Daha önce de söylediğim gibi, Uzakdoğu'nun kozmetik ürünlerine karşı bir zaafım var. Özellikle Japonya ve Kore. Kore, muhteşem ojeler üreten markaların bulunduğu bir ülke... Benim de Ebay'de tanışıp arkadaş olduğum çok tatlı bir Kore'li satıcım var. Türklere özel bir sevgisi var, dedemin Kore gazisi olduğunu öğrenince çok duygulanmıştı ve savaştan bahseden bir sohbetle arkadaşlığımızın temelini atmıştık aylar önce... Öyle tatlı, öyle bonkör bir insandır ki, üç tane şey alsam on tane hediye yollar, daha önce denemediğim ve sayesinde denediğim o kadar çok şey var ki...Bunlardan biri Skin Food marka ojeler. Zaten çok sevdiğim bu markanın bir de Pedicure serisi varmış, ayağa sürülmek üzere üretilmemiş tabii, ismi öyle. :) Yani tabii ayak tırnaklarına da sürülebilir. :)))
Arkadaşımın bana hediye olarak yolladığı Pedicure Sparkle isimli ojenin satışı hem kendi listesinde, hem koca Ebay'de yok, birkaç Skin Food pedicure ojesi buldum ama aynısı değil. Ben bu ojeyi ilk defa bugün denedim ve aşık oldum. Böyle bir ışıltı ömrümde görmedim, bildiğim denediğim onlarca marka yüzlerce oje zihnimden buhar oldu uçtu sanki... "Bu oje ve diğerleri" dedim sürüp tırnaklarıma baktığımda... Canlı görmelisiniz, çektiğim onca fotoğrafın hiçbiri bu ojenin güzelliğini anlatmaya yetmedi. Parmaklarımı milim kımıldattığım anda bile binlerce ışıltı gözümü alıyor... Kore'li satıcıma, sevgili arkadaşıma mail yazdım ve bu ojeye aşık olduğumu, bunu ve diğer renklerini satış listesine eklemesini rica ettim. Umarım ekler ve ben de bu ojelerden hem kendime hem de arkadaşlarıma alabilirim. :)
İlk 2 fotoğraf flaşsız, sonraki 4 fotoğraf flaşlı...
Soluk çıkmış burada biraz, aslında öyle değil tabii, flaşsız da nasıl göründüğünü göstermek için ekledim. Pek çok oje renginin flaşsız fotoğrafındaki görüntüsü gerçeğine daha yakındır ama bu denli ışıltılı ojeler için geçerli değil bu.
Ojeyi sürdüm ve gözlerimi tırnaklarımdan alamadım! :)
Ben aslında böyle tırnak diplerimden uzak sürmüyorum. Oje sürdüğümde kızım hâlâ uyanıktı (8 gibi yatar genelde ve ben o zaman oje sürerim) bu defa bekleyemeyince oje nerdeyse kokusuz olmasına rağmen kızım fazla solumasın diye çok acele sürdüm, ondan dipler böyle oldu ama bu tonlarda fena olmadı, özellikle koyu renk ojede bu sürme tarzını sevmiyorum.
Işıltılara bakar mısınız?! Üzerinde henüz top coat bile yok! Ve zaten tek katta böyle oldu.
Bu arada, her siparişimde bana inanılmaz hediyeler yağdıran bu tatlı insana ben de ülkemizi ve bizleri tanıtacak güzel hediyelerle dolu bir kutu yollamak istiyorum. Orjinal fikirlere açığım, benim aklıma çok klasik şeyler geliyor, sizce neler yollayabilirim?