Allahım en kısa zamanda hepimize versinBende birsey yok cnm reglim de düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tüketmiyorum ama olmayınca da olmuyor ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım en kısa zamanda hepimize versinBende birsey yok cnm reglim de düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tüketmiyorum ama olmayınca da olmuyor ..![]()
İnşeALLAH cnm sende ne var mı Bı problemİnşallah hamis oluruz ya bende çok istiyorum denemediğim.sey kalmadı
Amin canım inşallah adet duzensizligi benim de doğum kontrol hapiyla falan oldum sinra bıraktım 3 4 bazen 2 ay da hiç sasmiyor bakalım 2 aydır düzene girdi bu ayı degerlendircemİnşeALLAH cnm sende ne var mı Bı problem
Troidi kaç canım oda gebeliğe engel çünkiAllah testler ıyı ama neden olmuyor bnmkı de hep karısık seker ve trıot de var
İnşeALLAH olur cnmAmin canım inşallah adet duzensizligi benim de doğum kontrol hapiyla falan oldum sinra bıraktım 3 4 bazen 2 ay da hiç sasmiyor bakalım 2 aydır düzene girdi bu ayı degerlendircem
Suan hatırlanıyom ama yuksektı ilacını kullanıyorm 6 aydır flan hepsi yolunda Cok sukurTroidi kaç canım oda gebeliğe engel çünki
Suan hatırlanıyom ama yuksektı ilacını kullanıyorm 6 aydır flan hepsi yolunda Cok sukur
Onlar duzune gırdı ama allahtan tarafından bnm yumurtalıklarım Cok oda engel oluyo bide doktor hatası oldu esimde de problem cıktıBenim arkadaşımında yüksekti hemen tedaviye başlandı 2.90 a düşence hemen hamile kaldı. Benimde şuan 4.17
Bende başlicam ilaç tedavisine
Onlar duzune gırdı ama allahtan tarafından bnm yumurtalıklarım Cok oda engel oluyo bide doktor hatası oldu esimde de problem cıktı
Doktor vitamin verdi ek olarak ta kecı boynuzu pekmezi yıyorAcaba eşine keçiboynuzu kuruyemiş mi yedirsen düzenli olarak işe yarar
Doktor vitamin verdi ek olarak ta kecı boynuzu pekmezi yıyorAcaba eşine keçiboynuzu kuruyemiş mi yedirsen düzenli olarak işe yarar
Hepimiz aynı sıkıntılardayız. Esiniz için hakiki zeytinyagina kuru incir koyun 1-2 gun bekletin yedirin hergun. ne kadar beklerse okadar iyidir. bir ay felan yesin sonra tekrar test yaptırın bakin ise yariyor mu. cok faydalidir deneyinİlac tedavisi gordum olmadı asılama yaptırdım oda olmadı esimınde testi dusuk cıktı son dakika
DenerızHepimiz aynı sıkıntılardayız. Esiniz için hakiki zeytinyagina kuru incir koyun 1-2 gun bekletin yedirin hergun. ne kadar beklerse okadar iyidir. bir ay felan yesin sonra tekrar test yaptırın bakin ise yariyor mu. cok faydalidir deneyin