Bu kadar olur canim aynen o gun ogrendim muayene masasinda kalkamadim normal olmasi imkansiz hatta asilama bile cok zor dedi dt 3 sene gozumun onunden film seridi gibi gectiAyni seylerı yasamısız bnde tm asılama olacagı gun ogrendım
Allah'ım hayırlı saglıklı versin inşallah hepimizeSoyle bazen donup bakiyorumda hayatima hep bi hic ugruna gecen zamanlar olmus bilincwizce birilerinin yanlis yonlendirmesiyle bide direk tupe gittim oda kalbi durdu. Artik cocuk konusu bana o kadar uzak grliyoki her elimi attigimda baska bisey cikacak gibi..
Insallah canim benim hep dualarim bu yonde bizim gibi cabalayan herkeseAllah'ım hayırlı saglıklı versin inşallah hepimize
Aynen cnm ya bu sekılde sızı tüp bebek merkezine bile yonlendıremem flan dedi aklım gittiBu kadar olur canim aynen o gun ogrendim muayene masasinda kalkamadim normal olmasi imkansiz hatta asilama bile cok zor dedi dt 3 sene gozumun onunden film seridi gibi gecti
Diyorum ya canim inan yerimden kalkamadim dunya basima yikildi sanki..esimin genetigini bekliyoz suan oda virusten dolayi gec cikar demisler 2 ay oldu..yani artik korkuyorum nasip olacaksa boyle ansizin oluverse artik hamile birini duyunca bile kendime uzulur hale geldimAynen cnm ya bu sekılde sızı tüp bebek merkezine bile yonlendıremem flan dedi aklım gitti
Bnde Cok kafama taktım ablam hamşle kaldı Bn tedavi gorurken flan hep hersey ust uste geldi sn kac yıllık evlisinDiyorum ya canim inan yerimden kalkamadim dunya basima yikildi sanki..esimin genetigini bekliyoz suan oda virusten dolayi gec cikar demisler 2 ay oldu..yani artik korkuyorum nasip olacaksa boyle ansizin oluverse artik hamile birini duyunca bile kendime uzulur hale geldim
5.seneye girdim canimm 2 kere de kaybettim maalesefBnde Cok kafama taktım ablam hamşle kaldı Bn tedavi gorurken flan hep hersey ust uste geldi sn kac yıllık evlisin
Instagram da c-life sayfasına bakın derimBaya ilac tedavi gordum catlatma ignesi flan ama doktor hatası oldu cnm esıme hic bakmak aklına gelmedi hep bana yogunlastı oysaki esimin sperm kalitesi dusukmus
Tm bu bakayımInstagram da c-life sayfasına bakın derim
Benim adet düzensizliği vardı onun için aldım kullandım c life den işe yaradı hamile kalanlar var bende smdi gebelik düşünüyorumTm bu bakayım
Sızde problem var mıBende istiyorum uleynnniden olmir ya niden
Eşimde yok bende de sağ tüp kapalı gözüktü ama belli de değil .. tahliller testler hep iyi ..Sızde problem var mı
Bnde alırımBenim adet düzensizliği vardı onun için aldım kullandım c life den işe yaradı hamile kalanlar var bende smdi gebelik düşünüyorum
Allah testler ıyı ama neden olmuyor bnmkı de hep karısık seker ve trıot de varEşimde yok bende de sağ tüp kapalı gözüktü ama belli de değil .. tahliller testler hep iyi ..
Bende birsey yok cnm reglim de düzenli spor yapıyorum ekmek şeker tüketmiyorum ama olmayınca da olmuyor ..Allah testler ıyı ama neden olmuyor bnmkı de hep karısık seker ve trıot de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?