ogretmenlikte atanma yas siniri

sesomu

Hayirlisi...:)
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
495
3
116
Merhabalar..ben bu yastan sonra ikinci universite olarak ogretmenlik okumak istiyorum..istiyorum ama su anki yas siniri 40 arastirdigim kadariyla..ama torba yasayla 35 olacak diyeni de duydum...
ben 33 yasinda universiteye girsem mezun olmam 37...
Bu konuda net bir bilgisi olan var mi?
Bosa kurek cekmeyeyim..

Bu konuda birden fazla soru var aslinda kafamda..yas sinirina takilmadik diyelim..atanma ve brans acisindan en uygun bolum hangisidir?...
Bir de devlet memurlugundan ogretmenlige kurumlararasi gecis var midir?varsa nasil oluyor bu isler?cevaplarsaniz cok sevinirim

Su anda yas siniri 40 ama burasi Türkiye yarin neyin ne olacagi belli olmaz. Bolum olarak su an en çok din kültürü rehberlik gibi branşlarda atama fazla ama artik lise branslarinin da yüzü gülmeye basladi. Kuru kar arazi atamada ise öğretmenlik formasyonunuz varsa öğretmenliğe geçiş yapabilirsiniz ama o da çok az kişi aliniyor bu şekilde.

cok teşekkür ederim..gönulden ıstesem de vazgeçeceğim gibi görunuyor uzulerek soyluyorum ama cok da istiyorum..hepimizin gönlune göre olsun inşallah...:)

Şu an 40 ama ne olur bilinmez. Siz yine de okuyun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…