. Bu ojeleri internette ilk gördüğümde aşık oldum, tek bir tanesi hariç serinin tüm ojelerini aldım hemen. Google'da Claire's Mood diye yazıp görsellerden bakabilirsiniz. Oje fanlarının kesinlikle en az birkaç tane edinmesi gerekiyor bu ojelerden. Henüz Türkiye'de yok ama pek çok internet sitesinde satışı var, çok yakında Türkiye'ye de geleceğini düşünüyorum.
Claire's Mood - happy/earthy. Baş parmağımdaki spot değil, nail dangle için açtığım delik görünüyor. :)) Şu anda yok, tırnaklarım uzadığı ve kısalttığım için. Fotoğraf birkaç hafta öncesinden...
Eki Görüntüle 159749
Claire's Mood - excited/bored. İçlerinde en çok bu ojeyi seviyorum. Geçen hafta çekilmiş bir fotoğraf.
Eki Görüntüle 159750
Serinin diğer ojelerini de sürdükçe fotoğraf çekip eklerim. :) Bu ojeler sahiden çok eğlenceli. Sürdüğüm zaman suyun altında oynayıp duruyorum, bir sıcak bir soğuk suyun altında tutup renk değişimlerini izliyorum. :)) Google'de bu ojelere bakacaksanız mutlaka videoları bulun, suyun altındaki halini videoya çekenler var, ben birkaç yabancı blogta görmüştüm.
işte buna bayılıyorum
hasretle alacağım günü bekliyorun
historiada var diye duydum ama yolum düşmedi o tarafa
sen nerden aldın
Aaa gelmiş mi? Süper haber bu! Ben Ebay'den almıştım canım... Orada birkaç satıcıda vardı. Benim de bulamadığım ama çok istediğim bir rengi var, hiçbir yerde bulamıyorum, gri olanı. Daha doğrusu somon/gri arası değişiyor. Bir onu bulamadım ve içimde kaldı... İnşallah hepsi gelmiştir.
bu arada topiğin hayırlı olsun beğendiğim ocecilerdensin sen de
önce arayıp öğrenmek lazım sonra el elde baş başta geri dönmek de var