Anket oje markası olarak hangisi tercihinizdir?

oje markası olarak hangisi tercihinizdir?

• Ankete Katılan
    91
Sadece gabrini ve flormar var. Sürümü daha kolay olan tavsiye ettiğiniz varsa beklerim

Sürüm ve kolay kuruma açısından Almanya'dan aldığım Nivea ojelerini de tavsiye edebilirim size.

Kırmızı rengi bende mevcut.

Gabrini'yi daha önceden duymamıştım ama siz söyleyince inceledim gayet başarılı.

Selam Hayal, editörlüğün hayırlı olsun.

Flormar benimkiler de.

Aaaa jadecim gelmiş hoşgelmiş
Sör ile haber yolladım gelsin diye kafa dinliyor dediydi.
Deşarj olup hoşgeldin aramıza.
Sevindim
Çok teşekkür ediyorum jadecim ince düşüncene...
Hepimize hayırlı olsun konucuklar.
Mesajlarını bol bol görmek isterim bu alanda da.
Hoşgeldin tekrar

oje sürme konusunda çok yeteneksızım flormar alıyordum baştan ama defalarca sılmeme gerkıyordu sürmeyı beceremediğimden

rimmel aldım sonra yenı bı urun snaırım turkıyede fırçası kalın çok rahat suruluyor hiç silmeden surebılıyorum

Hmm edicimm en sevdiğim konulardan birisi oje Evde her delikten bir oje çıkıyor sayemde. Ben pasteli seviyorum hem uygun hem de güzel. Flormar da güzel. Bir ojeye 30-40 tl bayılmaktansa, 30 tl ye 30 tane oje almaktan yanayım, çeşit olsun

Son düzenleme:

Aynı durum bende de geçerliydi.
Flormar maalesef çok sulu olduğundan 2 kat hatta 3 kat sürüldüğünde kurumuyor çıkarması çok zor.
Acayip zorluyor beni. Rimmel london ben de yeni aldım denedim bugün ilk defa. Çok memnun kaldım toplam 3 dakikada el ayak ojem kurudu. 2 şer kat. Renk de son derece parlak.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim boşuna söylenmemiş canımcım
Ojekoliğin arkadaşı ojekolik olur
Pastel'i ben de beğeniyorum.
Diğer markaların da koleksiyonları güzel ama tabii biraz tuzlu.

Hoşbulduk canım.

Artık bütün anketlere uğrarım.

Yakışmış sana editörlük...

Flormar çünkü çok farklı çeşitleri var
Mesela manyetik oje serisini çok sevdim ben

alix avien, gabrini, catherine arley, ucuz ama çok güzeller

Bende flormar, goldenrose,cecile alıyorum
Ama catherine arleyi artik bulamıyorum
Yıllardır kırmızı ojesini alıyordum..ellerimi o kadar yıkamama rağmen tirnak uçlarından gitmiyordu kolay kolay
Simdiki kullandıklarımda gidiyor malesef

Rimmel nasıl acaba bu konuda:44:denemedim hiç

Bende önceden Flormar kullanıyordum. Sonra Golden Rose kullanmaya başladım.

En son Golden Rose'un Rıch Color- Maxi Brush 23 Numarasını aldığımdan beri başka marka alabileceğimi sanmıyorum.

O nasıl bir fırçadır mucize gibi Bu kadar hızlı ve taşırmadan sürdüğüm ilk oje diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…