Ojelerim ve Ben :)

güzel ojelerin varmış gerçekten.yalnız bir ricam olacak renkleri daha iyi görebilmek açısından en son eklediğin foto gibi çeker misin?diğerleri çok uzak olmuş tam göremedim renkleri desenleri.

güzel ojelerin varmış gerçekten.yalnız bir ricam olacak renkleri daha iyi görebilmek açısından en son eklediğin foto gibi çeker misin?diğerleri çok uzak olmuş tam göremedim renkleri desenleri.

Fotoğrafların üzerine tıklarsan biraz daha yakından görebilirsin. Ama bundan sonra çekeceklerimi küçültürken biraz daha büyük bırakırım, üzerine tıklamadan da büyük görünsün diye. :)

cnm ojelerin çok güzel, ebayden hangi satıcıdan alıyorsun?

Ebay'de pek çok satıcı var alışveriş yaptığım ama uzun zamandır direkt isim önermiyorum, benim memnun kaldığımı başkası beğenmezse ya da bana her siparişim eksiksiz geldiği halde körün taşı gibi önerdiğim kişinin siparişi gitmezse sonra ben manevi sorumluluk altında kalıyorum ve bu hoş değil. Ebay'e üye olup siteyi incelerseniz, Nail Polish diye yazıp ürün aratırsanız yüzlerce satıcı göreceksiniz. (Beğendiğiniz ojelerin markası ve adını da aratabilirsiniz.) Önerim şudur, asla ürün açıklamasını ve shipping kurallarını okumadan alış yapmayın. Türkiye'ye hesaplı gönderimi olduğundan emin olun hatta satıcı ile bir ön yazışma yapın. Bir de satıcıların nicklerinin yanında yüzdeler vardır. %99 memnuniyetin altında yüzdesi olandan alışveriş yapmayın. Feedbackini mutlaka inceleyin. Bir de, bir ürün beğendiğinizde ürünün adını arama motoru ile aratıp aynı ürünü satan başka satıcılar bulun ve kıyaslayın, aynı ürünü hem daha ucuza satan hem de daha ucuz gönderen bulma ihtimaliniz çok yüksek... Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar.

Her fırsatta herkese anlatıp durduğum Nfu Oh Flakey serisi ile resmen aşk yaşıyorum. O seriden bir ojeyi sürmek benim için apayrı bir keyif... En çok sevdiğim de serinin 51 no'lu ojesi. Bugün iki kat Milani no:13 Magenta Metal üzerine bir kat Nfu Oh 51 sürdüm, fotoğrafları flaşsız çektim, zira flaşlı çekimde flakey ojeler sıradan simli ojeler gibi görünüyor aslında görüntü bambaşka. Flaşsız biraz daha çıplak gözle görünen haline yakın olduğundan flaşsız çekim yaptım. Tırnağımdaki görüntü çok net değil bir de aslında öyle olmadığı halde tırnak diplerim kuru gibi çıkmış açık havadaki fotoğrafta. :) Neyse, biraz olsun nasıl bir oje olduğunu gösterebildim sanırım. Google'de arayıp bakarsanız bu flakey ojelerin daha net daha güzel fotoğrafları var.
Bir de şişesinin güzelliğini göstermek istedim sizlere. Detaylar inanılmaz, Uzakdoğu estetiği işte, bambaşka... Nfu Oh ojelerinin şişeleri elbise şeklinde dizayn edilmiş, elbisenin arkası önünden daha güzel, yani şişenin. :) Zaten Uzakdoğu'da geleneksel kıyafetlerde de elbisenin arkadan görünüşüne daha fazla önem verilir. Bunu bizzat Londra'daki Japon sınıf arkadaşımdan duymuştum, kendisi moda tasarımcısıydı. :) Demek ki bu tercih, Nfu Oh şişelerinin görüntüsüne de yansımış.

Son düzenleme:
Bunlar da eski fotoğraflardan... Pastel'in meşhur nar çiçeği rengi üzerine Nfu Oh Flakey serisinin 59 numaralı ojesi. Bu oje turuncu, mercan ve kırmızı tonları ile çok uyumlu.

Nfu Oh söz konusu olunca, çekip eklediğim fotoğrafları beğenmiyorum. Bunlar internetten aldıklarım, daha profesyonel ve güzel çekimler. Ojelerin güzelliğini daha iyi anlatıyorlar.

Nfu Oh no:51

Nfus Oh No: 59

Bugün size çok sevdiğim bir başka oje markasından bahsetmek istiyorum; Nubar... Hayatımda gördüğüm en güzel yanardöner ojelerin üreticisi olan marka...Aynı zamanda çok kaliteli, benim alerjik bünyem ojenin kalitesini kokusundan anlıyor, sürerken tıkanmıyorsam oje iyi ve kaliteli demektir. :))

Nubar'ın eşsiz güzellikteki Duochromes serisinin -bence- en güzel 5 ojesi; soldan sağa: Iris Dust, Indigo Illusion, Moon Shadow, Purple Beach, Risky Rose. Bir dolu fotoğraf çektim ama içlerinde en çok bu çıplak gözle görünüşlerine yakındı...

Ve bu yanardöner ojeler içerisinde en sevdiğim 2. oje (ilki Indigo Illusion) Iris Dust. Kahverengiden yeşile, yeşilden pembeye geçişleri gün ışığında göstermeye çalıştım, manikür zamanı gelmiş tırnaklarım için kusura bakmayın, bu güzelliği size bir an önce göstermek istedim. :))

Bu ojeleri hem Nubar'ın kendi sitesinden, hem de Ebay'den temin edebilirsiniz. Fiyatları $7-$10 arasında değişiyor. Türkiye'de satışı var mı bilmiyorum, eğer yoksa bir an önce gelmeli Türkiye'ye. Zira satış patlaması yapacağına eminim.

ben düzgün oje sürmeyi pek beceremem. var mıdır bu işin püfü. sen çok düzgün sürmüşsün de maşallah D

ben düzgün oje sürmeyi pek beceremem. var mıdır bu işin püfü. sen çok düzgün sürmüşsün de maşallah D

Ben de beceremiyorum aslında, çok daha güzel sürenler var. Düzgün sürmek için çok dipten sürmemek gerekiyor ama diplerde biraz boşluk kalınca da ben beğenmiyorum, öyle sürdüğümde rahatsız ediyor o görüntü beni. Çok sürmek lazım, sürdükçe eli alışıyor insanın, gittikçe daha düzgün sürmeye başlıyor, ben de henüz oje sürmemden çok memnun değilim yani, sık sürdüğüm halde...

ozaman benim daha çook fırın ekmek yemem lazım :) bu zamana kadar fazla oje sürmüşlüğüm yoktur. ama bu aralar hevesliyim biraz :) öle renk renk güzel duruyo

ozaman benim daha çook fırın ekmek yemem lazım :) bu zamana kadar fazla oje sürmüşlüğüm yoktur. ama bu aralar hevesliyim biraz :) öle renk renk güzel duruyo

Zaten sürdükçe süresi geliyor insanın, bir zaman sonra iyice alışkanlık yapıyor. Ojesiz tırnaklarla çıplak kalmışsın gibi hisediyorsun. :)
Bir de geçende bir yorum okudum, "makyajsızken bile tırnaktaki oje insanı bakımlı gösteriyor" diye, buna gerçekten inanıyorum ben de. Bakımlı eller makyajlı bir yüzden daha önemli bence. Makyajı da çok severim o ayrı, yani yanlış anlaşılmasın. :)

işte buna bayılıyorum
hasretle alacağım günü bekliyorun
historiada var diye duydum ama yolum düşmedi o tarafa
sen nerden aldın

işte buna bayılıyorum
hasretle alacağım günü bekliyorun
historiada var diye duydum ama yolum düşmedi o tarafa
sen nerden aldın

Aaa gelmiş mi? Süper haber bu! Ben Ebay'den almıştım canım... Orada birkaç satıcıda vardı. Benim de bulamadığım ama çok istediğim bir rengi var, hiçbir yerde bulamıyorum, gri olanı. Daha doğrusu somon/gri arası değişiyor. Bir onu bulamadım ve içimde kaldı... İnşallah hepsi gelmiştir.

önce arayıp öğrenmek lazım sonra el elde baş başta geri dönmek de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…