• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OHamile kalmak istiyorum

Kugus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
30
11
3
28
İlac tedavisi gordum olmadı asılama yaptırdım oda olmadı esimınde testi dusuk cıktı son dakika

Amın ınsallah klomen kullandım ama olmadı dıgerını denemedkk
Hayıt tohumunu deneyn derim faydasını gören bi sürü insan olmuş. Klomeni çatlatma iğnesi ile mi kullandınız? Bi de benim doktorum 6 defa klomen kullanıp hamile kalmaz isem aşılama ve tüp öneririm dedi. Siz neden 2 defadan sonra denediniz acaba?

Baya ilac tedavi gordum catlatma ignesi flan ama doktor hatası oldu cnm esıme hic bakmak aklına gelmedi hep bana yogunlastı oysaki esimin sperm kalitesi dusukmus

Baya ilac tedavi gordum catlatma ignesi flan ama doktor hatası oldu cnm esıme hic bakmak aklına gelmedi hep bana yogunlastı oysaki esimin sperm kalitesi dusukmus
Anladım maalesef iyi doktoru bulmak zor.. Bazıları sadece para hırsı ile umutlarımızı düşünmeden herkese aynı ilacı verip gönderiyor. Ne diyeyim RABBİM tez zamanda kavuştursun. Hayıt tohumu sanırsam yumurtaları geliştiriyor ve adeti de düzene sokuyor. Zaten adet düzene girince yumurtlama da düzenli oluyor ama hayıt yumurtaları da geliştiriyor deneyin derim bende bu ay başladım bakalım YA NASİP

Aynisi bende yasadim 5 yil oldu sagolsunlar 1 bucuk senedir esimde oldugunu ogrendik aci tecrubelerle:(

He
Sorma ne kadar zoruma gitti doktorun oyle hata yapması birde o halde asılama yaptj
Onlar hep para kazanmak icin canim bizde de oyle asilama yapalim olmazsa denildi ve esim bi sonuc verdiki %1 morfoloji dunya basima yikildi sanki onca zaman ilaclar hormonlar..yazikkk

Onlar hep para kazanmak icin canim bizde de oyle asilama yapalim olmazsa denildi ve esim bi sonuc verdiki %1 morfoloji dunya basima yikildi sanki onca zaman ilaclar hormonlar..yazikkk
Ayni seylerı yasamısız bnde tm asılama olacagı gun ogrendım

Soyle bazen donup bakiyorumda hayatima hep bi hic ugruna gecen zamanlar olmus bilincwizce birilerinin yanlis yonlendirmesiyle bide direk tupe gittim oda kalbi durdu. Artik cocuk konusu bana o kadar uzak grliyoki her elimi attigimda baska bisey cikacak gibi..

Back