3 yıl anaokulunda çalıştım dediklerinizi hepsini biliyorum. dediğinizkonuları teday olarak ders vermemiş olsalarda okumuş olduğum kitaplarda ve çalıştığım kurumda yeteri kadar tecrübe edindim.
Bizde ruhumuzla öğretmen olduk zaten , eğitim fakültesi diye bir yer yok hepsi hayal alemieğitim diplomanda değil ruhunda olur. ne öğretmenler gördük biz. okulun malını çalan, çocuklara sevgi vereceğine zarar veren. ben vereceğim eğitimden gayet eminim. sende bir konuyu bil de yorum yap. bi yerden dilin yanmış gelip burada konuşma. neyse derdin git derdin olanla konuş.
Evet bir siz eksiktiniz zaten şaka gibi.öğretmenler aile sosyal politikalara bağlı alanlarda memurluk yapıyorsa neden bizde öğretmenlik yapmayalım?
Birakinda bunu disiyle tirnagiyla universtesini kazanip okumus biri yapsin.bende ogretmenim sosyal hizmetler gibi bir iste calisip kimsenin yerini doldurmak istemem sayin torpilli bayan...hak bu hak3 yıl anaokulunda çalıştım dediklerinizi hepsini biliyorum. dediğinizkonuları teday olarak ders vermemiş olsalarda okumuş olduğum kitaplarda ve çalıştığım kurumda yeteri kadar tecrübe edindim.
Bende kpss magduruyum.bu gibi torpille yer isgal ediyorlar..emek hirsizligi resmen.bak sen su torpilin yaptıklarına.. biz çocuk gelisim mezunları evde oturalım sizde gidin torpille ögretmen olun.. parayı alırken vicdanınız sızlamıyacak mı çok meral ediyorum
Anaokulu kurumlarini iyi bilirim.tum gun canlarini cikartip 750 tl maasla calistirirlar.1200 tl maas verecegiz der bir baska kurum.calisirsin 900 tl verir el mahkum cektirir sana.:) çalıştığımokulbeni kabul edecektir:) yeterki öğretmen olarak sözleşme yapabilelim :) atamayı bekleyen insanlarda çalışsınlar madem hani nerde 1 ydır okulumuza öğretmen arıyoruz gelen mi var :)
eğitim diplomanda değil ruhunda olur. ne öğretmenler gördük biz. okulun malını çalan, çocuklara sevgi vereceğine zarar veren. ben vereceğim eğitimden gayet eminim. sende bir konuyu bil de yorum yap. bi yerden dilin yanmış gelip burada konuşma. neyse derdin git derdin olanla konuş.
Memur olarak kalsaniz daha iyi.ben cocugumu sırf öğretmen olmak istiyor diye,bilgisiz, çocuk psikolojisinden anlamayan,anasınıfında temellerin atıldığını değilde; sadece oyun oynadığını, masal anlatildigini zanneden birine emanet etmezdim. Bunları nereden mi anladım?anasınıfı öğretmenliğini Bu kadar basit gormenizden.memurluktan sonra geçilecek sıradan bir meslek değil. Minicik beyinlerini bilincsizce yoguracak, ilk temellerini mi aticaksiniz?torpilim var. kısaca zaten ben bir anaokulunda memurluk yapıyorum. aklıma bu soru düştü acaba öğretmen olabilirmiyim diye.. ücretli öğretmenlik yapabiliyorum yani...
Hangi okul o bilgilendirirseniz ona gore onlemimizi alalim canim. Tabi yiyorsa soylersin, bizde sana kiyamayiz aksi durumlarda inan ki tatlisss:):) ay kıyamam size :) okulmüdürümle konuştum bugün pazartesiden itibaren usta öğretici olarak işime başlıyorum :) hadi inşallah size de sıra gelir :)
:):) ay kıyamam size :) okulmüdürümle konuştum bugün pazartesiden itibaren usta öğretici olarak işime başlıyorum :) hadi inşallah size de sıra gelir :)[/QUOTE hakkımı senden alacağım günü sabırsızlıkla çekiyorum çakma ögretici seni :))