• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OHamile kalmak istiyorum

Ayni seylerı yasamısız bnde tm asılama olacagı gun ogrendım
Bu kadar olur canim aynen o gun ogrendim muayene masasinda kalkamadim normal olmasi imkansiz hatta asilama bile cok zor dedi dt 3 sene gozumun onunden film seridi gibi gecti

Soyle bazen donup bakiyorumda hayatima hep bi hic ugruna gecen zamanlar olmus bilincwizce birilerinin yanlis yonlendirmesiyle bide direk tupe gittim oda kalbi durdu. Artik cocuk konusu bana o kadar uzak grliyoki her elimi attigimda baska bisey cikacak gibi..
Allah'ım hayırlı saglıklı versin inşallah hepimize

Bu kadar olur canim aynen o gun ogrendim muayene masasinda kalkamadim normal olmasi imkansiz hatta asilama bile cok zor dedi dt 3 sene gozumun onunden film seridi gibi gecti
Aynen cnm ya bu sekılde sızı tüp bebek merkezine bile yonlendıremem flan dedi aklım gitti

Aynen cnm ya bu sekılde sızı tüp bebek merkezine bile yonlendıremem flan dedi aklım gitti
Diyorum ya canim inan yerimden kalkamadim dunya basima yikildi sanki..esimin genetigini bekliyoz suan oda virusten dolayi gec cikar demisler 2 ay oldu..yani artik korkuyorum nasip olacaksa boyle ansizin oluverse artik hamile birini duyunca bile kendime uzulur hale geldim

Diyorum ya canim inan yerimden kalkamadim dunya basima yikildi sanki..esimin genetigini bekliyoz suan oda virusten dolayi gec cikar demisler 2 ay oldu..yani artik korkuyorum nasip olacaksa boyle ansizin oluverse artik hamile birini duyunca bile kendime uzulur hale geldim
Bnde Cok kafama taktım ablam hamşle kaldı Bn tedavi gorurken flan hep hersey ust uste geldi sn kac yıllık evlisin

Bende istiyorum uleynn :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: niden olmir ya niden:işsiz::işsiz:

Allah testler ıyı ama neden olmuyor bnmkı de hep karısık seker ve trıot de var
Bende birsey yok cnm reglim de düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tüketmiyorum ama olmayınca da olmuyor .. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Back