• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğünlerde neler yiyoruz paylaşalım...

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kilo alan ve almaya başlayan arkadaşlar 3 öğün ve ara öğünlerde neler yiyoruz paylaşalım. kilo almak isteyen arkadaşlara bir nebzede olsa yardımcı olalım...
ben 12 saat masa başı çalışıyorum sabah 8:30 mesaim başlıyo erken kalkıp kahvaltı yapamadığım için her sabah düzenli olarak simit peynir ve çayla kahvaltı yapıyorum. öğle yemeğine kadar aralarda badem fındık ve kabak çekirdeği yedim. öğle yemeğim 2 dilim pizza yedim gazoz içtim. şuan elma yiyorum akşam girincede ne yediğimi yazarım.şu an 55 kiloyum boyum 1,61 normal kilomun çok üstündeyim ama 60 kilo olmak istiyorum tavsiyelerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum:34::9:

canım ya sadece göbek ve basenlerimden aldım kiloyu yüzüm ve kollarımda dolgunlaşsın istiyorum kemiklerim çok ince pek belli olmuyo kilo aldığım bide kolay kilo veren biriyim 5 kilo falan verirsem etkilemesin yani:34:
hmm anladım ben de 2-3 kilo daha istiyorum ama çok yiyemiyorum artık.iştah şurubunu bıraktım ondan böyle oldu

kilo alan ve almaya başlayan arkadaşlar 3 öğün ve ara öğünlerde neler yiyoruz paylaşalım. kilo almak isteyen arkadaşlara bir nebzede olsa yardımcı olalım...
ben 12 saat masa başı çalışıyorum sabah 8:30 mesaim başlıyo erken kalkıp kahvaltı yapamadığım için her sabah düzenli olarak simit peynir ve çayla kahvaltı yapıyorum. öğle yemeğine kadar aralarda badem fındık ve kabak çekirdeği yedim. öğle yemeğim 2 dilim pizza yedim gazoz içtim. şuan elma yiyorum akşam girincede ne yediğimi yazarım.şu an 55 kiloyum boyum 1,61 normal kilomun çok üstündeyim ama 60 kilo olmak istiyorum tavsiyelerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum:34::9:

Canım bu boya bu kılo çok normal kı zaten allah iyiliğini versın :9:

Benimde 1,61 boyum, 49 kıloyum ve gelınlıgım üstümde güzel dursun suankı formumda kalayım dıye pilva makarna yerken ekmek tuketmıyorum, kılo almayayım diye ama malesef son bı haftada 2 kılo aldım iştahım artınca, ama dur demeye karar verdım, hem yedıklerıme dıkkat edıp hem spor yaparak.

Ama mesela ben bugünümden bahsedeyım sana,

Sabah işyerınde 9 a dogru ıkı pateteslı pogaca yedım( normalde 2 sımıt yıyordum çok yağ yaptı yemıyorum artık)

Öglen tavuk suyu corba, bır dılım ekmek, yesıl mercımek, makarna, turşu yedım.

Birazdan bir kahve yanında bıskuvı yemeyı dusunuyorum,

Ama allahtan yakıyor metabolızmam yoksa yanmıştım :9:

Benimde 1,61 boyum, 49 kıloyum ve gelınlıgım üstümde güzel dursun suankı formumda kalayım dıye pilva makarna yerken ekmek tuketmıyorum, kılo almayayım diye ama malesef son bı haftada 2 kılo aldım iştahım artınca, ama dur demeye karar verdım, hem yedıklerıme dıkkat edıp hem spor yaparak.

Sabah işyerınde 9 a dogru ıkı pateteslı pogaca yedım( normalde 2 sımıt yıyordum çok yağ yaptı yemıyorum artık)

ben 55 kiloyum ama gelinlik içinde falan hiç düşünemiyorum kendimi:14:

harikasın ya ben bu kadar detaylı akşam yemeğinde yiyorum çalışınca zor oluyor ya:26:

ben de yazıyım sabahtan beri ne yediğimi.
sabah 2 yumurta tereyağında 2-3 dilim ekmek.
öğlen patates kızartması salata çeyrek yağlı pide.
arada yarım çikolata
akşam 1 kıymalı enginar, bol mayonezli kocaman bir tabak makarna,salata ve 1 kase sütlaç
daha çikolata falan yerim yatana kadar.
iyi mi sizce kızlar bu kadar?

ben de yazıyım sabahtan beri ne yediğimi.
sabah 2 yumurta tereyağında 2-3 dilim ekmek.
öğlen patates kızartması salata çeyrek yağlı pide.
arada yarım çikolata
akşam 1 kıymalı enginar, bol mayonezli kocaman bir tabak makarna,salata ve 1 kase sütlaç
daha çikolata falan yerim yatana kadar.
iyi mi sizce kızlar bu kadar?

iyi canım ama akşam yemeğinde mutlaka yarım dilim bile olsa ekmek yemeğe gayret et ben sabah kalhvaltısını sıkı yapamadığım için akşam yemeğine özen gösteriyorum. kahvaltıda zeytinde ye o da kilo yapıyo beden söylemesi 10 ad falan yesen bi günde yeter. ben pazar günleri mükellef bir kahvaltı yapabiliyorum anca:14:

iyi canım ama akşam yemeğinde mutlaka yarım dilim bile olsa ekmek yemeğe gayret et ben sabah kalhvaltısını sıkı yapamadığım için akşam yemeğine özen gösteriyorum. kahvaltıda zeytinde ye o da kilo yapıyo beden söylemesi 10 ad falan yesen bi günde yeter. ben pazar günleri mükellef bir kahvaltı yapabiliyorum anca:14:
ekmeği yazmayı unutmuşum 1 dilim ekmek de yedim. normalde ben de kahvaltı yapamıyorum bugün derse gitmedim evdeydim ondan yaptım bidaha zeytin de yiyim bari

Back