• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler

yaklaşık 6 lira. Bu ay 29 ekim falan vardı görev almadıysan esilmiştir. Olmazsa puantaj bordrosunu iste kontrol et..

merhabalar bende sınıf öğretmeniyim şuan ücretsiz izindeyim okulumdan ayrı kalalı tam33 ay oldu iznimin bitmesine az kadı üç yıllığına ayarılmıştım..üç yıl aradan sonra nasıl olacak acaba kendimi stajer gibi hissedecem galiba .yeni müfredatla çalışmadım yenilikleri netten takip etmeye çalıştım ama bakalım nederece becermişimgidince görücez.

retmenlergn-f9eesbxc.jpg

ben de ögretmenim artık çok mutluğum öğretmen olduğuma .çok güzel bir duygu bir insan birşeyler ve onlarda bu farkı görmek.

köyde ögretmen olmak çok zor ya.ama ben çok seviyorum köyde olmaktan çok mutluyum. köyde ögretmenlik yapan arkadaşlara allah kolaylık versin.sevgili öğretmen arkadaşlar

Selam kızlar. İngilizce öğretmeniyim. Tekirdağ ve Erzincan'da çalıştım. Şimdi Malatya'dayım. sevgiler. a.s.

ben de ingilizce öğretmeniyim ama atanamadım...gamyoncuiremsu
tatlım inşallah ataman olur. öğretmenlik vasfına sahipsin, gereken donanımını almışsın ki adam seni mezun etmiş fakülteden. ama devlet baba sağolsun "hooop" diyor. "bir de ben bakem bakalım. gel bakem. al şu kamu personeli bilmem ne sınavını. bak bunu geçemezsen seni öğretmen yapmam haaa" :oklava:
ben anlayamıyorum valla. dünyada adamlar bundan 50-100 yıl sonrası için personel planlarını yapıp ona göre adam yetiştiriyor. madem atamıycan ne diye o kadar kontenjan ayırıyosun ki? :uhm: daha çok yazcem de çenem bi açıldımı kapanmıyo gari. uzun olur okumazsınız. :) sevgiler değerli meslektaşlarım. a.s.

aynen öle suayaz vallahi o kadar acıyorum ki mezun olup 4 5 sene atanamayan arkadaşlarıma özellikle de erkek olup babasından para istemek zorunda kalan kardeşlerimize vallahi içim acıyor ancak dua ediyorum allahım hepimiz hakkında hayırlısını ver diye

Back