öğretmenlik

eğitim diplomanda değil ruhunda olur. ne öğretmenler gördük biz. okulun malını çalan, çocuklara sevgi vereceğine zarar veren. ben vereceğim eğitimden gayet eminim. sende bir konuyu bil de yorum yap. bi yerden dilin yanmış gelip burada konuşma. neyse derdin git derdin olanla konuş.

Biz sizin gibiler yüzünden evde oturuyoruz.çünkü devlet kadroya mecbur kalsın diye çalışmamaya gerekte kalmadı.eğitim fakültesi ücretli çalışmayınca iktisat işletme vs mezunları zıpçıktı gibi bitiyor maşallah size göre torpil bize göre kul hakkı

3 yıl anaokulunda çalıştım dediklerinizi hepsini biliyorum. dediğinizkonuları teday olarak ders vermemiş olsalarda okumuş olduğum kitaplarda ve çalıştığım kurumda yeteri kadar tecrübe edindim.

Yaşayarak öğrendim diyorsun hayırlısı bu kadar okul öncesi öğretmeni boşuna okudu.
Daha fazla yorum yapmayayım , kişisel olarak da algılamayın ben herkesin kendi işini yapması taraftarıyım.
Bir öğretmen olarak.

Bizde ruhumuzla öğretmen olduk zaten , eğitim fakültesi diye bir yer yok hepsi hayal alemi

3 yıl anaokulunda çalıştım dediklerinizi hepsini biliyorum. dediğinizkonuları teday olarak ders vermemiş olsalarda okumuş olduğum kitaplarda ve çalıştığım kurumda yeteri kadar tecrübe edindim.
Birakinda bunu disiyle tirnagiyla universtesini kazanip okumus biri yapsin.bende ogretmenim sosyal hizmetler gibi bir iste calisip kimsenin yerini doldurmak istemem sayin torpilli bayan...hak bu hak

bak sen su torpilin yaptıklarına.. biz çocuk gelisim mezunları evde oturalım sizde gidin torpille ögretmen olun.. parayı alırken vicdanınız sızlamıyacak mı çok meral ediyorum
Bende kpss magduruyum.bu gibi torpille yer isgal ediyorlar..emek hirsizligi resmen.
Birde ben kendimi gelistirdim diyor..

Savunma sahane

Anaokulu kurumlarini iyi bilirim.tum gun canlarini cikartip 750 tl maasla calistirirlar.1200 tl maas verecegiz der bir baska kurum.calisirsin 900 tl verir el mahkum cektirir sana.
1_500_2000 tl versinlerde bakalim o zaman bos kaliyor mu kurum?

Ruha bak. Boyleleri cocuk yetistiricek okullarda . Torpiline guvenen niteliksiz insan ruhuuu.millet bosuna egitim fakultesi kazaniyim diye kendini harap ediyor, mezun olup kpss diye kendini mahfedip boyle hadsizlerle ugrasiyor.torpili varmis bakk bakk utanmadan soyleme bari

torpilim var. kısaca zaten ben bir anaokulunda memurluk yapıyorum. aklıma bu soru düştü acaba öğretmen olabilirmiyim diye.. ücretli öğretmenlik yapabiliyorum yani...
Memur olarak kalsaniz daha iyi.ben cocugumu sırf öğretmen olmak istiyor diye,bilgisiz, çocuk psikolojisinden anlamayan,anasınıfında temellerin atıldığını değilde; sadece oyun oynadığını, masal anlatildigini zanneden birine emanet etmezdim. Bunları nereden mi anladım?anasınıfı öğretmenliğini Bu kadar basit gormenizden.memurluktan sonra geçilecek sıradan bir meslek değil. Minicik beyinlerini bilincsizce yoguracak, ilk temellerini mi aticaksiniz?

:):) ay kıyamam size :) okulmüdürümle konuştum bugün pazartesiden itibaren usta öğretici olarak işime başlıyorum :) hadi inşallah size de sıra gelir :)

:):) ay kıyamam size :) okulmüdürümle konuştum bugün pazartesiden itibaren usta öğretici olarak işime başlıyorum :) hadi inşallah size de sıra gelir :)
Hangi okul o bilgilendirirseniz ona gore onlemimizi alalim canim. Tabi yiyorsa soylersin, bizde sana kiyamayiz aksi durumlarda inan ki tatlisss

mesela matematik ogretmeni eksik ve siz onun yerine ogretmen okdunuz. fraktali anlatabilecek misiniz? faiz problemleri vs vs vs. maas almak için yakilmasin cocuklar. sizin icin soylemiyorum. ama boyle böyle egitim sisteminin icine edildi. insaallah cocuk esirgeme ye girersiniz. is bulmak zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…