- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 39
-
- Konu Sahibi saricicek123
Bende istemiyorum, kızım okulunu öğretmenini seviyormusun? diyorum "anne ben öğretmenimide okulumuda çok seviyorum" diyor ve çok istekli gidiyor. Kıyamıyorum bendeAyni durumdayiz benimde kizim 70 aylik 1.sinifta..biz suan e,l,a harflerini ogrendik yazarken guzelce yaziyo ama lale diye ela diye kelimeleri okuyamiyor harfleri teker teker soyluyor ama birlestiremiyor kendiside sinifta eksik kalinca uzuluyor ama ben almayi dusunmuyorum 1 sene anaokula gitti bu sene 1.sinifi en cok kendi istedi arti sinifa ogretmenine alisti bende ikilemde kaldim ama tekrar anaokula versem iyice kendine guvenini kaybetcek hic biseyi yapamiyorum hissine kapilacak onun icin daha cok ilgiyle okuma isinide halletmeye calismak daha mantikli geldi bana
Maaşallah zamanla neden olmasın işte, acaba öğretmenler uğraşmak mı istemiyorlar bilmiyorum kiCanım her çocuk Anaokuluna gider ki onun etkisi olduğunu düşünmek saçma. Böyle bir kararı konunun uzmanı verir benim haddim değil de yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim. Benim yeğenim için öğretmeni aynı şeyleri söylemişti hatta fazlasını. O dönem annesi is icin yurt dışındaydi toplantılarına ben katılmıştım. Hatta çocuğu alın sınıf tekrarı yapar algilamiyor falan demişti çok uzulmustuk. Bahsettiği çocuk şimdi lise öğrencisi ve izmir fen lisesinde üstün başarılı bir çocuk. Sadece paylaşmak istedim sevgiler canım..
bende ılk zamanlarda boyle dusunmustum ama oyle degıl.Katiliyorum her ogretmen bir degil tabiki ama ugrasmak istememe olayida yok degil mesela okulda bi harf ogreniyolar ogretmen 1 satir okulda yazdiriya 2 sayfa eve odev veriyo okulda ne yaptiniz diyorum cizgi film izliyolar is muzik dinliyolarmis oyun hamuru yapiyolarmis sinifimiz 25 kisi ogretmenimiz tecrubeli bi ogretmen arastirdim ona ozellikle verdim ama ne biliyim butun agirlik velide gibi..
kısa olanları biliyor mesala Lale, ela bunlarda sorun yok ama tel, alt, lat gibi üç harfli heceleri tutturamıyor.Harfleri sorduğunuzda mı tutturamıyor yoksa birleştirmeyi mi anlayamadım
sınıfın dıgerlerı nasıl pekı? kımse bunlarda sorun yasamıyormukısa olanları biliyor mesala Lale, ela bunlarda sorun yok ama tel, alt, Talat gibi üç harfli heceleri tutturamıyor.
Normal o zaman arkadaşım çalıştırın bol bol.Zamana ihtiyacı var çocuğun..Ayrıca öğretmeninizi de uyarın çok hızlı gitmiyor muyuz diye.Bide belirtmeden gecmeyim sınıfımdaki küçükler beni başta cok yormuşlardı ama şimdi en iyi onlar..kısa olanları biliyor mesala Lale, ela bunlarda sorun yok ama tel, alt, Talat gibi üç harfli heceleri tutturamıyor.
Evet hızlı gidiyoruz, diğer çocuklar kızım kadar zorlanmıyor sanırım öğretmen öyle dedi. Canım ben çalıştığım için velilerle muhabbetim olmuyor maalesef. Ama dersi biraz oyun gibi görüyormuş, dün biraz anlattım bak kızım işte ders saatinde oyun oynanmaz tenefüste oyun oynanır, adepte olacağız derste hemen öğrenmeye çalışacağız diye tamam annecim diyo. Bakalım umarım geçersınıfın dıgerlerı nasıl pekı? kımse bunlarda sorun yasamıyormu
daha 5. hafta bıraz hızlı gıtmıssınız sanıyorum
Teşekkürler evet bugün gidip konuşmayı düşünüyorum. Daha i harfini öğrenmişer akşama okuması için yer vermişNormal o zaman arkadaşım çalıştırın bol bol.Zamana ihtiyacı var çocuğun..Ayrıca öğretmeninizi de uyarın çok hızlı gitmiyor muyuz diye.Bide belirtmeden gecmeyim sınıfımdaki küçükler beni başta cok yormuşlardı ama şimdi en iyi onlar..
İnanın babasıda bende çok ilgi gösteriyoruz. Sakşam ancak 8,30 gibi oturabiliyoruz derse 11,30-12 ye kadar çalışıyoruz. Hafta sonları daha verimli oluyor ama. Daha sakin sabırla devam edeceğiz inşallah teşekkürler.Selamlar. .
1.sinif öğretmeniyim dün a sesini verdim. Sınıfımda da var harfi tanıyor ama birlestiremeyen öğrenciler. Bunların çoğu sorunlu aile çocukları (baba hapiste vs) ancak hiçbir sıkıntısı olmayıp da HENÜZ yapamayanda var. Siz evde İlginizi esirgemeyin . Anasınıfı için bence gec kalmissiniz artık sınıfından ayrılmasın. İlk grup seslerde öğrenci zorlanıyor ve bu normal. Ben eve 1 sayfadan fazla yazı çalışması vermiyorum mümkün mertebe. Az ve öz olsun kanatindeyim. Dün a sesini verdim ama ben de veletlerim de bittik tukendik. Çok zorlanan oldu. Bir. Sınıf zor ve yipratici hepimiz için.
Sevgiler. .
Öğretmeniniz tecrübesiz olabilir mi ben cok saskının su andaTeşekkürler evet bugün gidip konuşmayı düşünüyorum. Daha i harfini öğrenmişer akşama okuması için yer vermiş
"Lila annene lale al" diye. Çocuk yeni i harfini öğrenmeye çalışıyo n harfi nedir hemen