Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde sorun nedir?İlac tedavisi gordum olmadı asılama yaptırdım oda olmadı esimınde testi dusuk cıktı son dakika
RABBİM ŞAFİİ ismiyle şifa versin. Hayıt tohumu denediniz mi? Ayrıca klomen falan mı kullandınız?Yumurtalıklarım Cok fazlaymış o yuzden kendi basına buyuyup catlayamıyor
Hayıt tohumunu deneyn derim faydasını gören bi sürü insan olmuş. Klomeni çatlatma iğnesi ile mi kullandınız? Bi de benim doktorum 6 defa klomen kullanıp hamile kalmaz isem aşılama ve tüp öneririm dedi. Siz neden 2 defadan sonra denediniz acaba?Amın ınsallah klomen kullandım ama olmadı dıgerını denemedkk
Çokça Amin..Dilerim en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur![]()
Anladım maalesef iyi doktoru bulmak zor.. Bazıları sadece para hırsı ile umutlarımızı düşünmeden herkese aynı ilacı verip gönderiyor. Ne diyeyim RABBİM tez zamanda kavuştursun. Hayıt tohumu sanırsam yumurtaları geliştiriyor ve adeti de düzene sokuyor. Zaten adet düzene girince yumurtlama da düzenli oluyor ama hayıt yumurtaları da geliştiriyor deneyin derim bende bu ay başladım bakalım YA NASİPBaya ilac tedavi gordum catlatma ignesi flan ama doktor hatası oldu cnm esıme hic bakmak aklına gelmedi hep bana yogunlastı oysaki esimin sperm kalitesi dusukmus
İnşeALLAH RABBİM dileyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun senin de.İnsallah en kısa zamanda olur her ikimizinde
amın ınsallahDilerim en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur![]()
Amin inşallah cnm Allah razı olsunİnşeALLAH RABBİM dileyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun senin de.
Aynisi bende yasadim 5 yil oldu sagolsunlar 1 bucuk senedir esimde oldugunu ogrendik aci tecrubelerleBaya ilac tedavi gordum catlatma ignesi flan ama doktor hatası oldu cnm esıme hic bakmak aklına gelmedi hep bana yogunlastı oysaki esimin sperm kalitesi dusukmus
Onlar hep para kazanmak icin canim bizde de oyle asilama yapalim olmazsa denildi ve esim bi sonuc verdiki %1 morfoloji dunya basima yikildi sanki onca zaman ilaclar hormonlar..yazikkkHe
Sorma ne kadar zoruma gitti doktorun oyle hata yapması birde o halde asılama yaptj
Ayni seylerı yasamısız bnde tm asılama olacagı gun ogrendımOnlar hep para kazanmak icin canim bizde de oyle asilama yapalim olmazsa denildi ve esim bi sonuc verdiki %1 morfoloji dunya basima yikildi sanki onca zaman ilaclar hormonlar..yazikkk