- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Sanırım yapmışlar önceden o ameliyatı bu sorunu çözmüşler ama doktor son anda sen kesinlikle normal doğum yapamazsın ikinciyi düşünürsen tam teşekküllü büyük bir hastanede doğum yapmalısın dedi...Çift rahim anormalliği....
Yüksek tansiyon + kasık ağrısı eşlik eder.
Böbreğin olmadığı taraftaki rahimin kanının dışarı çıkmasını engelleyen vajende perde var büyük ihtimal bir de.
Zarar vermeden rahimlerinin birinin önünü kapatan perdeyi delip, burada biriken kanı boşaltarak, o bölgeye yeni bir kanal yapabilirler.
Ama arkadaşım bu durumundan haberdardı hiç ağzından sezaryen duymadım şok olduk üzüldük kızın morali bayağı bozuldu...Adam işinin ehli ya. Mantıklı düşünebilen zaten normal doğum yaptırmaz, risk almayı seven varsa, bilemeyeceğim. Arkadaşın her ne kadar normal de istese, göz göre göre tehlikeye atmamalı, ki doktor da ufak bir uyarıda bulunmuş.
Çok haklı arkadaş.. bence ufak bi risk varsa bile risk risktir anne hayatı şakaya gelmez.1) güvenmediğiniz doktora gitmeyin.
2) sezaryen de bir doğum şeklidir ve dünyanın sonu değildir.
3) arkadaşınızın endişelerini körüklemek yerine (para için sezaryen vs)
Çok güzel bir bebeğin var, harika bir anne oldun şeklinde moral verin. Elinizden geliyorsa iki kap yemek yapip evine bırakın kalabalık yapmadan..
bu kadar hayati bir mesele söz konusuyken doktor akıllı adammış hiç riske atmamış.bir bildiği var.sezeryan işte ölüm kalım değil ki.Anne de bebek de sağlıklı oldu böyle bir sorun varken bile bir bebeği dünyaya geldi oturup buna şükretmek varken ne diye depresyona girmeye bahane arıyor arkadaşınız? Şuan düşünülmesi gerek bu mu gerçekten bebek de anne de çok şükür sağlıklı.Aman hastane bizden fazla para mı aldı diye hayıflanmak ne kadar sağlıklı?
Doğal yollarla hamile kalmıştı evlendikten iki ay sonra.Bende ohivra sendromu ama 2 senedir hamile kalamıyorum doktorlar ameliyata gerek yok dedi laparoskopide oldum sadece polip aldılar arkadaşınız nasıl kaldı hamile acaba?
Anladım canım ben kalamadım malesefDoğal yollarla hamile kalmıştı evlendikten iki ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?