• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OHamile kalmak istiyorum

Suan hatırlanıyom ama yuksektı ilacını kullanıyorm 6 aydır flan hepsi yolunda Cok sukur

Benim arkadaşımında yüksekti hemen tedaviye başlandı 2.90 a düşence hemen hamile kaldı. Benimde şuan 4.17
Bende başlicam ilaç tedavisine

Benim arkadaşımında yüksekti hemen tedaviye başlandı 2.90 a düşence hemen hamile kaldı. Benimde şuan 4.17
Bende başlicam ilaç tedavisine
Onlar duzune gırdı ama allahtan tarafından bnm yumurtalıklarım Cok oda engel oluyo bide doktor hatası oldu esimde de problem cıktı

İlac tedavisi gordum olmadı asılama yaptırdım oda olmadı esimınde testi dusuk cıktı son dakika
Hepimiz aynı sıkıntılardayız. Esiniz için hakiki zeytinyagina kuru incir koyun 1-2 gun bekletin yedirin hergun. ne kadar beklerse okadar iyidir. bir ay felan yesin sonra tekrar test yaptırın bakin ise yariyor mu. cok faydalidir deneyin

Hepimiz aynı sıkıntılardayız. Esiniz için hakiki zeytinyagina kuru incir koyun 1-2 gun bekletin yedirin hergun. ne kadar beklerse okadar iyidir. bir ay felan yesin sonra tekrar test yaptırın bakin ise yariyor mu. cok faydalidir deneyin
Denerız

Back