öğünlerde neler yiyoruz paylaşalım...

kızlar bu sabah erken kalktım kendime peynir zeytin ve salamla ekmek arası bişiler hazırladım. iş yerinde 2 çayla bir paket tutku yedim tatlı krizimi giderdim. az önce 6 dilim nugget ve koca bir tabak bulgur pilavı ve 3 dilim ekmek yedim ufak bir dilim ekmeğide pilavla birlikte suyla kaktırarak yedim çok geldi çıkaracaktım ama sıktım kendimi midenin büyümesi için zorlama şart akşamda çok büyük ihtimalle nişanlımda dışarıda yiyecez yemeği

kızlar kimse bişi yazmamış ama bırakmadınız dimi yiyorsunuz inş bol bol

sabah kahvaltısında bir gevrek yedim. bankalara gittim geldim bir tane kumru yedim.öğlen yemekte patates püresi tavuk butu pilav 2 dilim ekmek ve cacık yedim akşama allah kerim artık

Öğlede 5 y.k.sebze yemeği ve yarım kase yoğurt bir dilim ekmek yedim.
Bir bardak limonlu zencefil çayı içtim
Ara öğünde 1 bardak soğuk süt ve 5 tane altınbaşak yedim..
Akşamda salata ve çorba yiyeceğim..

Son düzenleme:
kizlar size imrendimmm bende kilo vermeye çali$an biri olarak size menümü yazayim belki ilham alir ne kadar i$tahli oldugumu görürsünÛZ

sabah : yarim kase müsli ve bir bardak süt

ögle : 2 tane diyet yogurt ve bir çikolata

ara : 3 ceviz, bir avuç kahvaltilik gevrek, bir kahve, avuç içi kadar gözleme, bir dilim elma

ak$am : bir köfte, iki ka$ik pilav, bir kase yagsiz az tuzlu çorba

kizlar kilo almak için hem miktar çogaltin hemde çe$itleri, bende eskiden zayiftim ve çok halsizdim benim i$tahimi kuru dut açti size tavsiyem

benım kilo almak veya vermek gibi bi derdim yok şimdilik ama yazayım özendim sizee
sabah gerçi saat 12 de kalkıyorum öğlen mi dersiniz bilmem 1 tost 1 kaynamış yumurtaa bol bol su..
akşam- herhangi bi yemekk 3 dilim ekmek ve nerdeyse 2 yudum ekmekte 1 bardak su içiyorumm....
çooook arada bi çikolata yiyorumm benım bütün yediklerim bukadarr 1.73 boyum 54 kiloyumm

cnm bende ekmek yiyemediğim zamanlarda suyla kaktırıyorum ne yapayım yemem lazım ekmek demek kilo demek yenmedi mi alınmıyo malesef

sabah 2 dilim kızarmış tereyağlı ekmek,peynir,reçel
öğlen dürüm tavuk döner 1 ayran
akşam 1 çiğköfte dürüm,yarım lahmacun
akşam yemeğinden sonra tereyağında yumurta ve 1 dilim ekmek
biraz önce 1 dondurma
az sonra 1 paket cips
hala 50 kiloyum gerçi düşmeyim de bu yeter bana

kızlar kilo almaya devam ya kendimi alamıyorum yemek yemekten bir külo daha almışım midem aşırı büyüdü galiba ablam bu duruma henüz alışamadı aşırı derecede göbeğim çıktı basenlerim büyüdü artık 56da kalmam lazım

cnm ekmeği arttırırsan alırsın kilo ama yeter diyosan fazla yeme bence ben yaz ayı stresli çalışıyorum tekrar kilo veririm diye korkudan ekmeği abarttım göbeğim aldı başını gitti

sabahleyin 2 ad puaça bir bardak çay bir ad top kek bir avuç kuru yemiş ve bitter çikolatalı göfret. öğlen bir tabak türlü yemeği bir tabak bezelye yemeği yarım ekmek(gittim dönerciden aldım ) bir tabak pilav gazoz.

sabah peynirli domatesli sandviç
öğlen soya soslu tavuk,makarna
akşam 8-9 tavuk kanadı ekmek
daha devam edicem bugün az yedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…