• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğünlerde neler yiyoruz paylaşalım...

hadi ama kızlar kimse bişi yazmıyo mu:53:

sabah pek bişi yiyemedim uyku sersemi cnm bişi istemedi bir iki bisküvi ve erik yedim. öğlen bi tabak köftel,i bezelye yemeği ve bulgur pilavı 2 dilim ekmek yedim aralarda 2 avuç badem bir top kek şimdide nescafe ve cips yiyorum :)

ben yazıyım,
sabah 1 sandviç 1 kutu karışık meyve suyu
öğlen 2 zeytinyağlı dolma,2 sarma, 1 tabak bulgur pilavı
biraz çikolata biraz cips
akşamı da yazarım yedikten sonra

kızlar kilo vermek için ya da almak için olsun, azimli olanları tebrik ederim hep. ben fazla kilosu olup, sürekli diyete başlayıp bırakan biriyim. bu bölüme de bakıyorum arada, siz kilo almak için ne yapıyosanız ben onları yapmayı bırakıyorum:)

inş istediğiniz kiloya kavuşursunuz :nazar:

Bende yazıyım bari :))
Sabah menemen 2-3 dilim ekmek peynir reçel salatalık çay ws.
arada 2-3 tane bisküvi
öglen mantı kola salata
arada tatlı
biraz öncede sucuklu kasarlı ketcaplı tost yaptım 1 ekmekten azcık kaldı :) yanında domates we cay
9.30 gibi yine bi ara ögün yiyecegim
yatmadan da meywe yerim :))

arkadaşlar sabah herzamanki gibi bişi yiyemedim:14::43: öğle yemeğinden önce 4 ad lokma yedim öğle yemeğinde bir tabak çorba bir tabak pilav yedim. akşam yemeğimde aynıydı:14: bu gün çok yürüdüm kesin bir kilo verdim allahım yaza doğru böyleyse yazın ne yapacam ben kışın çok güzel iştahım yerindeydi...

sabah kahvaltı etmedim ilk defa vakit olmadı :2:
öğlen tavuk ızgara biraz ekmek yedim
akşam üstü 1 dilim çikolatalı pasta :16:
akşam 1 kıymalı enginar 1 tabak domatesli makarna 1 dilim ekmek
yemekten sonra 2 kurabiye
gece 1 erik biraz kiraz
daha yer miyim bilmiyorum bu kadar yeter sanki :1:

bu sabah 3 tane poğaça öğlen 20 tane sarma bir tabak nohut yemeği bir dilim ekmek. akşamda evde bezelye yemeği var yanına pilav yaptım mı tamamdır:9:

bu arada bir kilo vermişim sabah kahvaltı yapmamak çok etki ediyo:14:

sabah: 1 bütün salatalık, 1 dilim ekmek, minnak peynir parçası, 3 siyah zeytin, 1 bardak portakal suyu
öğlen: şinitzel ekmek ve ayran
ara: cappy karışık meyve suyu 330 cl, cornetto classico vanilyalı ve 45 kalorilik sticks çikolata

ilk kez kahvaltı yaptımmm az da olsa yemeye çalıştım :52:

Sabah: 4 dilim mısır ekmeği ve yoğurt
Öğlen: Şnitzel ekmek, ice tea şeftali
Ara: Dido
Akşam: 1 tabak yeşil mercimek, 1 tabak ketçaplı makarna

Artık sabah bir şey yapmadan çıkmıyorum ve bu yolla kilo alacağıma inanıyorum :52:

kızlar bayadır yazamıyordum çeyiz yapmakla uğraşıyorum bu aralar çeyiz topiklerindeyim ve internetten alışverişle meşgulüm:9:
bu sabah;
bir simit bir dilim peynir ve bir paket bisküvi
öğlen;
kiremitte köfte salata iki tane yuvarlak bazlama ekmeği
akşam;
piliç nugget 6 ad patates kızartması sayamadım baya bi yedim ama yarın ekmek ve bir tabak yaprak sarması

bu arada yazmayı unutmuşum öğlen aralarda avuç avuç badem ve kiraz yedim iki tanede çikolata yedim:)

Son düzenleme:
bugün nerdeyse hiç ama hiç bi şey yemedim çünkü yeni bir köpeğimiz oldu onunla uğraştım gün boyu ve ufak tefek şeyler yedim şuanda midem kazınıyor gidip yemeye üşeniyorum

Back