- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.355
- Konu Sahibi sessizmanifesto
Herkeşler şahitasdfghjk sen evlen ben sana yarım takıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeşler şahitasdfghjk sen evlen ben sana yarım takıcam
Çeyiz miEskiden bu kadar cılkı çıkmamıştı. 2 senedir şaştım kaldım. Bir de mecbur değilim bırakır giderim havaları oluyor. Kapında yatan yok, gönüllü çıkan sen değil miydin? Hem bir işe soyunup hem de uğraşamam nazları niyazları var. Ve her hediye konusunda en lüks en iyi şeyi alma peşindeler niyeyse. Geçen sene anasınıfında da aynı şeyler oldu az çok. Öğretmen evlenecek diye çeyiz bakmak istemişlerdi. Çok münakaşaya girmek istemiyorum. Kendilerinden başka haklı yok ve hep mağdurlar. Söyleyeceğimi söyleyip tartışmaya katılmıyorum.
Ve üyelik iptali gelir asdfgHerkeşler şahit
İyi niyet olarak başlasa bile gidişatı kötü bence :) Birde bunu çok sık duyuyorum. Rüşvet olarak görülebilir de. Öğretmen ihtiyacını zaten karşılıyordur B Burhan Burhanitto dimi örtmenim sizlerin villası var diye biliyorumHani belki iyi niyetli düşünüldü bir ihtiyacını karşılar vs diye. İyi niyetli düşünürsek
Normal düşünceler değil Bir ara kafamdan 5 i bir yerde takalım en iyisi ya da yılan derisi çanta olmadan olur mu diye manidar şakalar yapmak geçiyordu da hadi vazgeçtim sonradan.Çeyiz mi
Şuan villamda viskimi yudumlarken yazıyorumİyi niyet olarak başlasa bile gidişatı kötü bence :) Birde bunu çok sık duyuyorum. Rüşvet olarak görülebilir de. Öğretmen ihtiyacını zaten karşılıyordur B Burhan Burhanitto dimi örtmenim sizlerin villası var diye biliyorum
Yok ya o topa girer mi ? İşgüzar bir veli çıkıp şikayet ediyormuşİyi niyet olarak başlasa bile gidişatı kötü bence :) Birde bunu çok sık duyuyorum. Rüşvet olarak görülebilir de. Öğretmen ihtiyacını zaten karşılıyordur B Burhan Burhanitto dimi örtmenim sizlerin villası var diye biliyorum
Ben de ekler mi alsam diye düşünüyordum geçen haftaSoğuk baklava alın bence en güzel hediye asdfgh
Altını benimle paylaşırsan burada altın hediye etmenin daha makul ve olması gereken bir durum olduğunu desteklerimBazı veliler yalakalıktan ne yapacağını şaşırıyor. Çeyiz nedir hshsh
Ev dizemeye kadar gider bu iş.Normal düşünceler değil Bir ara kafamdan 5 i bir yerde takalım en iyisi ya da yılan derisi çanta olmadan olur mu diye manidar şakalar yapmak geçiyordu da hadi vazgeçtim sonradan.
bence gayet iyiKonudan bagimsiz ajanda+dolma kalem benim standart hediyemdir. Cok mu sıkıcı oluyor?
Evet haklısınız başta üzerine düşünmedim çok.Eşiniz haklı, öğretmene altın almak tam anlamıyla görgüsüzlük. Etik olarak da doğru değil.
bu bildiğiniz ezmek ve acımak meselaAçıkcası ben öğretmenin aracını gördüm baya eski bir model, hatta boyaları filan dökülmüş hani gelir seviyesini belki oradan tahmin edebiliriz. Belki devletteki kadar yüksek maaş almıyor olabilir. Yanlış anlaşılmasın hani kötü bir anlamda demiyorum ama tahmin yürüttüm yalnızca. Diğer veliler de böyle düşünmüş olabilir mi bilemedim.
Bu arada ben de dubai prensi değilim yani ortalama gelirliyiz, 98 model araç kullanıyorum. Ama çok çok çok zengin veliler de var sınıfta.
çok yüksek bi miktar yaYaklaşık 500 tl ediyor eğer tam altın alınırsa.