Oh be çok şükür:))

E

EU1

Ziyaretçi
Ay kızlar çok şükür bebegim maaşalalh barekallah ki çok iyiymiş sadece minyon tipli oldugu için küçükmüş şükürler olsun ki herşeyi çok iyi oh be nasıl rahatladım mavilicim canım benim saol ya senin sayende kendime de geldim hayatım artık kendimize gayet güzel bir dr bulduk iyi allaha şükür oh be.......kızım şimdi uyyor ...mışıl mışıl maaşallah kızıma....:nazar::dance::emir_bebek::dance:

canim bebişinin iyi olmasina çok sevindim allah sağlik sihhat versin

amin kzılar amin rabbim başta benim bebegim olmak üzere kimsenin evladına zeval vermesin ... amin

maşşallah annesı allah bagıslasın yavrunu sanaaa

tabı sabıt bır dr bulman lazım bebegın gecmısını ıı bılen sureklı bır doktora gıoturmelısın bır doktora goturrsen doktor kucuk bır hastlıkta ne sekıdle tedavı etcegını bılır yoksa doktor doktor gezersen her kafdan bır ses cıkar ve her doktor turlu turlu ılac cesıdır yazar bundan oturu rtedavısı sonuc veren cocuklara ılac mumkun oldugu kadar yazmayan doktor bulmasın hele doktorlar varkı bazı ılac fırmanalarıyla anlasmalılar onlar o yuzden gelen dıgen cocuga o ılacları yazıyolarrr bundan oturu ıı bır doktor bulman sartt ttalım ebbegının ıı olduguna sevındım canım hadı gozun aydınnnnnnn

Ay kızlar çok şükür bebegim maaşalalh barekallah ki çok iyiymiş sadece minyon tipli oldugu için küçükmüş şükürler olsun ki herşeyi çok iyi oh be nasıl rahatladım mavilicim canım benim saol ya senin sayende kendime de geldim hayatım artık kendimize gayet güzel bir dr bulduk iyi allaha şükür oh be.......kızım şimdi uyyor ...mışıl mışıl maaşallah kızıma....:nazar::dance::emir_bebek::dance:

bebeğinin iyi olmasına sevindim canım allah onları kötü hastalıktan korusun kem gözlerden sakınsın inşallah amin...

oh ohh maşallah :nazar:
sağıkla büyüsün bebeğin:1hug:

amin canlarım amin rabbim her daim onların yanında olsun ellerinden tutsun....

masallah canim ne guzel hersey allahin izniyle guzel olur merak etme
bizler icin dua et emi saglikla dogum yapalim yoruldum artik

allahım tum kardeşlerime saglıklı sıhhatli hayırlı kolay dogumlar nasip etsin nasıl dogum yptıklarını hatrlamasınlar bile ben hatırlamıoyurmda kolay oldu yani maaşalalh ki dileirm herkesede öyle olur rabbim bu yolda kimseleri bırakmasın amin

MasAllah yavruna hepsi de iyi olsunlar insAllah,
hemen panik yapma ya, ben de heycana kapiliyom senin yuzunden:mymeka:
fazla da sakinma canim ya sakinan goze cop batar demisler,
saglikli anali-babali buyusun tum yavrular...

amin inşaallah haklısın canım benim dogru söylüyrosun

oyy canım benim..görmemişim başlığını..çok sevindim tatlım ya...şükür çok şükür..inşallah başka derdiniz olmaz....
tatlı ecrinimiz o bizim...canım benim ya....sadece kontrolleri için gidersinizi inşallah doktoraaaa

cok sevindim canim ben biliyordum bebisinin iyi oldugunu ama iste sen evham yapiyordun buda cok normal her annede var bu :)

allahim evlatlarimizi korusun .aminnn

canım bebisin analı babali buyusun hayırlı ugurlu olsun
ben senin minyon bebisini yerimmm annesii
cok cabuk buyuyorlar
dun dogdu sanki bugun 4 aylık benim bebis inanilir gibi degil..
bol sutun olsun isalalhh
guzel gunler gecirmeni dilerim bebisinle

maaşalh saracım kızına allah sağlık versin her zaman kızın narin canım ne güzel işteeee:)

X